Biberon emziği değişimi

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
158
65
18
31
Merhaba arkadaşlar ben bebeğime aventin biberonunu kullanıyordum 6aylik olduk biberon ucunu değiştirdim ama bunu reddiyor başına böyle bir şey geldi mi geldiyse nasıl alıştırdınız bazıları şekerli suya batır falan dediler ama ben küçük yaşta bebeğe şeker verme taraftarı değilim şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

Ben de aynısını yaşadım, sanırım başlığımız da aventti. Ama marka ile alakası olduğunu düşünmüyorum, diğer çocuğumda başka markada da yaşadım.. önceki uçta ağzına daha az mama geliyor çocuğun, ucu değiştirince bir anda ağzına daha çok mama akıyor bu yüzden ilk zamanlar alışmakta zorlanıyor ...ben 1-2 hafta yine eski biberon ucunu kullandım, sonra değiştirdim, yine alışamayınca da mamayı içirirken ara ara biberonu kaldırıp indirerek ağzına gelen mama akış hızını azalttım, böyle yapa yapa alıştığını hatırlıyorum..

Bende akşam üstü çok zorlamak istemedim sabah aynısını ara ara deniyim o zaman

İlle seker olmak zorunda degil, hurmayi ezip ona da batirabilirsiniz. Emzik sekli ayni da sadece delik buyuduyse akis hizini yadirgamistir. Bebegi yari oturur pozisyonda tutup biberonu yatay verin ki az aksin agzina mama.

İlle seker olmak zorunda degil, hurmayi ezip ona da batirabilirsiniz. Emzik sekli ayni da sadece delik buyuduyse akis hizini yadirgamistir. Bebegi yari oturur pozisyonda tutup biberonu yatay verin ki az aksin agzina mama.
Onuda denerim teşekkür ederim dediğiniz gibi akış hızını yadırgıyor ve istemiyor ama gün içinde ara ara denedim çok zorlamadan sanki alışacak ama zamana ihtiyacı var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…