- 12 Temmuz 2006
- 56.298
- 216.604
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi ozgee_0300
Benimle dalga geçenlerle bende dalga geçtim kimse beni zorbalayamaz gülüp geçtim hala daha dalga geçiyorum gülüyorum eski halimide her dk paylasiyorum bundan gocunacak son kisiyim hayatım hep şişman geçmiş ama ben hep aynı kişiydim façam düzeldiğinden kimseye birşey yaptığım yok eskiden de gerekeni yapardım simdide yaparım. 15 yıldır taniyamadıysan birşey diyemem mune ben neysem oyum dış görünüşümün hiç hirşeyke ilgisi yok olamazda. O kişinin memesi götü yok diyemi zorbalaniyormuş Allah Allah bundan hiç haberim yoktu emin miyiz bundan ben emin değilim çünkü ama inşallah dediğiniz gibi çıkar yoksa olay başka boyuta geçer
öyle olsun bakalım, hiç grup kurmadın, hiç zorbalanmadın, hiç zorbalanmadığın için geçmişteki bazı fotoların yok oldu, üyenin memesi totosu milletin derdi değildi, he dur sizin için üye erkekti değil mi? O yüzden istediğiniz gibi laf sokma hakkına sahiptiniz çünkü sitenin muhtarlarısınız, her yerde olmazsanız olmaz, herkese laf sokmazsanız da olmaz.Ayrica ben grup falan kurmadim grupta konuşilanlari bana söylediler kimseyle grup kurmaya ihtiyacim yok herkese istedigimi yazabiliyorum çünkü istedigim yerden
Siteye arka bahçelerden girmek için başka üyelikler de almamışsındır, büyük büyük gidip sonrasında dönmek için binbir yol da düşünmemişsindir.
Neyse mesajımı çok net aldığına eminim.
Son düzenleme: