Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızçeeellleeeeeerrrr kısır isteyen var mıııı

.Meyveli soda ya da kola ödül günleri dışında vermiyoruz,soğuk soğuk ayran yapabilirsin ya da meyve yediğin zaman diliminde meyve suyu yapabilirsin
Bazı ilaçların içindeki maddeler metabolizmayı yavaşlatabilir
Meyve zamanlarında elma yersen,sabah da yumurta yersen tok tutar.Ara öğünlerde işlemsiz badem de olur.
İnternetim gidip duruyo ya...

Heeeeyyyyy

Eklentiler

• kisir-tarifi.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 50

yaaa demeeeeeeeee kızım sodadan nolucak yaa

ayran da sigaranın yanına gitmez ki başka tatlı bişey yok mu

gece çok acıkıyorum hacı açken de uyuyamıyorum

Evet okudum. Her turlu kafa burda. Bir konu ancak bu kadar dötünden anlasilabilir

iyi dötünden anla dedim vazgeçtim ben de

Evet ama bu benim yaptığımın fotosu degil

ellerine sağlık kız çok severim bol ekşili ohh

tatlı yok rocky,ama meyveli yoğurt yapabilirsin.

naasıl olmaz ya?
ben diyetisyene gitcektim vazgeçtim şu an

büyük ihtimal kan haplarını bırakınca veririm zaten 1 ayda yuvarlandı göbeğim çünkü yoksa ben yirim yirim kilo almamcılardanım

iki gün aç kalsam göbeğim iniyo kız

Özen sende D

Laaa kan haplaı kilo yapıyir mi halaaaaa

kameramı açabilirsem snaa diyet listesi atcam.

tatlı yok rocky,ama meyveli yoğurt yapabilirsin.
Simdi diyetisyen hanimcigim benm boyum 163. Bundan 8 sene once bulimia gecirdim. Ama zayiflamak icin degil psikilojik rahatsizliklardan yedigim yaramaz oldu. 37 kiloya dustum. O ara hayatimin askiyla tanisip hayata baglaninca 50 kiloya ciktim. Suan da 60 kiloyum. 63tum 2 haftada spor ve diyetle 60a dustum. Ama bende yine mide bulantilari basladi yedigimi cikarma sizce bulimia nukseder mi diyet bu hastaligi hortlatir mi?

ya bulimia da kendin kusturduktan sonra nüksetmesi gerekiyor,diyetini bol öğünlü yaaprsan nüksetmez bence,ama bulimia tedavisinolduğun diyetisyene de bir sor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…