- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 640
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben içiyorum şu anda..
hayatın tez olmuş be helgam,hans abi biliyodur içki işini.Allah'ım tezim bitsin, bol bol içeyim nolurrrrrr, Amin!
açamazsın..ben de içmek sarhoş olmak istiyom
aaaaaaaaaaannaaağğ annemlerin şarapları var kız likörleri falan niye aklıma gelmedi de o şarapları tirbüşonsuz açamam dimi -.-
açamazsın..
Allahtan nasil bir istek buAllah'ım tezim bitsin, bol bol içeyim nolurrrrrr, Amin!
allah kabul etsin..Allahtan nasil bir istek bu
hayatın tez olmuş be helgam,hans abi biliyodur içki işini.
Sorma be BB, vallahi öyle oldu...
Normalde iyi içiyoruz tabii, ama içemedik işte bir kaç gündür, şimdi siz yazınca elim ayağım titredi, pembe şarabım olmadan bir hafta geçiremiyorum. Bizim evin alkoliği de benim maalesef.
Dertliyim aslında ama şuanda olabildiğince az düşünmeye çalışıyorum. Neyse şu laneti bitireyim de yine sığınacağım sizlersiniz...
Allahtan nasil bir istek bu
allah kabul etsin..
tekila bardağıyla fotoğraf çekilen ergen oldum şuanda..
sakin oll.ya kokusu burnuma burnuma geliyo yapma kızım benim en sevdiğim içkilerdendir tekila .. LERDEN.. LER.. LERRR
sakin oll.
ben de..toparlıcam boş bi günde..gideyim biraz abuklu subuklu tuhaf haberler bakayım
ya truebloodın son bölümleri de izleyemedim tatile gidince
ben de..toparlıcam boş bi günde..
ben de yoruldum ama uykum gelmiyor hiç...şimdi izlicektim ama dayanamıcam uykuya çok yoruldum
ben de yoruldum ama uykum gelmiyor hiç...
bilmemki ya 2gündür toplam 2 saat uyudum.niye be ben tutamıyorum kafamı bak sızabilirim haberin olsun