Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

just seviyosunuz be birbirinizi ama bi yandan da sevgi tamamen huzur getirmiyor hakkaten zıçmık bi durum

just seviyosunuz be birbirinizi ama bi yandan da sevgi tamamen huzur getirmiyor hakkaten zıçmık bi durum

son görüşmemizde hani şu mıncırıklı olan hehe

işte onda sordum evet karşı taraf sakinledi problem yok ekime kadar hallolucak dedi bilmiyorum itibar etmeli miyim ben etrafın dolduruşuna çok geliyorum seni kandırıyo vs diyolar ben de saldırıyorum üstüne

denesen ne kaybedersin bekle bakalım ekime kadar belliki çabalıyor seni kaybetmemek için

Ya haklisin ama dusunmustur o da biseyler.borc durumlari cok zorluyo insani ister istemez etkiliyo.nolucak halimiz bilmiyorum

Ya haklisin ama dusunmustur o da biseyler.borc durumlari cok zorluyo insani ister istemez etkiliyo.nolucak halimiz bilmiyorum

ya kuzum ben onu o kadar iyi anlıyorum ki bak bunları burda ilk kez söylüyorum biz eşimle ev kurarken saf parke üstünde bile yattık eşya beklerken ya neler yaşadık cebinde son 2 lirası kaldı ve ben aç kalmıyım diye bana onla tost aldı biliyo musun sonra işe gitti bana sonradan dank etti koştur koştur gidip ona para verdim ya kıyamam ona çok merhametlidir gerçekten...

Bu durum onu senden daha cok uzuyodur inan.elinde olsa bekletir mi bu kadar hemen halleder.sen duyma baskalarini herkes cok konusuyo boyle konularda.doldurusa gelme.surda ekime ne kaldi bekle bakalim.oynas koklas azcik ozlemissindir.hallolur ins

denesen ne kaybedersin bekle bakalım ekime kadar belliki çabalıyor seni kaybetmemek için

evet evet

Zaten yıkılmak olarak görmemelisin. Aksine dayanıklılığını artırmaktır o.

artık kimsetyi hayatımın merkezi yapmıcam hem bu bi ilişkinin sağlıklı yürümesini de engelliyor

yarın 1 eylül adli tatil bitiyor : /

Ya sakin allah askina zaten doluyum cok.basladim mi sabaha kadar diyecektim ki basladim

Ya sakin allah askina zaten doluyum cok.basladim mi sabaha kadar diyecektim ki basladim

ağlıyon mu kız sen de ben çok duygulandım yav kocam beni çok seviyo orası kesin çünkü ben ona ne küfürler ne laflar ettim ya her şeye rağmen yüzüme bakıyo

Bu durum onu senden daha cok uzuyodur inan.elinde olsa bekletir mi bu kadar hemen halleder.sen duyma baskalarini herkes cok konusuyo boyle konularda.doldurusa gelme.surda ekime ne kaldi bekle bakalim.oynas koklas azcik ozlemissindir.hallolur ins

annem arkadaşlarım falan herkes bi diş biliyor ona ben de sinir oluyorum sürekli kocamı savunmaktan bıktım kendi kocişleri mükemmel sanki. heykelini diksinler konak meydanına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…