• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli erkekler tarafından rahatsız ediliyorum

Kızlar öyle şeyler de oluyor maalesef ya. Çocuk tecavüzü kategori dışı tabi ki.
Kızınıza tecavüz eden baba falan bunlar tabi ki akıl mantık dışı. Böyle bir şey varsa çok ufak yaştan istismara uğruyordur çocuk. O başka da.
Ama polis arkadaşım var doğu görevinde psikolojisi bozuldu kızın terapi gördü uzun süre. Kızın teki geliyor diyormuş ki mesela kayınpederim bana tecavüz ediyor eşim askerde yardım edin ne olur. Uğraşıyorlar ediyorlar bir ortaya çıkıyor kayınpederiyle ilişkisi var mesela. Adamdan para koparmak için şikayet etmiş. Veya kaynı ile vs. Çok çirkin şeyler anlattı. Ve genelde ilişki ortaya çıkınca ilk tecavüz diyorlar sonra whatsappını açınca kabak gibi çıkıyor mesajlar diyordu.☹️
Tabii ki böyle durumlar da var, yargısız infaz olmaz; bir suç ispatlanana kadar kişi suçlu değildir der zaten hukuk.

Ama Ferhans’ın söylemlerinin temelinde şu var: Yetişkin bir kadın istese direnir, engeller, ilişki oluyorsa bal gibi rıza vardır; kendi de bal gibi istiyor da izin veriyor demek istiyor. Ben mi yanlış anladım. Bilemiyorum bana çok hastalıklı geliyor zihniyeti.

Hiçbir şey olmuyor.olanlar da karşılıklı aldatıp yakalananlar.diğerleri de çocuklara karşı işlenen suçlar.ben yetişkinlerin arasında geçen ensest vakalarında da inanmıyorum.iki tarafın da isteği doğrultusunda yaşanıyor.kadınlar enselenince toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor.
Zaten bu dünyada hep kadınlar suçlu. Erkekler tertemiz

Sen şimdi kızına tecavüz eden babanın! kızının isteğiyle bunu yaptığını mı savunuyorsun ? Sen bu sitede nasıl barınıyorsun bu zihniyetle ben de bunu anlamıyorum.
Her taciz konusuna saçma sapan yorumlar yapıyor sonra kaçıp gidiyor. Bir kadın hemcinsi hakkında ensest, tecavüz vb hakkında nasıl böyle düşünür aklım almıyor ! Troll falan olmalı ya başka açıklaması yok bunun.

Yok kız olmuyor öyle şeyler neden çünkü kimse ferhansa tecavüz etmedi ühüüü
Tecavüzü fantazi alemlerindeki, p*rnolardaki kurgu çekimlerle bir tutuyor ya da öyle sanıyor olabilir. İç kanama, organ yırtılmaları, af buyur oturmak için dahi ameliyata ihtiyaç duyulan tecavüz vakaları varken, bu travmayla yaşayamayıp intihar edenler varken; şu şekilde bu olayı ifade etmesi, basitleştirmesi, gerçekten can sıkıcı bir durum.

Kızınıza tecavüz eden baba falan bunlar tabi ki akıl mantık dışı. Böyle bir şey varsa çok ufak yaştan istismara uğruyordur çocuk. O başka da.
Ama polis arkadaşım var doğu görevinde psikolojisi bozuldu kızın terapi gördü uzun süre. Kızın teki geliyor diyormuş ki mesela kayınpederim bana tecavüz ediyor eşim askerde yardım edin ne olur. Uğraşıyorlar ediyorlar bir ortaya çıkıyor kayınpederiyle ilişkisi var mesela. Adamdan para koparmak için şikayet etmiş. Veya kaynı ile vs. Çok çirkin şeyler anlattı. Ve genelde ilişki ortaya çıkınca ilk tecavüz diyorlar sonra whatsappını açınca kabak gibi çıkıyor mesajlar diyordu.☹️
Bu tarz olaylar yaşanıyor ne yazık ki ama sokakta kadınlara yapılan tacizi ısrarla reddediyor, kendi rızaları ile olabileceğini savunuyor; "Dişi kuyruk sallamazsa" diyecek neredeyse. Kendisi istekli ve cinselliği seven bir kadın olabilir kimseyi de alakadar etmez ama Türkiye'de yaşayıp, ardı arkası kesilmeyen kadın cinayetlerine şahit olup da nasıl hâlâ hiçbirşey olmuyor diyebilir ?
Yani artık gözü tekbir şeye odaklanmış onun dikine dikine gidiyor sanırım, beyne çıkmıyor akıl aşağıdan.

