Bebek Beslenmesi biberon

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yasekar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1
0
86
Çanakkale
oğlum 7 aylık doğduğundan beri biberonu reddediyor.emziği bile 4.aydan sonra aldı.gece uyku arasında bile almıyor.artık eskisi gibi sütümde yok.gündüz kaşıkla besleyebiliyorum ama gece ne yapacağımı şaşırdım.bana yardım edin...:a015:

Merhaba, farklı marka ve modelde biberon ve emzik denediniz mi? Bir arkadaşım bahsetmişti, farklı farklı markalar dene, bebeğin hangisini tercih edeceği belli olmuyor; o kendisine uygun olanı seçer demişti. Nitekim kaç çeşit emzik aldıysam sadece birini beğendi ve emmeye başladı. Biberonda da aynı şekilde, göğsümden kopmasın diye zor emilen, anne göğsü gibi olan faeklı biberonlardan aldım; ancak o gidip yine kendince farklı bir modeli tercih etti. Yani tek model biberon ya da emziği deneyip, sonradan bebeğim biberon ya da emzik almıyor dememek lazım. Biraz masraflı olduğunun farkındayım, ama biberon da emzik de yeri gelince büyük destek anneye...
Umarım bu süre zarfında sorununuzu çözümleyebilmişsinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…