- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
Tabiki var bebeğim ama onlar insanlardan korkar inmezler yani dağdan aşşağıya fln ben çok gördüm hatta biri çukura düşmüştü aşkitomla kurtardık üzeline şalımı atmıştık korkmasın diyeHıı varmış yani oyle bisey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki var bebeğim ama onlar insanlardan korkar inmezler yani dağdan aşşağıya fln ben çok gördüm hatta biri çukura düşmüştü aşkitomla kurtardık üzeline şalımı atmıştık korkmasın diyeHıı varmış yani oyle bisey
Tedavi goruyorum da 2 sene oldu olmuyor bir zipamiz yimirtlayamiyoruummm yimirtlayamadigim icin kuluckaya da yatamiyorum
Şali ayinca daha cok korkmadi mi ag atmissiniz resmen hayvancagizaTabiki var bebeğim ama onlar insanlardan korkar inmezler yani dağdan aşşağıya fln ben çok gördüm hatta biri çukura düşmüştü aşkitomla kurtardık üzeline şalımı atmıştık korkmasın diye
Bıçakları bilemissin bile daha napicaktin acabaa
Benm tek problemim o degil ama tatlim. Tuplerden biri tikali,pkoluyum,yumurta tembelligi. Dert bende,çile bende yanidoktor bana da yımırtlamanı kontrol ettir dedi ettirmedim bebe düşünmüyorum diye bak şimdi ben de işkillendim
Cinsel organ kesmenin cezasi buyuk ama hee soyleyeyimPıçahlıyacağuummm bişey yaparsa..
Bi tarafını keserim
Benm tek problemim o degil ama tatlim. Tuplerden biri tikali,pkoluyum,yumurta tembelligi. Dert bende,çile bende yani
Cinsel organ kesmenin cezasi buyuk ama hee soyleyeyim
Dogum kontrol yok,yasasin korunmasiz iliskiha ya şey zaten yımırtlamak için ilaç varmış içiyormuşsun 2-3 yumurtluyomuşsun ben de çok takmadım hani ne güzel istemeden hamiş kalmam diye
Dogum kontrol yok,yasasin korunmasiz iliski
Benm kafa hep orda bir haber okumustum. Adam kizi aldatmis. Kizda seyini kesip karsi apartmanin damina atmis almis dikmisler ama tutmamis kiza 15 yil hapis cezasi vermisler adami hadim etti diyeCidden mii
Ben kolundan bahsettiydim zatiii
Madem yumurtlama problemin var hap kullanma. Cunku o haplarda yumurtlamayi engelliyor. Bu durumda olan kadinlara onerilmiyorama bak hep böyle derken derken mucizevi şekilde hamiş kalınılır söyliyim gineraya devam
Benm kafa hep orda bir haber okumustum. Adam kizi aldatmis. Kizda seyini kesip karsi apartmanin damina atmis almis dikmisler ama tutmamis kiza 15 yil hapis cezasi vermisler adami hadim etti diye
Madem yumurtlama problemin var hap kullanma. Cunku o haplarda yumurtlamayi engelliyor. Bu durumda olan kadinlara onerilmiyor
Akil yasta degil bastadir hele soyle soyleeeAmacım oyduda çaktırma
Tutmaz tabii bişey derdimde neyse yaşım 19 diye topa tutarsınız beni
Hap kullanıyorken baktiysa normal yani. Hapin amaci o zaten. Yimirtlatmamakya doktor hap kullanıyoken baktı o zaman zaten yumurtlanmaz ki hap kullanıyosan yumurtalar gelişmez olmaz yani
Akil yasta degil bastadir hele soyle soyleee
Hap kullanıyorken baktiysa normal yani. Hapin amaci o zaten. Yimirtlatmamak
Aynen katiliyorum kocama ibret olsun diye 2-3 ayda bir konu hatirlatmasi yapiyorum bakkk karsi dama atmam,klozete atar,sifonu cekerim ona goreKızın kestiği şeyi kızdan önce başkalarrı kullanınca kızda kesmiş iyide yapmışş
Aynen katiliyorum kocama ibret olsun diye 2-3 ayda bir konu hatirlatmasi yapiyorum bakkk karsi dama atmam,klozete atar,sifonu cekerim ona gore