Bilemezlermi yobaz gerici amerika gormus adam yaptigina bak bilmemne.ne bk oluyosa amerika gorunce.diyorum normal dusunemiyo cocuk psikolojisi iyi degil kaldi ki ayrildik yani susun artik sonucta cocugumun babasi.yok anacim dinlerler mi
valla geleceksen kapım açık..ay essah mı çağırdın ya beni? annemlerin yanına döndüm ama ne güzel olurdu içsek sonra bize gelirdin istersen zaten kimsecikler yok bomboş ev
oo tekilayı deli içerim bakdaha 2 gün önce 35lik olmeca gömdüm
valla geleceksen kapım açık..
öppp,nolcak ya zaten ben de evde sıkıldım şimdi bana içki dediniz damarım tuttu.izmirde değilim ki ya keşke önceden çağıraydın sabah fuara gelmiştik ama çağırman bile mutlu etti tanımıyosun etmiyosun ama çağırabiliyosun beni ben niye böyle duygusal oldum bilmiyorum gel öpücem
Ama ben bunlari evliyken gunah adi altinda yapamiyorum.bi konusulsun avukatla da bi ciddiyetini anlasin isin diye dusunuyorumtamam işte ben de son dönemler böyle çöküntüde ve depresyondaydım doğal yani boşanmak kolay bir şey mi
valla bir şey diyeyim mi benimkinin dize getirmek 5 ayı aldı
kolay değil
ama sabırla beklerim diyosun zaman ver
BB JUST buluşun leeen kafa dagtın azcık sefamız olsun
Ama ben bunlari evliyken gunah adi altinda yapamiyorum.bi konusulsun avukatla da bi ciddiyetini anlasin isin diye dusunuyorum
öppp,nolcak ya zaten ben de evde sıkıldım şimdi bana içki dediniz damarım tuttu.
keşler topiğiyiz resmen.offf nasıl ya şu an o yakıp geçişi boğazı o ekşi limonu emme safhası oy oyy fena oldum ben
offf nasıl ya şu an o yakıp geçişi boğazı o ekşi limonu emme safhası oy oyy fena oldum ben
benim erkek arkadaşım ucundan alkolik bile denilebilir o yüzden tuhaf tuhaf içkiler var..ha bak onu yapabilirsin benimki de avukattan sonra çıldırmıştı sonra biraz pisleşti sonra sessiz evre en son yuvaya dönüş
benim izmirdeki evde jack de vardı olmeca da bi de şaraplar vardı meyviş meyviş of
keşler topiğiyiz resmen.
ben de,sarhoş halim rezillikk.ben çok pis içerim tekilayı bak
arka arkaya sonra da yerimde duramıyom
evde her içtiğimde annemin tepkisi: yeter kedi gibi yalanıp durma o elini kaldır artık
benim erkek arkadaşım ucundan alkolik bile denilebilir o yüzden tuhaf tuhaf içkiler var..
ben de,sarhoş halim rezillikk.
ben içiyorum şu anda..canımı çektirdiniz şu an allahın miktir ettiği şehirde nerden bulcam olmecayı bu saatte pissiniz
ağzıyla içiyosa problem yok benim kocam totosuyla içer biraz
ay tanık olmak isterdim..ben kordona çıkıp ulan izmir sen mi büyüksün ben mi diye bağırdım gaza gelip