Biberiye: Zayıflamaya ve güzelleşmeye yardımcı bir bitki daha

biberiye çayını aldım aktardan ama bitki şeklinde olanlarını değil de sallama cay olarak, iş ortamında anca onu rahat kullanbılırım diye dusundum.. bu arada daha once 5i bı yerde caylarından almıştım ama fena bişi o ya da benım sındırım sistemım cok hassas, aniden gelen sancılarla tuvalete kosmaktan helak olmuştum ama bı kac gundur ıctıgım bıberıye cayının oyle bı etkısını gormedım, inş işe yarar bu defa sabırlı olmakta kararlıyım ama kullanlar gundde kac bardak tukettıklerını de paylasırlarsa sevınırım, herkese kolay gelsinnn

MRB,

BİBERİYE ÇAYINI GÜNDE 2 DEFA KULLANIYORUM SABAH AÇ KARNINA BI DE YEMEKLERDEN ONCE FAYDASINI GORDUM SUREKLI IDRARA CIKIYOSUN..MUTLAKA DENEYIN...BEN TAM 3 KILO VERDİM 1 BUCUK AYDA...

aç karnına mı yoksa tooken mi içmek gerekiyo:44:
ben bı yerde tok karnına ıcılmesı gerek dıye okumustum, ayrıca benım mide sorunlarım var, bıberıye cayına basladıgımdan berı mıde yanmalarımda artış oldu, kullananlardan boyle bı sorunla karsılasan avr mı acaba??:44:

Biberiyenin zayfılama dışında tansiyon yükseltme gibi bir şeyi var aynı zamanda şeker hastalığı olanlar kullanamaz. tansıyon seker vb. hastalıkları olanlar kullanmasın kesınlıkle cok zararlı sorunlara yol acan bir bıtkı

hamileler yüksek tansiyonlu kişiler midesi bozuk olanlar kesinlikle içmesinler.
ne zaman içmeye gelince de yemeklerden sonra.günde 2 kez için.

Son düzenleme:
bende biberriye cayını içiyorum diyetisyene gidiyorum doktorum önerdi bir hafta içtim ve 2 kilo yag erdi günde bir bardak içiyorum
:84: bir ayda beş kilo verdim

şu an elimde biberiye yeşil çay,karabiber ,zencefil ,tarçınlı çay içiyorum bakalım bu hafta kilo verebilicekmiyim

Mrb herkese ben bu bitkiyle daha once 4 kg vermiştim tabi yediklerime de dikkat ederek.BUgun tekrar başladım 63 kg ile hem yediğime dikkat edip hem de sabah aksam biberiye içeceğim ve günde 2 su icicem gelişmeleri burdan yazarım

Önceki sayfaları okumadım , belki yazılmıştır ancak yine de yazmadan geçemedim. Biberiye kullanırken dikkat etmelisiniz tansiyon yükselten bir bitkidir. Yani yüksek tansiyon sorunu yaşıyorsanız bu bitkiyi kullanmamalısınız.

mutlaka deneyeceğim inşallah bende memnun kalırım

yazdıklarınızı okudum ve bende deneyecegime karar verdim.aktardan biberiye çayı olarakmı istemelıyım.yada kurutulmuşl biberiyemı demeliyim.66 kiloydum.1 haftadır yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum ama 2 gundur bozdum gıbı dıyetımı.tartılmadım bakalım bırde şu dedıklerınızı yapayım.kaç kılo verecegım.

canım sakım dıyetı bozdum deme eger bozduysan ertesı gun vicdan corbası ıc sabha kahvaltını yap ama sonrasında bu corbayı ıc.ve diğer gun kaldın yerden devam et.yemeklrinizi yaparken yağda soğanı kavurma biber ve yağı ayrı bı yerde haşla.haşlandıktan sonra domates veya salça ekle o sekılde kavur.ayrıca yemeklık malzemeyıde başka yerde haşla sonra bırşleştır bunları tekrar bıraz daha pişsin emın ol lezzetınden hıcbıirşey kaybetmıyo.ben 20 kıloya yaklaştım.ve hala devam edıyorum.son 5 kilom kaldı ıdeal kıloma.

slm kızlar bende diyettetyim. yediğime içtiğime dikkat etmye çalışıyorum. bitki çayları içiyorum (yeşil çay biberiye tarçın karanfil mate kiraz sapı yani ne ararsanız var içinde)
ama bu bölgesel incelmeye ihtiyacım var. bunun için biberiye yağı mantıklı geldi bana akşam sürüp yatamam çünkü sabah duş alamam okul falan var e bide evdekiler ii bakmaz istemyolar zayıflamamı :))
ama sorum şu streç flmle sarmak böbreklere zararlı değil mi? üstelik uykuda yapınca en az 6 7 saat su almıyo vücut e olanıda terle atıyo. o yüzden biraz kafam karıştı. aranızda net bi bilgisi olan var mı ??

Bugün gidip biberiye yağı aldım merak ediyorum işe yarayacak mı :) haftada iki günde spora başlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…