bıçak setleri hakkında

umutdeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
1.905
0
0
Bursa
Merhaba arkadaşlar bende çeyiz alış verişi yapıyorum aklıma bişey takıldı.bıçak alacağımda set olarak mı önerirsiniz yoksa tek tek bir iki tane olsun yeter mi kararsız kaldım sizlere sorayım dedim.setler kullanışlı ve keskin mi?:icecream:

canım ben berghoff twist modelini sipariş verdim
henüz gelmedi
gelince yazarım
oktay ustanın kullandığı 5 li bıçak setinden ama çok keskin görünüyor oktay ustanın elinde ya da oktay ustamı iyi anlamadım ama gelince bilgi veririm sana

Ben de bekliyorum haberlerini canimyerimseniben

benim de alınacaklar listemde bıçak seti, üç tane dore den aldım onlar da fena gözükmüyor ama sanki set almalıyım bilmiyorumkismile

Ben tupperwareden aldım, set halinde 5 tanesi indirimli 140 tl ye geldi, çok güzel kesiyor. Annemde çok memnun. Ayrıca isterseniz kendi bileyicisinide alabilirsiniz.Küçük ve kullanışlı birşey. Piyasadaki bıçaklara göre biraz pahalı ama verdiğimiz paraya değdi. Sonuçta bıçak hergün kullanılanılıyor

arkadasim bahsettigin urun bu sanirim..

bu da senin bahsettigin urunun modelinden sanirim cnm..

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler daha yeni girebildim nete.setlere bakalım o zaman hangisi iyise ondan alalım bilgi verirseniz sevinirim.

canım fiyatı nedir?

aa evet bi de o var annem çin malı almayalım türk malı alalım diyor ama heryerde türk malı bulunmuyor.. alıp kullananlar set halinde neyi önerirsiniz?

Benim aldığım ilk resimdeki, tahta standı olanın standı bile bi dünya para. Kıyamadım ona o kadar para vermeye. Zaten her bıçağın ayrı ayrı kılıfı var saklamak için. Ben tavsiye ederim çok güzel bir ürün. Ama pahalı ,üzerlerindeki fiyatları görünce Ben aldığımda indirimdeydi Allah'tan

bu da senin bahsettigin urunun modelinden sanirim cnm..

evet canım bunun tıpkısının aynısı, yani bu

canım fiyatı nedir?

pendik şahin züccaciyeden teyzem 130 liraya aldı peşin fiyatı.

aa evet bi de o var annem çin malı almayalım türk malı alalım diyor ama heryerde türk malı bulunmuyor.. alıp kullananlar set halinde neyi önerirsiniz?

illa türk malı diyorsan. trabzon sürbisa bıçakları seti de var
arkadaşımda gördüm harika ya. kesinlikle muhteşem ondan da alasım var.

bıçak da onemli domatesi kesemeyince sinir oluyorum bendekaydirigubbakcemile3

canım berghoff ve sürbisa ikisinde de domates doğramak artık bir zevke dönüşüyor.

bıçak bloğum geldi. çok memnunum. ama şefin bıçağını kullanmak için baya bi pratik yapmam lazı. malum ellerim küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…