- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
Eline sağlık çok güzel olmuş, yarışmada başarılar![]()
haberini aldim bensiz karpuzlari götürüyormussun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlık çok güzel olmuş, yarışmada başarılar![]()
Çoktan yediler bizimkiler bir dahaki sefere artıkbir tabak alsam olurmugece gece kilo alcam ama olsun bu lezzete deger
![]()
Aldım yemedim sensiz boğazımdan geçmedihaberini aldim bensiz karpuzlari götürüyormussunneyse arkadasin konusunu isgal etmim diye simdilik susuyorum
![]()
Ben aynı tavada teker teker soteledim, sizin söylediğiniz hepsini bir yapmaksa oda olur niye olmasın bu şekilde süslü gözükmez okadarSoya soslu yemeklere esim bayilir:) Bigun denerim insallahyalniz hepsini ayni tavada sotelesek
![]()
Aldım yemedim sensiz boğazımdan geçmedi
kesin dönüş mü yaptın
![]()
Ooo K-Drama fanı buldumAnammmmm kore mutfahi
Yarışmada başarılar tarihi dizilerde benzeri var bu yaptiniz yemeğin:73;
Gerçekten yemedim tatlışım. Şimdi hazırlıycam tabağıyine virus yemessem kesin canimmmmyemissin hemde lopur lopur
![]()
Gerçekten yemedim tatlışım. Şimdi hazırlıycam tabağı![]()
Tamam canım. Iyi gecelerinandim simdi tatli cadimben kaciyorum sabah erken kalkmam lazim islerim var,yarin dünya mutfak topicinde sohbetlesiriz uzunca
iyi geceler cadim
![]()
Ooo K-Drama fanı buldumÇok dizide görmüşlüğüm var benimde, teşekkür ederim :)
evet tek tavada hepsini bir:) Yoksa o kadar tavaya gerek yok tabiBen aynı tavada teker teker soteledim, sizin söylediğiniz hepsini bir yapmaksa oda olur niye olmasın bu şekilde süslü gözükmez okadar![]()
Ellerine saglik konu sahibinin :)Ellerinize sağlıkYarışmada bol şans diliyorum
Çok farklı güzel bir tarif olmuş
![]()
ayy fark etmemişim teşekkür ederim söylediğiniz için, hemen düzelteyimEllerine saglik konu sahibinin :)
Immm ablacim.
Son bolumde yararlandigim kaynaklarda yaralandigim kaynak yaziyor ..![]()