evet.
zaten bir kez borcu olmadığı bir zaman olmadı
ha borccunun olduğu insanlar da şaka gibi eski eşinin ailesi
bu durum beni iyice çileden çıkarıyor
dünden hatırlarsın o kız nasıl çileden çıkardı seni
kadından yana bir şey yok görse kafasını çevirir umursamaz ama ailesi çok pis gerçekten aşiret gibi bişey bunlar. kaynanamı silahla tehdide kadar vardı ya doğulu bi adam beni arayıp tüm bilgilerimi ifşa ediyor ve eşim diyor ki yok onlar değildir. rahatlığını öptüğüm.
ya kredi çekip onlara versin devamını bankaya ödersiniz,huzurlu bir şekilde.
aaa şimdi anladım gülümsetti valla : )
o kadar zaman bağlanmadan durabilir miyim acep
just seviyosunuz be birbiriniziama bi yandan da sevgi tamamen huzur getirmiyor hakkaten zıçmık bi durum
Baktım dertlisin gülümseteyim dedim işte boşver takma kafaya sal gitsin.
son görüşmemizde hani şu mıncırıklı olan hehe
işte onda sordum evet karşı taraf sakinledi problem yok ekime kadar hallolucak dedi bilmiyorum itibar etmeli miyim ben etrafın dolduruşuna çok geliyorum seni kandırıyo vs diyolar ben de saldırıyorum üstüne
zaten nasılsa bir kez alıştım ondan ayrı yaşamaya bir daha bu kadar yıkılmam ben ^^
çok sağol kuzum : )
Ya haklisin ama dusunmustur o da biseyler.borc durumlari cok zorluyo insani ister istemez etkiliyo.nolucak halimiz bilmiyorumben kocama güveniyorum aslında o halleder diye düşünüyorum ama bir yandan da panikliyorum 2.5 yıldır hallolmayan şey şimdi nasıl hallolucak diye karnım ağrıyor ama telde soramıyorum yüz yüze sormam lazım benim de canıma yetti
Sevmeden olmuyor ama sevgi de yetmiyor.iki ucu moklu degnekjust seviyosunuz be birbiriniziama bi yandan da sevgi tamamen huzur getirmiyor hakkaten zıçmık bi durum
Ya haklisin ama dusunmustur o da biseyler.borc durumlari cok zorluyo insani ister istemez etkiliyo.nolucak halimiz bilmiyorum
Bu durum onu senden daha cok uzuyodur inan.elinde olsa bekletir mi bu kadar hemen halleder.sen duyma baskalarini herkes cok konusuyo boyle konularda.doldurusa gelme.surda ekime ne kaldi bekle bakalim.oynas koklas azcik ozlemissindir.hallolur insya kuzum ben onu o kadar iyi anlıyorum ki bak bunları burda ilk kez söylüyorum biz eşimle ev kurarken saf parke üstünde bile yattık eşya beklerken ya neler yaşadık cebinde son 2 lirası kaldı ve ben aç kalmıyım diye bana onla tost aldı biliyo musun sonra işe gitti bana sonradan dank etti koştur koştur gidip ona para verdim ya kıyamam ona çok merhametlidir gerçekten...
denesen ne kaybedersin bekle bakalım ekime kadar belliki çabalıyor seni kaybetmemek için
Zaten yıkılmak olarak görmemelisin. Aksine dayanıklılığını artırmaktır o.
Ya haklisin ama dusunmustur o da biseyler.borc durumlari cok zorluyo insani ister istemez etkiliyo.nolucak halimiz bilmiyorum
ben bile duygulandım lenBelki bana gül almayı akıl edemez ama çikolata seviyorum diye alır meyve şarabı alır al senin sigaran bitmiştir der bana bırakır falan öyle bir insan benim kocam.. seviyorum galiba ay ağlıcım duygulandım
Ya sakin allah askina zaten doluyum cok.basladim mi sabaha kadar diyecektim ki basladimBelki bana gül almayı akıl edemez ama çikolata seviyorum diye alır meyve şarabı alır al senin sigaran bitmiştir der bana bırakır falan öyle bir insan benim kocam.. seviyorum galiba ay ağlıcım duygulandım
ben bile duygulandım len
Evet avukatla gorusmem varevet evet
artık kimsetyi hayatımın merkezi yapmıcam hem bu bi ilişkinin sağlıklı yürümesini de engelliyor
yarın 1 eylül adli tatil bitiyor : /
Ya sakin allah askina zaten doluyum cok.basladim mi sabaha kadar diyecektim ki basladim
Bu durum onu senden daha cok uzuyodur inan.elinde olsa bekletir mi bu kadar hemen halleder.sen duyma baskalarini herkes cok konusuyo boyle konularda.doldurusa gelme.surda ekime ne kaldi bekle bakalim.oynas koklas azcik ozlemissindir.hallolur ins
puhaha dur gel anlatıyım sana daha benim kocam ilk gece ağlamıştı benim oldun inanamıyorum benim oldun gerçek mi bu diye hehe