Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşbuldummm

Bişey danışmak istiyorum..
Ben kendimi çok kötü hissediyorum
Çok çirkin olmasamda pekte iyi olduğumu düşünemiyorum..
Ben napıcam ya özgüvenim bitti resme

Sevgulün yok mu? Bende 10 numara feci sayilmam. Ama cok pozitif biriyim. Cirkin kizlara bakip ayyy allahiiimmm ya boyle olsaydim, ya soyle olsaydim der kendimi tatmin ederim

Sevgulün yok mu? Bende 10 numara feci sayilmam. Ama cok pozitif biriyim. Cirkin kizlara bakip ayyy allahiiimmm ya boyle olsaydim, ya soyle olsaydim der kendimi tatmin ederim

Sevgülüm varda
Ben kendime çok çirkinim diyemem ama güzel değilim sempatiğim..
Çok şüküürr
Ama sevgilimin eski sevgilisinin fotosunu gördüm az önce kız çok güzelleşmiş ya..
Anneme gösterdim oda bi durdu sanki o daha iyi der gibi..
Kii arada onunda güzel olduğunu söyler annem ALLAHı var kızda güzel sempatik ALLAH sahibine bağışlasın..
Ama ne bileyim o kızı inanılmaz kıskanıyorum..
Fotolarda mesela onun çıktığı gibi çıkmıyorum kötü çıkıyorum doğal halimden kötü yani..
İyi çıktığım foto sayılıdır..
Yaa kıskanıyorumm yaa

Hııı mesele anlasildıııı
Güzelliği bes para etmiyormus demek ki sevgilin ondan ayrilmis. Sen kiskandigin icinde sana guzel geliyor olabilir.

Bunlar gelip gecici dusunceler yaa zamanla asarsin bende esimin eski manitoşlarini cok kiskaniyordum.

Tipsiz nerde cillop var kafeslemis kizlardan biri takikdi esime cildiriyordum yaaa. Az sinir krizleri gecirip komplekslere girmedim
Haticeyi birak neticeye bak gül gibi oğlanı kaptim

Su kiza bakmayi biraaaak.sacmalama lutfen.as bunu cok guzel olmasi cocukla birlikte olmasina yetmemis.kaldi ki senin olcun omu niye onla kiyasliyosun kendini.yapmayin soyle ya aaaaaa

Ayrıldıktan 5 ay sonrasına kadar acı çekmiş benimkisi..
Kız söylediğine göre sevmemiş..
Off ya nasıl aşıcam ben bunu yaa

Gerçekten çok çok kötü hissediyorum kendimi

Su kiza bakmayi biraaaak.sacmalama lutfen.as bunu cok guzel olmasi cocukla birlikte olmasina yetmemis.kaldi ki senin olcun omu niye onla kiyasliyosun kendini.yapmayin soyle ya aaaaaa

Elimde değil yaa..Ölçüm ne bende bilmiyorum..
Dışarda beğenilirim.
Yabancı bi simam olduğu söylenir..
Üniye gittiğimde geçen yıl sınıftaki güzel kızlar arasındaymışım kaç kişi beğenmiş..
Beğenilirim yani ama bilmiyorum yaa

Onemli olan kimsenin degil senin kendini begenmen.bi kere senin cenen yeter:)zorla sevdirirsin insana kendini.etrafindakileri birak kendine bak kendini sev

Ayrıldıktan 5 ay sonrasına kadar acı çekmiş benimkisi..
Kız söylediğine göre sevmemiş..
Off ya nasıl aşıcam ben bunu yaa

Gerçekten çok çok kötü hissediyorum kendimi

Zamanında yasamis biri olarak cok iyi anliyorum seni. Ozguvenin yerine gelmesi icin kendinle ugras biraz. Saclarini degistir,guzel kiyafetler al kendini iyi hissettirecek. Suslen git sevdiceginin yanina alacagin iltifatlar seni rahatlatacaktir

Onemli olan kimsenin degil senin kendini begenmen.bi kere senin cenen yeter:)zorla sevdirirsin insana kendini.etrafindakileri birak kendine bak kendini sev

Kız kardeşim bile araada der morali o kaddar bozuluyor ki..
İçim sıkılıyo artık..
Çenem vr zaten boyum kadar

Zamanında yasamis biri olarak cok iyi anliyorum seni. Ozguvenin yerine gelmesi icin kendinle ugras biraz. Saclarini degistir,guzel kiyafetler al kendini iyi hissettirecek. Suslen git sevdiceginin yanina alacagin iltifatlar seni rahatlatacaktir

İltifat etmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…