- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
olamazzz dermişim.
Hatirlamak normal de uzerine fantezi kuruyorsan normal degil
ahaha psikolojimi bozmayın ne fantezisi kurcam be tiksinç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olamazzz dermişim.
Hatirlamak normal de uzerine fantezi kuruyorsan normal degil
Ya ani bu sonucta eski sevgilini hatirlamak degil ki.onunla yasadigini hatirlamak.hatirlamakla kalmadim ruyamda goruyorum iki gecedirvalla mı kız sen de mi hatırladın
amman ya benim kocam üstümde öyle bir baskı kuruyor ki anlatamam her pohtan suçlu hissediyorum
Valla bilemiyorum,bugun sapik da ilan edildin. Kadin bisey biliyorda soyluyordur belkimahaha psikolojimi bozmayın ne fantezisi kurcam be tiksinç
Uzulme sevdicegim saniyesinde begeniyosun ya takildim oyle
Ya ani bu sonucta eski sevgilini hatirlamak degil ki.onunla yasadigini hatirlamak.hatirlamakla kalmadim ruyamda goruyorum iki gecedir
Ya ani bu sonucta eski sevgilini hatirlamak degil ki.onunla yasadigini hatirlamak.hatirlamakla kalmadim ruyamda goruyorum iki gecedir
Valla bilemiyorum,bugun sapik da ilan edildin. Kadin bisey biliyorda soyluyordur belkim
benim bütün eski sevgililerim maldı ya
sonra benim öküze aşık oldum
O zaman problem sendeymis be gulüm nerden geliyor bu hayvan sevgisibenim bütün eski sevgililerim maldı ya
sonra benim öküze aşık oldum
O zaman problem sendeymis be gulüm nerden geliyor bu hayvan sevgisi
ay ben kocamla ilkin hiç ciddiye almamıştım işleri var ya
ben senin sevgilin değilim falan diyordum o bana aşıktı ben de yaz aşkı geçici falan diyordum
aha böyle çarpıldım apıştım sonra ya ühüühü
kader golünü attı sana.ay ben kocamla ilkin hiç ciddiye almamıştım işleri var ya
ben senin sevgilin değilim falan diyordum o bana aşıktı ben de yaz aşkı geçici falan diyordum
adama bu kadar asikken neden ayriliyorsunuz anlamadimay ben kocamla ilkin hiç ciddiye almamıştım işleri var ya
Aynen ben de bu duruma bagliyorum.duygusal acliktan bunlar hepya bişey diyim mi ben normale bağlıyorum artık bunu çünkü ikimiz de çok mutsusuz evliliğimizde insan düşünmeden edemiyor. ben hak veriyorum sana heleh
kader golünü attı sana.
evet
napıyım ya olmaz bu iş diyodum
adama bu kadar asikken neden ayriliyorsunuz anlamadim
Aynen ben de bu duruma bagliyorum.duygusal acliktan bunlar hep
Git op valla doyaaa doyaaa.opup koklicak kocan varVuslat ne zaman?çok feci hem de ya
ya benim aşkım geldi kocamı özledim ya sarılmak öpmek istiyom çok özledim ühühü