Ahahahah
yardır gel bekliyorum.
.Meyveli soda ya da kola ödül günleri dışında vermiyoruz,soğuk soğuk ayran yapabilirsin ya da meyve yediğin zaman diliminde meyve suyu yapabilirsinşey ya ben şimdi colayı bilmemneyi kestim kilo aldırıyor diye meyveli sodaya başladım ama o da çok şekerli dedi arkadaş e ben ne içiciuuum soğuk soğuk içecek bir şey yok mu bu memlekette
bir ikincisi de bazı ilaçlar metabolizmayı yavaşlatıyor mu ben son 1 ayda şiştim yoksa kolay kilo almazdım yiyip yiyip de
bir de tok tutmak için ne yicem ya özellikle geceleri off önceden leblebi yiyodum kardeşime diyetisyen o da bisküvi ekmek gibi kilo aldırıyor demiş ben de hapıt küpür yiyodum oh kilo aldırmaz diye şimdi müsli yiyorum hümm
.Meyveli soda ya da kola ödül günleri dışında vermiyoruz,soğuk soğuk ayran yapabilirsin ya da meyve yediğin zaman diliminde meyve suyu yapabilirsin
Bazı ilaçların içindeki maddeler metabolizmayı yavaşlatabilir
Meyve zamanlarında elma yersen,sabah da yumurta yersen tok tutar.Ara öğünlerde işlemsiz badem de olur.
İnternetim gidip duruyo ya...
meyvesiz soda içebilirsin ama b.kunu çıkarma günde 1 tane.yaaa demeeeeeeeee kızım sodadan nolucak yaa
ayran da sigaranın yanına gitmez ki başka tatlı bişey yok mu
gece çok acıkıyorum hacıaçken de uyuyamıyorum
Evet okudum. Her turlu kafa burda. Bir konu ancak bu kadar dötünden anlasilabilirbu bi tarafından algılama olayına bitiyorum gördün dimi
sanki ben çarşaf giydirin dedim
okumuş etmişim ki zaten çocuklarla çalışıyorum ve konuya aşinayım bana git araştır diyor
meyvesiz soda içebilirsin ama b.kunu çıkarma günde 1 tane.
sen mi yaptın kız
tatlı yok rocky,ama meyveli yoğurt yapabilirsin.tatlı hiçbir şey yok kilo aldırmayan anasını satıyım
Evet okudum. Her turlu kafa burda. Bir konu ancak bu kadar dötünden anlasilabilir
Evet ama bu benim yaptığımın fotosu degil
tatlı yok rocky,ama meyveli yoğurt yapabilirsin.
iyi dötünden anla dedim vazgeçtim ben de
ellerine sağlık kız çok severim bol ekşili ohh
naasıl olmaz ya?
ben diyetisyene gitcektim vazgeçtim şu an
büyük ihtimal kan haplarını bırakınca veririm zaten 1 ayda yuvarlandı göbeğim çünkü yoksa ben yirim yirim kilo almamcılardanım
iki gün aç kalsam göbeğim iniyo kız
kameramı açabilirsem snaa diyet listesi atcam.iyi dötünden anla dedim vazgeçtim ben de
ellerine sağlık kız çok severim bol ekşili ohh
naasıl olmaz ya?
ben diyetisyene gitcektim vazgeçtim şu an
büyük ihtimal kan haplarını bırakınca veririm zaten 1 ayda yuvarlandı göbeğim çünkü yoksa ben yirim yirim kilo almamcılardanım
iki gün aç kalsam göbeğim iniyo kız
Simdi diyetisyen hanimcigimtatlı yok rocky,ama meyveli yoğurt yapabilirsin.
azcık yapıyor ama sakın ihmal etme kilo alırım diye,sonra annem gibi1yıl boyunca hergün iğne yersinÖzen sendeD
Laaa kan haplaı kilo yapıyir mi halaaaaa
Özen sendeD
Laaa kan haplaı kilo yapıyir mi halaaaaa
kameramı açabilirsem snaa diyet listesi atcam.
ya bulimia da kendin kusturduktan sonra nüksetmesi gerekiyor,diyetini bol öğünlü yaaprsan nüksetmez bence,ama bulimia tedavisinolduğun diyetisyene de bir sor.Simdi diyetisyen hanimcigimbenm boyum 163. Bundan 8 sene once bulimia gecirdim. Ama zayiflamak icin degil psikilojik rahatsizliklardan yedigim uaramaz oldu. 37 kiloya dustum. O ara hayatimin askiyla tanisip hayata baglaninca 50 kiloya ciktim. Suan da 60 kiloyum. 63tum 2 haftada spor ve diyetle 60a dustum. Ama bende yine mide bulantilari basladi yeeigimi cikarma sizce bulimia nukseder mi diyet bu hastaligi hortlatir mi?
azcık yapıyor ama sakın ihmal etme kilo alırım diye,sonra annem gibi1yıl boyunca hergün iğne yersin