- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Doktorlarin bir cogu mal zatendoktor cahil olmayagörsün iştebeni de korkuttu salako
Amac o zatenAhahahhahaha
Kızı aldatırsa dikilincede tutmaz işte adam sonra başkasınada gidemez
Amac o zatenkökten çözüm benmde aldatirsa uzerinde uygulayacagim enteresan fantazilerim var buyuk konusmayayimda yanina birakmam. Canina , malina zarar vermeden cikmam hayatindan
Yanlis hatirlamiyorsam esin cemaatlere katiliyordu degil mi?Avukatla gorustum anlasmali olucagi icin tek celsede biticek ama kayinpederim kayinvalidem duzelticez bu durumu dava icin bekle lutfen diyolar.ne yapacagimi sasirdim.burdan da psikolog ve pedagogla gorusmem var
Evet canim ama yanlis anlasilmasin din dusmani bi insan degilim.esim siyirmis vaziyetteYanlis hatirlamiyorsam esin cemaatlere katiliyordu degil mi?
Yok hatirladim mevzuyu. Din dusmanligiyla alakasi yok ki senin tavrinin. Herseyin asirisi yorar insani. Baski yapip seni de buna zorlamasi hos degil. Dinde zorlama yoktur. İstersin,yaparsin ibadetini. Kimseyi ilgilendirmezEvet canim ama yanlis anlasilmasin din dusmani bi insan degilim.esim siyirmis vaziyette
Aynen benim butun derdim bu ama artik onada saygi duyuyorum.o da yasasin istedigi hayati.ben artik oglum bu durumdan ne kadar az etkilenir diye ugras veriyorum.cunku bosanip kendimi kurtaricam ama cocugum icin hep karsi karsiya gelmek zorunda kalicaz.ikisini birbirinden mahrum etmek istemiyorum umarim o raddeye gelmeyizYok hatirladim mevzuyu. Din dusmanligiyla alakasi yok ki senin tavrinin. Herseyin asirisi yorar insani. Baski yapip seni de buna zorlamasi hos degil. Dinde zorlama yoktur. İstersin,yaparsin ibadetini. Kimseyi ilgilendirmez
Umarim hersey guzel olurAynen benim butun derdim bu ama artik onada saygi duyuyorum.o da yasasin istedigi hayati.ben artik oglum bu durumdan ne kadar az etkilenir diye ugras veriyorum.cunku bosanip kendimi kurtaricam ama cocugum icin hep karsi karsiya gelmek zorunda kalicaz.ikisini birbirinden mahrum etmek istemiyorum umarim o raddeye gelmeyiz
Ya 1 seneden fazladir ugrasiyorum kaldi ki asil beni bosayan kendisi daha dogrusu ben musluman degilim onun gozunde aramizda nikah kalmamis.yani adam davasina sadik.allah hepimizin gonlune gore versin:)ben hala soktayim:)Umarim hersey guzel olurbir arkadasim vardi cocugumu zehirlemesin diye eski esiyle gorusturmuyordu. Ne sacma cocugu babadan mahrum etmek. Ama en dogrusu senin dusuncen,cocugun baba sevgisine de ihtiyaci var. Ya bir de boyle cemaate falan dalanlar ilk etapta sudan cikmis baliga donuyorlarda daha sonra sacmaladiklarinin farkina varip eskiye donuyorlar. Belki esininde akli basina gelir. Bosanma icin acele etmesen mi
İnanilir gibi degil. Peki o gittigi cemaat muslumana,muslumam degil dedidiginde dinden cikacagini,bosanmalari Allahin hos gormedigini ogretmemisler miYa 1 seneden fazladir ugrasiyorum kaldi ki asil beni bosayan kendisi daha dogrusu ben musluman degilim onun gozunde aramizda nikah kalmamis.yani adam davasina sadik.allah hepimizin gonlune gore versin:)ben hala soktayim:)
Yok canim yok onlar cok farklilar cok farkli dusunuyolar cok ilgincler.allah akil fikir versin ne diyeyim.hadi geldim ben optuuumİnanilir gibi degil. Peki o gittigi cemaat muslumana,muslumam degil dedidiginde dinden cikacagini,bosanmalari Allahin hos gormedigini ogretmemisler miamin canim. Hersey guzel olur insallah
Nasılsınız topik sakinleri?
cok sakiniz, hanim hanimcik oturuyoruzNasılsınız topik sakinleri?
Sor kuzum.sana bişiler sormak istiyorum amma bıktırmak da istemiyorum
Sor kuzum.
yardır gel bekliyorum.şeyle ilgili ya senin mesleğinle
ama bi dur kıl oldum kadının biri bana sapık dedi bdvde ay bi mesaj bu kadar bi yerinden algılanır
Sor kuzum.
Ahahahahşeyle ilgili ya senin mesleğinle
ama bi dur kıl oldum kadının biri bana sapık dedi bdvde ay bi mesaj bu kadar bi yerinden algılanır