Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doktor cahil olmayagörsün işte beni de korkuttu salako
Doktorlarin bir cogu mal zaten rahim agzinda yara cikti bende. Gittim salak kari kanser etti hemen beni. Baska doktora gittim nasil kiziyo tahlil yapmadan nasil teshis koymus diye. Tahliller temiz cikti. Tas gibiymisim ilk doktora kalsa 3 gunluk omrum kalmisti

Ahahahhahaha

Kızı aldatırsa dikilincede tutmaz işte adam sonra başkasınada gidemez
Amac o zaten kökten çözüm benmde aldatirsa uzerinde uygulayacagim enteresan fantazilerim var buyuk konusmayayimda yanina birakmam. Canina , malina zarar vermeden cikmam hayatindan

Amac o zaten kökten çözüm benmde aldatirsa uzerinde uygulayacagim enteresan fantazilerim var buyuk konusmayayimda yanina birakmam. Canina , malina zarar vermeden cikmam hayatindan

Sende az değilmişsin
Aldatırsa zaten n.h mutlu olur
Aldattığı karıyla mutlu olamasın ne normalde nede geceler
Kendide karıya rezil olsun ıı bu ne la desin karı ona psikolojisi bozulsun erkeklik gururu sarsılsın
Karıda ona tekmeyi bassın ohhh sefamm olsunnnn

Avukatla gorustum anlasmali olucagi icin tek celsede biticek ama kayinpederim kayinvalidem duzelticez bu durumu dava icin bekle lutfen diyolar.ne yapacagimi sasirdim.burdan da psikolog ve pedagogla gorusmem var

Avukatla gorustum anlasmali olucagi icin tek celsede biticek ama kayinpederim kayinvalidem duzelticez bu durumu dava icin bekle lutfen diyolar.ne yapacagimi sasirdim.burdan da psikolog ve pedagogla gorusmem var
Yanlis hatirlamiyorsam esin cemaatlere katiliyordu degil mi?

Evet canim ama yanlis anlasilmasin din dusmani bi insan degilim.esim siyirmis vaziyette
Yok hatirladim mevzuyu. Din dusmanligiyla alakasi yok ki senin tavrinin. Herseyin asirisi yorar insani. Baski yapip seni de buna zorlamasi hos degil. Dinde zorlama yoktur. İstersin,yaparsin ibadetini. Kimseyi ilgilendirmez

Yok hatirladim mevzuyu. Din dusmanligiyla alakasi yok ki senin tavrinin. Herseyin asirisi yorar insani. Baski yapip seni de buna zorlamasi hos degil. Dinde zorlama yoktur. İstersin,yaparsin ibadetini. Kimseyi ilgilendirmez
Aynen benim butun derdim bu ama artik onada saygi duyuyorum.o da yasasin istedigi hayati.ben artik oglum bu durumdan ne kadar az etkilenir diye ugras veriyorum.cunku bosanip kendimi kurtaricam ama cocugum icin hep karsi karsiya gelmek zorunda kalicaz.ikisini birbirinden mahrum etmek istemiyorum umarim o raddeye gelmeyiz

Umarim hersey guzel olur bir arkadasim vardi cocugumu zehirlemesin diye eski esiyle gorusturmuyordu. Ne sacma cocugu babadan mahrum etmek. Ama en dogrusu senin dusuncen,cocugun baba sevgisine de ihtiyaci var. Ya bir de boyle cemaate falan dalanlar ilk etapta sudan cikmis baliga donuyorlarda daha sonra sacmaladiklarinin farkina varip eskiye donuyorlar. Belki esininde akli basina gelir. Bosanma icin acele etmesen mi

Ya 1 seneden fazladir ugrasiyorum kaldi ki asil beni bosayan kendisi daha dogrusu ben musluman degilim onun gozunde aramizda nikah kalmamis.yani adam davasina sadik.allah hepimizin gonlune gore versin:)ben hala soktayim:)

Ya 1 seneden fazladir ugrasiyorum kaldi ki asil beni bosayan kendisi daha dogrusu ben musluman degilim onun gozunde aramizda nikah kalmamis.yani adam davasina sadik.allah hepimizin gonlune gore versin:)ben hala soktayim:)
İnanilir gibi degil. Peki o gittigi cemaat muslumana,muslumam degil dedidiginde dinden cikacagini,bosanmalari Allahin hos gormedigini ogretmemisler mi amin canim. Hersey guzel olur insallah

İnanilir gibi degil. Peki o gittigi cemaat muslumana,muslumam degil dedidiginde dinden cikacagini,bosanmalari Allahin hos gormedigini ogretmemisler mi amin canim. Hersey guzel olur insallah
Yok canim yok onlar cok farklilar cok farkli dusunuyolar cok ilgincler.allah akil fikir versin ne diyeyim.hadi geldim ben optuuum

şey ya ben şimdi colayı bilmemneyi kestim kilo aldırıyor diye meyveli sodaya başladım ama o da çok şekerli dedi arkadaş e ben ne içiciuuum soğuk soğuk içecek bir şey yok mu bu memlekette

bir ikincisi de bazı ilaçlar metabolizmayı yavaşlatıyor mu ben son 1 ayda şiştim yoksa kolay kilo almazdım yiyip yiyip de

bir de tok tutmak için ne yicem ya özellikle geceleri off önceden leblebi yiyodum kardeşime diyetisyen o da bisküvi ekmek gibi kilo aldırıyor demiş ben de hapıt küpür yiyodum oh kilo aldırmaz diye şimdi müsli yiyorum hümm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…