Ben size katilmiyorum arkadaslar.. basi kapili diye gunahtan arinmis, piru pak melek olacak demek degil.. keske olsa ama maalesef olmuyor... ayni sekilde milletimizin aklindaki haci motifi de oyledir 'bak haci amca hacca gitmis ama nasil kufrediyor ne kadar gunah' deniliyor.. hac bir ibadettir. Ibadetini yerine getirmis. Hacca gidip melek olarqk geri donecek diye bisey yok.. konunuza geri donecek olursak, kapalilar dedikodu yapiyor ne kadar ayip diyecegimize, kisiye ozel 'su kisi dedikodu yapiyor' demek daha dogru... cunku basi kapalida senin benim gibi insan.. gunah da isler sevapta.. acik kapali olarak siniflandirmak yerine iyi insan kotu insan olarak siniflandirmak dogru olandir.. kapalilari ornek alarak dinden sogumak da bana sacma geliyor.. ornek alacagimiz kisi komsunun kapali ergen kizi degil rasulullahtir ve ashabidir... keske her kapali ve acik olan musluman dort dortluk islami yasasa ama maalesef nefsimiz buna musade etmiyor.. lutfen sizde nefsinize yenik dusup boyle etiketler yapip dinimize zarar vermeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?