Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben berghoff twist modelini sipariş verdim
henüz gelmedi
gelince yazarım
oktay ustanın kullandığı 5 li bıçak setinden ama çok keskin görünüyor oktay ustanın elinde ya da oktay ustamı iyi anlamadım ama gelince bilgi veririm sana
Ben tupperwareden aldım, set halinde 5 tanesi indirimli 140 tl ye geldi, çok güzel kesiyor. Annemde çok memnun. Ayrıca isterseniz kendi bileyicisinide alabilirsiniz.Küçük ve kullanışlı birşey. Piyasadaki bıçaklara göre biraz pahalı ama verdiğimiz paraya değdi. Sonuçta bıçak hergün kullanılanılıyor
henüz gelmedi
gelince yazarım
oktay ustanın kullandığı 5 li bıçak setinden ama çok keskin görünüyor oktay ustanın elinde ya da oktay ustamı iyi anlamadım ama gelince bilgi veririm sana
henüz gelmedi
gelince yazarım
bu da senin bahsettigin urunun modelinden sanirim cnm..
canım fiyatı nedir?
aa evet bi de o var annem çin malı almayalım türk malı alalım diyor ama heryerde türk malı bulunmuyor.. alıp kullananlar set halinde neyi önerirsiniz?
bıçak da onemli domatesi kesemeyince sinir oluyorum bendekaydirigubbakcemile3