Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay namıssız hic yanina gitmedigin gibi git. Adam oha falan olsun. Emin ol tavrı degisecektirİltifat etmez
Kızz CatlakB kafanı kırarım he sevgilin senle birlikte ne kıskanıyosun elin paçozlarını
Vay namıssız hic yanina gitmedigin gibi git. Adam oha falan olsun. Emin ol tavrı degisecektir
Takip etmeyi bırak onu, ben bir ara eski sevgilimin eski sevgilisinin eski sevgilisini bile takip ediyodum yaa ne manyakmışım hahahahPaçoz değil la kız iyi birine benziyor valla temiz kız belli.
Ama kıskanıyorum işte yenemiyorum
Her eski sevgili benm gozumde zilloştur,paçozdur,sinsidir,yılandır gecen gun eski manitalardan biri magazaya geldi gelinlik icin,beni tanimiyor ama ben onu taniyorum almadim siparisini,hic ilgilenmedimPaçoz değil la kız iyi birine benziyor valla temiz kız belli.
Ama kıskanıyorum işte yenemiyorum
Kot tayt falan git bileklerini kıvırırsın üstüne de cicili biçili şeyler gyme sade şık olsunMesela ?
Topuklu tayt giymem
Takılıyoruzz sen napıyosunnNapıyosunuzzz
Takılıyoruzz sen napıyosunn
Tayti bende sevmiyorumda topuklu ayakkabi sexy kadinin vaz gecilmezi şıkır şıkır giy. Saclatini her zamankinden farkli yaptir, hafif,dogal makyajin olsun. Havali ol biraz. Emin ol kendinde yapacagin kucuk dokunuslar kendine olan ozguvenini yerine getirecektir. ``vay anasini ne kizmisim haberim yokmus`` diyeceksinMesela ?
Topuklu tayt giymem
Takip etmeyi bırak onu, ben bir ara eski sevgilimin eski sevgilisinin eski sevgilisini bile takip ediyodum yaa ne manyakmışım hahahah
Her eski sevgili benm gozumde zilloştur,paçozdur,sinsidir,yılandır gecen gun eski manitalardan biri magazaya geldi gelinlik icin,beni tanimiyor ama ben onu taniyorum almadim siparisini,hic ilgilenmedim
Napıyosunuzzz
Kot tayt falan git bileklerini kıvırırsın üstüne de cicili biçili şeyler gyme sade şık olsun
Tayti bende sevmiyorumda topuklu ayakkabi sexy kadinin vaz gecilmezi şıkır şıkır giy. Saclatini her zamankinden farkli yaptir, hafif,dogal makyajin olsun. Havali ol biraz. Emin ol kendinde yapacagin kucuk dokunuslar kendine olan ozguvenini yerine getirecektir. ``vay anasini ne kizmisim haberim yokmus`` diyeceksin
Taytın bileklerinin kıvırırsın diyorum bilekte giyersin yani , kot taytlar oluyor yaAhanda benn
Ubalaaaa
Derdimi dinliyirlaaarrr
Bileklerini kıvırırsın derken ?
Foto isterizDuş aldım çektim cicileri salınıyorum öyle
Taytın bileklerinin kıvırırsın diyorum bilekte giyersin yani , kot taytlar oluyor ya
Abarti topuk olmasin 6-7 cm falan. Bem topuklu giyince kendimi cok sexy hissediyorum. Sanki vücut corabi giymisim gibiTaytla topukludan bizim beyfendi rahatsız oluyor
Ayy kuzum dert ettiğin şeye bak çek topukluyu yap makyajı güzel bi kalem etek şifon şıkır şıkır bi gömlekk ooouu yeeaahhh al sana özgüven patlamasıAhanda benn
Ubalaaaa
Derdimi dinliyirlaaarrr
Bileklerini kıvırırsın derken ?
Dolgu topuk olabiliAbarti topuk olmasin 6-7 cm falan. Bem topuklu giyince kendimi cok sexy hissediyorum. Sanki vücut corabi giymisim gibi
Ayy kuzum dert ettiğin şeye bak çek topukluyu yap makyajı güzel bi kalem etek şifon şıkır şıkır bi gömlekk ooouu yeeaahhh al sana özgüven patlaması