Big Brother Türkiye !

Dediğine göre idil rezan ve emrah adamlarıymış diğerleri gerçek. Oayları yönlendiren onlarmış
İşte hep diyorum ne gerek var,seç halktan birilerini değilmiOna bakılırsa Funda,Oktay da bu camiadanmış ama evet bu camiadan fakat gerçektende yarışıyorlardır diye kendimi avutuyorum.

kk da pek ızleyıcısı yok zaten
Ya ben zaten bu tarz yarışmaların hiç birine bakmıyorum artık hiç biri halktan değil nerde gıcık sosyal medyada biliniyorsa onlar her yarışmada oluyor işte benim stilimi ilk başladığında izlerdir ama okadar kavga çirkeflik mide bulandırıyor

kurgu fazla aynen. aman işte bir şekilde zaman geçsin maksat

Ay bu emrahın neresi 30muş ya 22-23 gösteriyor ayrıca fundaya zaten gıcık oluyordum iyice gıcık oldum. Neymiş kendisi 1 aydır orada psikolojisi bozulmus da emrah yeni gelmiş olmazmış. Sana soracaklardı

Ay bu emrahın neresi 30muş ya 22-23 gösteriyor ayrıca fundaya zaten gıcık oluyordum iyice gıcık oldum. Neymiş kendisi 1 aydır orada psikolojisi bozulmus da emrah yeni gelmiş olmazmış. Sana soracaklardı
kalmak için can atmıyorlar sankı
hepsı istemem yan cebıme koy modunda zaten yenı gelene karsı

en güzeli funda zaten.
bu arada uyanan arselı öpüyor
ne iş
Aman uyanan herkes herkesi öpüyor,öpücük kabul saatleri o saatler.
Surrender yamukprenses izliyormusunuz kız bu programı
Yarım yamalak izliyorum;aynı anda hem tv izliyorum,hem oyun oynuyorum hem kk ya bakıyorum,maksat ses olsun.Sen izliyormusun kız

yeni birinin gelmesi yeni kural mı canm
emrah kapanın elinde kalıyor derken =)
Hahaha evet yeni kural,yeni gelen yakışıklı hangimize yüz verecek kuralı
Yok canım,şimdi bu Emrah yeni geldi ya,tip olarakta fena çocuk değil,kızlar buna bayıldı,onu demek istemiştim.

anladm canm oktay gitti diye mi geldi acaba yoksa yenilerin girme kuralı var mıymış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…