Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paçoz değil la kız iyi birine benziyor valla temiz kız belli.
Ama kıskanıyorum işte yenemiyorum
Her eski sevgili benm gozumde zilloştur,paçozdur,sinsidir,yılandır gecen gun eski manitalardan biri magazaya geldi gelinlik icin,beni tanimiyor ama ben onu taniyorum almadim siparisini,hic ilgilenmedim

Mesela ?
Topuklu tayt giymem
Tayti bende sevmiyorumda topuklu ayakkabi sexy kadinin vaz gecilmezi şıkır şıkır giy. Saclatini her zamankinden farkli yaptir, hafif,dogal makyajin olsun. Havali ol biraz. Emin ol kendinde yapacagin kucuk dokunuslar kendine olan ozguvenini yerine getirecektir. ``vay anasini ne kizmisim haberim yokmus`` diyeceksin

Takip etmeyi bırak onu, ben bir ara eski sevgilimin eski sevgilisinin eski sevgilisini bile takip ediyodum yaa ne manyakmışım hahahah

Ahanda benn

Her eski sevgili benm gozumde zilloştur,paçozdur,sinsidir,yılandır gecen gun eski manitalardan biri magazaya geldi gelinlik icin,beni tanimiyor ama ben onu taniyorum almadim siparisini,hic ilgilenmedim

Ubalaaaa

Derdimi dinliyirlaaarrr

Kot tayt falan git bileklerini kıvırırsın üstüne de cicili biçili şeyler gyme sade şık olsun

Bileklerini kıvırırsın derken ?

Taytla topukludan bizim beyfendi rahatsız oluyor

Ahanda benn

Ubalaaaa

Derdimi dinliyirlaaarrr

Bileklerini kıvırırsın derken ?
Ayy kuzum dert ettiğin şeye bak çek topukluyu yap makyajı güzel bi kalem etek şifon şıkır şıkır bi gömlekk ooouu yeeaahhh al sana özgüven patlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…