Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağlıyon mu kız sen de ben çok duygulandım yav kocam beni çok seviyo orası kesin çünkü ben ona ne küfürler ne laflar ettim ya her şeye rağmen yüzüme bakıyo :KK61:
Ya zaten varya icine s.csinlar sevginin bende biliyorum benimkinin sevdigini sabaha kadar uyumuyomus dolasiyomus evin icinde deli dana gibi.biliyorum uyuyazki.biz bi arada olsak suan ben yazamazdim zaten burda koyun koyuna uyuyo olurduk.hayyyy!

annem arkadaşlarım falan herkes bi diş biliyor ona ben de sinir oluyorum sürekli kocamı savunmaktan bıktım kendi kocişleri mükemmel sanki. heykelini diksinler konak meydanına
Ya birak allah askina sanirsin herkes mukemmel hayati yasiyo bosversene.he onlarda seni dusundugunden soyluyodur ama anneler kardesler pek bilmiyo susmayi.

Ya zaten varya icine s.csinlar sevginin bende biliyorum benimkinin sevdigini sabaha kadar uyumuyomus dolasiyomus evin icinde deli dana gibi.biliyorum uyuyazki.biz bi arada olsak suan ben yazamazdim zaten burda koyun koyuna uyuyo olurduk.hayyyy!

ahaha hadi s.ç bakayım sevgimin : D sen de biraz ağırdan alsana belki bikaç aya kafası yerine gelir?

ayyy kıyamam ben size yaa hem sevip hem seviliyosunuz ama booşanıyosunuz :KK43::KK61:

Senin attığın bir yüzük resmi vardı, çok beğenip kaydetmiştim Velvette Velvette , açtım onu.
Benimki görüp de neden ağlıyorsun diye sormasın diye, gizli gizli ağlıyorum.
Alacağın olsun Olga :cry:

Eklentiler

• yüzük.jpg
    yüzük.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 33
bi rakı sofrası olacak şimdi ahh ahh :KK14:

rakı içemiyom ben tekila içsem : D

Bir sevmek bin defaaaa ölmek demekmişş:KK61:

he ya şimdi açsam ağlarım valla çok seviyorum ouy

Ya birak allah askina sanirsin herkes mukemmel hayati yasiyo bosversene.he onlarda seni dusundugunden soyluyodur ama anneler kardesler pek bilmiyo susmayi.

seninkiler de mi diş biliyo kocişe : D

ayyy kıyamam ben size yaa hem sevip hem seviliyosunuz ama booşanıyosunuz :KK43::KK61:

öyle de şizofreniz işte :KK70:

Senin attığın bir yüzük resmi vardı, çok beğenip kaydetmiştim Velvette Velvette , açtım onu.
Benimki görüp de neden ağlıyorsun diye sormasın diye, gizli gizli ağlıyorum.
Alacağın olsun Olga :cry:

aa doğru ben bu yüzüğü unutmuşum
bu yüzüğü yaptırmaya karar verdikten 1 hafta sonra ayrılmıştık...

ahaha hadi s.ç bakayım sevgimin : D sen de biraz ağırdan alsana belki bikaç aya kafası yerine gelir?
Yok kiz senin sevgine demedim genel olarak sevgi kavramina dedim.ya bilmiyorumki bi yandan icim curudu anliyomusun.ben boyle biri degildim mutluydum gercekten mutluydum.giyinmeyi,gezmeyi,sarki soylemeyi severdim bunlari bile yapamaz hale geldim.yaslanmis hissediyorum.bi yandan hep umudum var kiyamaz bana bize diye.eski arkadaslarini soktum devreye dun almis disari cikarmislar onu.iyi gelmis ona da uyumsuzluk yapmamis ama bilemiyorum

Yok kiz senin sevgine demedim genel olarak sevgi kavramina dedim.ya bilmiyorumki bi yandan icim curudu anliyomusun.ben boyle biri degildim mutluydum gercekten mutluydum.giyinmeyi,gezmeyi,sarki soylemeyi severdim bunlari bile yapamaz hale geldim.yaslanmis hissediyorum.bi yandan hep umudum var kiyamaz bana bize diye.eski arkadaslarini soktum devreye dun almis disari cikarmislar onu.iyi gelmis ona da uyumsuzluk yapmamis ama bilemiyorum

tamam işte ben de son dönemler böyle çöküntüde ve depresyondaydım doğal yani boşanmak kolay bir şey mi
valla bir şey diyeyim mi benimkinin dize getirmek 5 ayı aldı
kolay değil
ama sabırla beklerim diyosun zaman ver

rakı içemiyom ben tekila içsem : D

he ya şimdi açsam ağlarım valla çok seviyorum ouy

seninkiler de mi diş biliyo kocişe : D
Bilemezlermi yobaz gerici amerika gormus adam yaptigina bak bilmemne.ne bk oluyosa amerika gorunce.diyorum normal dusunemiyo cocuk psikolojisi iyi degil kaldi ki ayrildik yani susun artik sonucta cocugumun babasi.yok anacim dinlerler mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X