teşekkür ederim canım :)Yemeğe bayıldım ismine ayrı bayıldım yaaa
Ellerine sağlık
Teşekkür ederim, tadı da görüntüsü kadar farklı :)Ellerinize sağlıkYarışmada bol şans diliyorum Çok farklı güzel bir tarif olmuş
teşekkür ederim :)Çok farklı olmuş göze de hitap ediyor bence tadı güzel olabilir yarışmada basarila:)))
Sorma ne bulaşık ne bulaşıkDeğişik bir yemekmiş.Çok sağlıklı olduğu kesin sebze yönünden.Pirinç de yağsız.Ama çok bulaşık çıkarır bu gözüm korktu. Biz yapsak aynı tavada bu işi halledebiliriz.Hatta hallettik gitti. Görüntü de çok güzel.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.
Senin yediğin şeklini merak etim, çok çok az yağlı gerçekten. teşekkür ederim :)bunun az bi degisigini yiyorum ben gercekten cok lezzetli ve saglikli birde yapmayi ögrenseydim
ellerinize saglik sunumda harika ,yarismada basarilar dilerim
Tadı fena değil, yedikçe güzelleşiyor, teşekkür ederim :)Ellerine saglik farkli ama damak tadimiza cok uzak bir yemek degil tadi guzeldir eminim sadece benim icin icinde yumurta olmazsa super olur:) basarilar
Bende başka G. Kore yemeği yapacak varmı diye merak ediyorum açıkçasıAy nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamamKore yemeklerine bayılırım merakla bekliyordum yapan çıkacak mı diye Ellerine sağlık çok güzel görünüyor tadıda öyle zaten
Senin yediğin şeklini merak etim, çok çok az yağlı gerçekten. teşekkür ederim :)
Böyle bakınca benim yaptığımın karıştırılmış soslanmış hali gibi geldi, dediğin gibi gerçekten benziyor :)pilavi ayni senin yaptigin gibi sosuda buna benziyor
Böyle bakınca benim yaptığımın karıştırılmış soslanmış hali gibi geldi, dediğin gibi gerçekten benziyor :)
Soya soslu yemeklere esim bayilir:) Bigun denerim insallahTadı fena değil, yedikçe güzelleşiyor, teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?