Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilemezlermi yobaz gerici amerika gormus adam yaptigina bak bilmemne.ne bk oluyosa amerika gorunce.diyorum normal dusunemiyo cocuk psikolojisi iyi degil kaldi ki ayrildik yani susun artik sonucta cocugumun babasi.yok anacim dinlerler mi

yalnız amerikadaki tutucular ortadoğudakilerden fena bundan haberdarlar mı

öppp,nolcak ya zaten ben de evde sıkıldım şimdi bana içki dediniz damarım tuttu.

Ama ben bunlari evliyken gunah adi altinda yapamiyorum.bi konusulsun avukatla da bi ciddiyetini anlasin isin diye dusunuyorum

Ama ben bunlari evliyken gunah adi altinda yapamiyorum.bi konusulsun avukatla da bi ciddiyetini anlasin isin diye dusunuyorum

ha bak onu yapabilirsin benimki de avukattan sonra çıldırmıştı sonra biraz pisleşti sonra sessiz evre en son yuvaya dönüş

öppp,nolcak ya zaten ben de evde sıkıldım şimdi bana içki dediniz damarım tuttu.

benim izmirdeki evde jack de vardı olmeca da bi de şaraplar vardı meyviş meyviş of

benim erkek arkadaşım ucundan alkolik bile denilebilir o yüzden tuhaf tuhaf içkiler var..

evde her içtiğimde annemin tepkisi: yeter kedi gibi yalanıp durma o elini kaldır artık

benim erkek arkadaşım ucundan alkolik bile denilebilir o yüzden tuhaf tuhaf içkiler var..

canımı çektirdiniz şu an allahın miktir ettiği şehirde nerden bulcam olmecayı bu saatte pissiniz

ağzıyla içiyosa problem yok benim kocam totosuyla içer biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…