- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
Allahin ne dediyi bu gune kadar kimseye isbatlamamistir peygemberlerimizee gelir ancak Allah tarafindan bazi sozler oda asikar diyil
Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım" ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.." ve mevsim geçer,
gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur..
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya..
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın!.
O yüzden ben hep bu duayı ederim:Ey kalpleri evirip çeviren Allahım, kalbimi dininin üzerinde sabit kıl.
Allahin ne dediyi bu gune kadar kimseye isbatlamamistir peygemberlerimizee gelir ancak Allah tarafindan bazi sozler oda asikar diyil
Allahin ne dusunduyunu ne soylediyini neyi yapmak istediyini biz kullari nasil alnariz
Dusunun vakit catinca kiyamet olunca kimse sucunu kimseye atmiyicak yazilmis kuranda herkes kendi gunahi icin cezalanacak ana babada dahil bu deyime kimse benim cocugumun gunahinin cezasini ben cekmeye hazirim diyemiyicek cunki herkes kendi gunahiyla cezalanacak basi ortulu hanimlar siz ortun dininiz imaniniz duzgun oldukdan sonra kimin ne dediyini dusunmeyin bile cunki dediklerinin cezasini cekerler elbet vakit gelince
Dinimizin gerektirdiği gibi kapanan, başındaki örtünün şerefini haysiyetini bilen ona göre bir hayat çizgisi belirleyen herkese sonsuz saygım var nu mutlu onlara allah bütün dualarını kabul eylesin
ama gel gelelim sadece tarz olsun diye yada belli bir zümreye ait olak için kapananlar varki allahın gücüne gitmsin nefret ediyorum
yüzlerinde 1 ton makyaj (ki ben açık halimle o kadar makyajı düğünde bile yapmam)
daracık body ler daracık kotlar sözde başörtüsünü tuhaf tuhaf bağlama şekilleri
annemin bir lafı vardır bizim kız kocaya kaçar başını örter kıçını açar hesabı inanın bazıları cidden böyle
bana bi arkadaşım yollamıştı bu videoyu izlemenizi tavsiye etmem ama türbanlılara dil uzattığımı düşünen varsa lütfen bi izlesin asansörde yiyişen türbanlı #78255 - uludağ sözlük video
altına 1 karış kot etek giyip onun altına aman kapalı dursun diye diz altı tayt giyip üstünede daracık body 1 kg makyaj yapıp kafasını örteni kimse bana savunamaz
zaten asıl bütün çıbanın başı ; açık kadın namussuz kapalı kadın namuslu zihniyetidir.
başı açık kadın perdesiz eve benzer gibi bi zihniyet başımızdayken
böyle başı kapalı kıçı açıklar çoook olur
canim anliyorum ama hic kimse Allahin konustuguna bir kelme soylemesine sahit diyildirki,
sadece Kurani Kerimdekilere inanirim ben
peygember efendimizin soylediklerine inanirim orda yazilmis olanlara
hatirladigimi yaziyim bas ortusu hakkinda
hic bir kadin zina etmemeli nede etdirmemeli yani biz cok acik giyinib bir erkeyin bize bakmasini saglarsak bu gunahdir zinadir ve gunahi bakan kisiye diyilde biz kadinlara yazilir cunki biz bunu yapmasaydik oda bakmazdi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?