- 10 Kasım 2020
- 8.005
- 66.817
- 498
- Konu Sahibi ozgee_0300
Tabii ki böyle durumlar da var, yargısız infaz olmaz; bir suç ispatlanana kadar kişi suçlu değildir der zaten hukuk.Kızlar öyle şeyler de oluyor maalesef ya. Çocuk tecavüzü kategori dışı tabi ki.
Kızınıza tecavüz eden baba falan bunlar tabi ki akıl mantık dışı. Böyle bir şey varsa çok ufak yaştan istismara uğruyordur çocuk. O başka da.
Ama polis arkadaşım var doğu görevinde psikolojisi bozuldu kızın terapi gördü uzun süre. Kızın teki geliyor diyormuş ki mesela kayınpederim bana tecavüz ediyor eşim askerde yardım edin ne olur. Uğraşıyorlar ediyorlar bir ortaya çıkıyor kayınpederiyle ilişkisi var mesela. Adamdan para koparmak için şikayet etmiş. Veya kaynı ile vs. Çok çirkin şeyler anlattı. Ve genelde ilişki ortaya çıkınca ilk tecavüz diyorlar sonra whatsappını açınca kabak gibi çıkıyor mesajlar diyordu.
Ama Ferhans’ın söylemlerinin temelinde şu var: Yetişkin bir kadın istese direnir, engeller, ilişki oluyorsa bal gibi rıza vardır; kendi de bal gibi istiyor da izin veriyor demek istiyor. Ben mi yanlış anladım. Bilemiyorum bana çok hastalıklı geliyor zihniyeti.