Bak Ferhans, utanmalısın. Yirmi beş yaşında dokuz yıl boyunca ensest ilişkiye maruz kalmış bir ERKEK Ahmet Emre Yıldır, kısa dönem askerliği süresinde arkadaşları arasında yaşanan el şakası nedeniyle 2 kez sinir krizi geçirdi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Cinsel istismarın izleri asla geçmez, erkekler de bu duruma maruz kalıyor. Bu çocuk şov olsun diye mi koskoca herifken el şakasında dahi kriz geçiriyor, sonra dikkat çekmek için mi 25 yaşında dayanamayıp canına kıyıyor? Hani en azından rol yap, fikirlerini oraya buraya bu şekilde yazarken birkaç kere düşün A Aysenimi
Emre Yıldır'ın ailesi: Adli süreç uzayınca yaşadıklarına dayanamadı

Ağrı mı? Bir kuzenim orada dağın dibinde askerlik yaptı, herhangi bir dişiye pek rastlamamış, gördüklerinin de ağzı yüzü pek gözükmüyormuş; bayağı tutucu bir yer. O ortamda sanırım prim yapıyor.
Kuzenin için değil de aysenimi de eskort havası aldım. Kim olduğunu bilmiyorum ama düşünce, konuşma tarzı eskort gibi.

Kardeşini doğurmak adlı kitapta geçiyor bu ilişkinin dinamikleri. Hala daha kızların erken yaşta evlilikleri destekleniyor. Erkeğin askere gitme yaşından hesap edin 20 yaşından ufak eve gelen gelinler. Yaşları büyütülüyor, 15,16,17 yaşında evlendiriliyorlar, yönlendiriliyorlar. Hayatlarında başka hiçbir şey yok, ev işleri, çocuk ve cinsellik. Kpe de hayır demek olay. Evdeki herkesin ve dahi eşinin bile haberi oluyor çoğunun. "Benimki mi babamınki mi bilmiyorum" diyen var çocuğuna. Kitabı okuyunca içim kıyılmıştı. Gizliyor, idare ediyor, üzerini kapatıp devam ediyorlar çoğu olayda.

Bak Ferhans, utanmalısın. Yirmi beş yaşında dokuz yıl boyunca ensest ilişkiye maruz kalmış bir ERKEK Ahmet Emre Yıldır, kısa dönem askerliği süresinde arkadaşları arasında yaşanan el şakası nedeniyle 2 kez sinir krizi geçirdi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Cinsel istismarın izleri asla geçmez, erkekler de bu duruma maruz kalıyor. Bu çocuk şov olsun diye mi koskoca herifken el şakasında dahi kriz geçiriyor, sonra dikkat çekmek için mi 25 yaşında dayanamayıp canına kıyıyor? Hani en azından rol yap, fikirlerini oraya buraya bu şekilde yazarken birkaç kere düşün A Aysenimi
Emre Yıldır'ın ailesi: Adli süreç uzayınca yaşadıklarına dayanamadı
Ferhans buna da diyecek birşey bulur. Zihinsel engelli olup tecavüze uğrayanlar da mı bile isteye tecavüze uğruyor acaba bu şahsa göre A Aysenimi

Arkadaşım 10 yıl boyunca babasının tecavüzüne maruz kalmış. Babası halasının evine götürüp yapıyormuş hatta. 7 yaşından 17-18 yaşına kadar. Ve sen buna karşılıklı rıza vardır diyebilir misin zihniyeti rezalet, tek bildiği ve istediği erkeklerin kendi içine d.lünü akıtması olan sivri zeka?

Arkadaşım 10 yıl boyunca babasının tecavüzüne maruz kalmış. Babası halasının evine götürüp yapıyormuş hatta. 7 yaşından 17-18 yaşına kadar. Ve sen buna karşılıklı rıza vardır diyebilir misin zihniyeti rezalet, tek bildiği ve istediği erkeklerin kendi içine d.lünü akıtması olan sivri zeka?
Sakin ol beybim onun amacı bu herkesin damarına basmak hala burda bu pis zihniyetiyle barıniyor ya ona yaniyorum

Hiçbir şey olmuyor.olanlar da karşılıklı aldatıp yakalananlar.diğerleri de çocuklara karşı işlenen suçlar.ben yetişkinlerin arasında geçen ensest vakalarında da inanmıyorum.iki tarafın da isteği doğrultusunda yaşanıyor.kadınlar enselenince toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor.
En az onlar kadar mide bulandırıcısın. Bu tarz şeyleri mizah amaçlı dahi yazılacak bir ülkede yaşamıyoruz.

Bence hayal dünyanı satmaya çalışacağına önce bir yazı yazmayı öğren bayan afrodit.
Sensin günde kaç erkekle birlikte olduğunu iddia eden. Hastene de çalışıp, hasta, çalışan, idareci herkesle orada birlikte olabilen, seni görüp hemen peşine düşüyorlar işte.
Konu sahibini en iyi anlayan kişi olman gerekirken, hayal dünyası demen üzücü bir miktar.

Sen tam olarak busun işte ya.
Zihniyetin hiç değişmiyor.
O kadar yüzüne bakilmayan bir kadınsın ki aslında, birilerinin ilgi görüyorum demesi içindeki pisliği hemen dışarı çıkarman için yeterli oluyor.
Kıskançlıktan çıldırmışsın yine.

Bir hemcinsine insan bunları nasıl der aklım almıyor zihniyetin kirli rezaletsin kusura bakma ... yazık çok yazık
Keşke o gece annen babana başım agrıyor deseymiş de üremeseydin

Back