- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
abbauwwww kesinlikle toparlanması için biraz daha şans ver
seviyorum ulen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abbauwwww kesinlikle toparlanması için biraz daha şans ver
seviyorum ulen
Ya zaten varya icine s.csinlar sevginin bende biliyorum benimkinin sevdigini sabaha kadar uyumuyomus dolasiyomus evin icinde deli dana gibi.biliyorum uyuyazki.biz bi arada olsak suan ben yazamazdim zaten burda koyun koyuna uyuyo olurduk.hayyyy!ağlıyon mu kız sen de ben çok duygulandım yav kocam beni çok seviyo orası kesin çünkü ben ona ne küfürler ne laflar ettim ya her şeye rağmen yüzüme bakıyo
ben gelince niye hepiniz sustunuz be
Bir sevmek bin defaaaa ölmek demekmişşseviyorum ulen
Ya birak allah askina sanirsin herkes mukemmel hayati yasiyo bosversene.he onlarda seni dusundugunden soyluyodur ama anneler kardesler pek bilmiyo susmayi.annem arkadaşlarım falan herkes bi diş biliyor ona ben de sinir oluyorum sürekli kocamı savunmaktan bıktım kendi kocişleri mükemmel sanki. heykelini diksinler konak meydanına
Ya zaten varya icine s.csinlar sevginin bende biliyorum benimkinin sevdigini sabaha kadar uyumuyomus dolasiyomus evin icinde deli dana gibi.biliyorum uyuyazki.biz bi arada olsak suan ben yazamazdim zaten burda koyun koyuna uyuyo olurduk.hayyyy!
Ya zaten varya icine s.csinlar sevginin bende biliyorum benimkinin sevdigini sabaha kadar uyumuyomus dolasiyomus evin icinde deli dana gibi.biliyorum uyuyazki.biz bi arada olsak suan ben yazamazdim zaten burda koyun koyuna uyuyo olurduk.hayyyy!
bi rakı sofrası olacak şimdi ahh ahh
Bir sevmek bin defaaaa ölmek demekmişş
Ya birak allah askina sanirsin herkes mukemmel hayati yasiyo bosversene.he onlarda seni dusundugunden soyluyodur ama anneler kardesler pek bilmiyo susmayi.
ayyy kıyamam ben size yaa hem sevip hem seviliyosunuz ama booşanıyosunuz
Senin attığın bir yüzük resmi vardı, çok beğenip kaydetmiştim Velvette , açtım onu.
Benimki görüp de neden ağlıyorsun diye sormasın diye, gizli gizli ağlıyorum.
Alacağın olsun Olga
Yok kiz senin sevgine demedim genel olarak sevgi kavramina dedim.ya bilmiyorumki bi yandan icim curudu anliyomusun.ben boyle biri degildim mutluydum gercekten mutluydum.giyinmeyi,gezmeyi,sarki soylemeyi severdim bunlari bile yapamaz hale geldim.yaslanmis hissediyorum.bi yandan hep umudum var kiyamaz bana bize diye.eski arkadaslarini soktum devreye dun almis disari cikarmislar onu.iyi gelmis ona da uyumsuzluk yapmamis ama bilemiyorumahaha hadi s.ç bakayım sevgimin : D sen de biraz ağırdan alsana belki bikaç aya kafası yerine gelir?
kalk ger karşıyakaya tekila shot yapalım,senden değerli mi..rakı içemiyom ben tekila içsem : D
he ya şimdi açsam ağlarım valla çok seviyorum ouy
seninkiler de mi diş biliyo kocişe : D
rakı içemiyom ben tekila içsem : D
Yok kiz senin sevgine demedim genel olarak sevgi kavramina dedim.ya bilmiyorumki bi yandan icim curudu anliyomusun.ben boyle biri degildim mutluydum gercekten mutluydum.giyinmeyi,gezmeyi,sarki soylemeyi severdim bunlari bile yapamaz hale geldim.yaslanmis hissediyorum.bi yandan hep umudum var kiyamaz bana bize diye.eski arkadaslarini soktum devreye dun almis disari cikarmislar onu.iyi gelmis ona da uyumsuzluk yapmamis ama bilemiyorum
Bilemezlermi yobaz gerici amerika gormus adam yaptigina bak bilmemne.ne bk oluyosa amerika gorunce.diyorum normal dusunemiyo cocuk psikolojisi iyi degil kaldi ki ayrildik yani susun artik sonucta cocugumun babasi.yok anacim dinlerler mirakı içemiyom ben tekila içsem : D
kalk ger karşıyakaya tekila shot yapalım,senden değerli mi..
Bencede severek ayrilmak en zoruKızlar boşanmayın ya sorunlar çözülür..