- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Hayır sevdim onu elime alınca kapattı kendini ama ben sevdikçe açıldı bebek gibi yüzü var masanın üstünden şebeklik yaptı bize mıgır mıgır su içirdim fln sonra bardağa elim deydi bardak düştü korktu kkapattı kendibi işte tam o an çektim bu kareyi :)
ben valla çok güvenirim ya kendime tabi o seksiyim süperim şakası işin ama cidden öyleyim yani kimseyle konuşmaktan çekinmem mesela
eşime de ben açılmıştım ben sana aşık oldum dedim pat diye
Ben böyle arada gereksiz kavgalar çıkarıtırım..
Bide yeni bi ev arkadaşı gelicek çocuk çapkın bununla aynı ortamda olucak okuduğumuz yerdeki kızların çoğuda pek tekin değil..
Sıkıntı yani..
Bie benim bu durumum..
Kendime özgüvenim gidiyor
MaşALLAH
aahhahah ada bak ya kendi gibi pek şeker
ben beğeniyorsam herkes beğenecek ulen
Ben cok korkuyorum kirpilerden. Cocuklugumuzdan gelen bir efsane var,kirpiler sinirlenince dikenlerini firlatiyormusya gercekse? Diye nerde görsem kacarim
Ne guzel yaa. Keske bende oyle olsam
Cocuk capkin olabilir ama sevgiline güveniyorsan sorun olmaz boyle seyler. Gelecegin travmasini olusturma simdiden kendine
Ben cok korkuyorum kirpilerden. Cocuklugumuzdan gelen bir efsane var,kirpiler sinirlenince dikenlerini firlatiyormusya gercekse? Diye nerde görsem kacarim
Cocuk capkin olabilir ama sevgiline güveniyorsan sorun olmaz boyle seyler. Gelecegin travmasini olusturma simdiden kendine
Bende o yok işte
Oluştu bile..
Ne oldu icinde psikopataBende o yok işte
Oluştu bile..
serdar ortaçtan benden de güzeli yok hiççişim olmaz hiç çişim olmaz
Masallah keyifler yerinde. Sabah sabah enerji icecegi mi ictin ne yaptinamaaan koy bi tarafına gitsin ya hobarey aldatırsa aldatsın kaçarsa kaçsın terk ederse etsin
Masallah keyifler yerinde. Sabah sabah enerji icecegi mi ictin ne yaptin
amaaan koy bi tarafına gitsin ya hobarey aldatırsa aldatsın kaçarsa kaçsın terk ederse etsin
Ne oldu icinde psikopataen fazla picahlarsin olur biter
En guzel antidepresan bu degil mitakmıyorum artık ya
en fazla yalnız kalırsınız yav takmayın şu erkekleri bu kadar
ben 5 ay kaldım ölünmüyo valla gayet de yaşadım
özgüvenim iyice katmerlendi
Sende az degilsin heeeKolay mı ya :8
Geri gitti psikopat..
Pıçaklarımı biliyorum şimdiden zaten geleceğe yatırım
En guzel antidepresan bu degil mibende kısır ciktim. Agladim yirtindim baktim duzelmedi koydum dötüne
Tedavi goruyorum da 2 sene oldu olmuyor bir zipamizbelki bir çözümü vardır tıpta?
İvit hihihihihhaahhahah ada bak ya kendi gibi pek şeker
ben beğeniyorsam herkes beğenecek ulen
Hıı varmış yani oyle biseyDoğru ama yabani kirpiler atar kedi köpek büyüklüğünde olan belgesellerde gördüğümüz kirpiler onların dikenleri daha uzun olur bunlar normal kirpiler ama bu türün dikenlerinin ucundaki beyaz bölümler zehirlidir onlarda insanlara pek bişey yapmaz diğer hayvanlara karşı savunmak için yani korkulacak bişey yok :)
Bıçakları bilemissin bile daha napicaktin acabaaNaptım ne