Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızçeeellleeeeeerrrr kısır isteyen var mıııı:KK73::KK73:

şey ya ben şimdi colayı bilmemneyi kestim kilo aldırıyor diye meyveli sodaya başladım ama o da çok şekerli dedi arkadaş e ben ne içiciuuum soğuk soğuk içecek bir şey yok mu bu memlekette :KK43:

bir ikincisi de bazı ilaçlar metabolizmayı yavaşlatıyor mu ben son 1 ayda şiştim yoksa kolay kilo almazdım yiyip yiyip de

bir de tok tutmak için ne yicem ya özellikle geceleri off önceden leblebi yiyodum kardeşime diyetisyen o da bisküvi ekmek gibi kilo aldırıyor demiş ben de hapıt küpür yiyodum oh kilo aldırmaz diye şimdi müsli yiyorum hümm :KK61:
.Meyveli soda ya da kola ödül günleri dışında vermiyoruz,soğuk soğuk ayran yapabilirsin ya da meyve yediğin zaman diliminde meyve suyu yapabilirsin
Bazı ilaçların içindeki maddeler metabolizmayı yavaşlatabilir
Meyve zamanlarında elma yersen,sabah da yumurta yersen tok tutar.Ara öğünlerde işlemsiz badem de olur.
İnternetim gidip duruyo ya...

Heeeeyyyyy

Eklentiler

• kisir-tarifi.jpg
    kisir-tarifi.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 50
.Meyveli soda ya da kola ödül günleri dışında vermiyoruz,soğuk soğuk ayran yapabilirsin ya da meyve yediğin zaman diliminde meyve suyu yapabilirsin
Bazı ilaçların içindeki maddeler metabolizmayı yavaşlatabilir
Meyve zamanlarında elma yersen,sabah da yumurta yersen tok tutar.Ara öğünlerde işlemsiz badem de olur.
İnternetim gidip duruyo ya...

yaaa demeeeeeeeee kızım sodadan nolucak yaa :mad:

ayran da sigaranın yanına gitmez ki başka tatlı bişey yok mu :oops:

gece çok acıkıyorum hacı :mad: açken de uyuyamıyorum

Evet okudum. Her turlu kafa burda. Bir konu ancak bu kadar dötünden anlasilabilir :KK53:

iyi dötünden anla dedim vazgeçtim ben de :KK53:

Evet ama bu benim yaptığımın fotosu degil:rolleyes:

ellerine sağlık kız çok severim bol ekşili ohh

tatlı yok rocky,ama meyveli yoğurt yapabilirsin.:KK45:

naasıl olmaz ya?
ben diyetisyene gitcektim vazgeçtim şu an :KK70:

büyük ihtimal kan haplarını bırakınca veririm zaten 1 ayda yuvarlandı göbeğim çünkü yoksa ben yirim yirim kilo almamcılardanım :KK59:

iki gün aç kalsam göbeğim iniyo kız :KK70:

naasıl olmaz ya?

büyük ihtimal kan haplarını bırakınca veririm zaten 1 ayda yuvarlandı göbeğim çünkü yoksa ben yirim yirim kilo almamcılardanım :KK59:

Özen sende :KK70: D

Laaa kan haplaı kilo yapıyir mi halaaaaa :mad:

naasıl olmaz ya?

kameramı açabilirsem snaa diyet listesi atcam.:KK53::KK53:

tatlı yok rocky,ama meyveli yoğurt yapabilirsin.:KK45:
Simdi diyetisyen hanimcigim :KK53: benm boyum 163. Bundan 8 sene once bulimia gecirdim. Ama zayiflamak icin degil psikilojik rahatsizliklardan yedigim yaramaz oldu. 37 kiloya dustum. O ara hayatimin askiyla tanisip hayata baglaninca 50 kiloya ciktim. Suan da 60 kiloyum. 63tum 2 haftada spor ve diyetle 60a dustum. Ama bende yine mide bulantilari basladi yedigimi cikarma o_O sizce bulimia nukseder mio_O diyet bu hastaligi hortlatir mi?

Simdi diyetisyen hanimcigim :KK53: benm boyum 163. Bundan 8 sene once bulimia gecirdim. Ama zayiflamak icin degil psikilojik rahatsizliklardan yedigim uaramaz oldu. 37 kiloya dustum. O ara hayatimin askiyla tanisip hayata baglaninca 50 kiloya ciktim. Suan da 60 kiloyum. 63tum 2 haftada spor ve diyetle 60a dustum. Ama bende yine mide bulantilari basladi yeeigimi cikarma o_O sizce bulimia nukseder mio_O diyet bu hastaligi hortlatir mi?
ya bulimia da kendin kusturduktan sonra nüksetmesi gerekiyor,diyetini bol öğünlü yaaprsan nüksetmez bence,ama bulimia tedavisinolduğun diyetisyene de bir sor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X