Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paçoz değil la kız iyi birine benziyor valla temiz kız belli.
Ama kıskanıyorum işte yenemiyorum
:KK53: Her eski sevgili benm gozumde zilloştur,paçozdur,sinsidir,yılandır :KK70:gecen gun eski manitalardan biri magazaya geldi gelinlik icin,beni tanimiyor ama ben onu taniyorum:KK70: almadim siparisini,hic ilgilenmedim:KK12:

Mesela ?
Topuklu tayt giymem
Tayti bende sevmiyorumda topuklu ayakkabi sexy kadinin vaz gecilmezi :KK50: şıkır şıkır giy. Saclatini her zamankinden farkli yaptir, hafif,dogal makyajin olsun. Havali ol biraz. Emin ol kendinde yapacagin kucuk dokunuslar kendine olan ozguvenini yerine getirecektir. ``vay anasini ne kizmisim haberim yokmus`` diyeceksin :KK19:

Takip etmeyi bırak onu, ben bir ara eski sevgilimin eski sevgilisinin eski sevgilisini bile takip ediyodum yaa ne manyakmışım hahahah :KK70::KK70:

Ahanda benn

:KK53: Her eski sevgili benm gozumde zilloştur,paçozdur,sinsidir,yılandır :KK70:gecen gun eski manitalardan biri magazaya geldi gelinlik icin,beni tanimiyor ama ben onu taniyorum:KK70: almadim siparisini,hic ilgilenmedim:KK12:

Ubalaaaa

Derdimi dinliyirlaaarrr

Kot tayt falan git bileklerini kıvırırsın üstüne de cicili biçili şeyler gyme sade şık olsun

Bileklerini kıvırırsın derken ?

Tayti bende sevmiyorumda topuklu ayakkabi sexy kadinin vaz gecilmezi :KK50: şıkır şıkır giy. Saclatini her zamankinden farkli yaptir, hafif,dogal makyajin olsun. Havali ol biraz. Emin ol kendinde yapacagin kucuk dokunuslar kendine olan ozguvenini yerine getirecektir. ``vay anasini ne kizmisim haberim yokmus`` diyeceksin :KK19:

Taytla topukludan bizim beyfendi rahatsız oluyor :KK70:

Ahanda benn

Ubalaaaa

Derdimi dinliyirlaaarrr

Bileklerini kıvırırsın derken ?
Ayy kuzum dert ettiğin şeye bak çek topukluyu yap makyajı güzel bi kalem etek şifon şıkır şıkır bi gömlekk ooouu yeeaahhh al sana özgüven patlaması :KK30:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X