- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
Eee tabiiki o ortam için konuşuyoruz,yoksa bizim kocalarımız daha yakışıklıo ortamda en yakısıklısı dıyelım
Eee tabiiki o ortam için konuşuyoruz,yoksa bizim kocalarımız daha yakışıklı
evet masus yüz vermiyo gibi yapıyor,güya beğenmedi olacak ama içten içe yanıyor aslında.ee yani.
bu arada seda cocuga fena taktı
göz koydu resmen.
hemde nasıl içi gidiyor.evet masus yüz vermiyo gibi yapıyor,güya beğenmedi olacak ama içten içe yanıyor aslında.
aman yeterki ağlayıp,gözlerini çevire çevire bayılmasın yeter,ben böyle konuşmasına razıyım.Ayrıca Funda'nın hiç sesi çıkmıyor,Emrah'a en çok yakıştırdığım o,eğer olacaksa o olsun.hemde nasıl içi gidiyor.
bi konusmayı öğrenemıs keko yaa bu seda
Dediğine göre idil rezan ve emrah adamlarıymış diğerleri gerçek. Oayları yönlendiren onlarmışyani bu yarışmada mı kurgu,tahmin ediyordum zaten
İşte hep diyorum ne gerek var,seç halktan birilerini değilmiDediğine göre idil rezan ve emrah adamlarıymış diğerleri gerçek. Oayları yönlendiren onlarmış
en güzeli funda zaten.aman yeterki ağlayıp,gözlerini çevire çevire bayılmasın yeter,ben böyle konuşmasına razıyım.Ayrıca Funda'nın hiç sesi çıkmıyor,Emrah'a en çok yakıştırdığım o,eğer olacaksa o olsun.
başka bişi yok ki tv de
Benim öylesine açıkbaşka bişi yok ki tv de
sen?
Benim öylesine açıkoyun oynuyorum cepten bi kaç hesaba birden bakınca bişey izlemeye vaktim olmuyor zaten
Ya ben zaten bu tarz yarışmaların hiç birine bakmıyorum artık hiç biri halktan değil nerde gıcık sosyal medyada biliniyorsa onlar her yarışmada oluyor işte benim stilimi ilk başladığında izlerdir ama okadar kavga çirkeflik mide bulandırıyor
kk da pek ızleyıcısı yok zaten
kurgu fazla aynen. aman işte bir şekilde zaman geçsin maksatYa ben zaten bu tarz yarışmaların hiç birine bakmıyorum artık hiç biri halktan değil nerde gıcık sosyal medyada biliniyorsa onlar her yarışmada oluyor işte benim stilimi ilk başladığında izlerdir ama okadar kavga çirkeflik mide bulandırıyor
kalmak için can atmıyorlar sankıAy bu emrahın neresi 30muş ya 22-23 gösteriyor ayrıca fundaya zaten gıcık oluyordum iyice gıcık oldum. Neymiş kendisi 1 aydır orada psikolojisi bozulmus da emrah yeni gelmiş olmazmış. Sana soracaklardı
yeni birinin gelmesi yeni kural mı canmEvet evet Semihti hatırladım,bu arada Emrah kapanın elinde kalıyor,tüm kızlar onu konuşuyor,bak kızlarda benimle aynı fikirde Burak Kut'a benzettiler.
Aman uyanan herkes herkesi öpüyor,öpücük kabul saatleri o saatler.en güzeli funda zaten.
bu arada uyanan arselı öpüyor
ne iş
Yarım yamalak izliyorum;aynı anda hem tv izliyorum,hem oyun oynuyorum hem kk ya bakıyorum,maksat ses olsun.Sen izliyormusun kız
Hahaha evet yeni kural,yeni gelen yakışıklı hangimize yüz verecek kuralıyeni birinin gelmesi yeni kural mı canm
emrah kapanın elinde kalıyor derken =)
anladm canm oktay gitti diye mi geldi acaba yoksa yenilerin girme kuralı var mıymış kiAman uyanan herkes herkesi öpüyor,öpücük kabul saatleri o saatler.
Yarım yamalak izliyorum;aynı anda hem tv izliyorum,hem oyun oynuyorum hem kk ya bakıyorum,maksat ses olsun.Sen izliyormusun kız
Hahaha evet yeni kural,yeni gelen yakışıklı hangimize yüz verecek kuralı
Yok canım,şimdi bu Emrah yeni geldi ya,tip olarakta fena çocuk değil,kızlar buna bayıldı,onu demek istemiştim.