Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
benim dehşet abur cubur yeme hastalığım war..zayıfım ama göbek war..yemeye devam edip eritir mi acep olakaydirigubbakcemile3

cnm o zmn ynında bal elma srkesi ılık suyu karıştır icine birazda limon at kahvaltı ve yatmadan önce ic ben bi vardak suya bi yemek kasığı balla srke koyuorm baya skılaştırıyomus ikisi iyi gelir heralde bende abur cubura dyanamam eyvahedigeldismile

Kızlar, bu yağı gündüz sürsek, üzerinede korse giysek gece yatana kadar kalsa işe yaramazmıki? Şartmı streç film+gece?

ayy cok heycanlandm denycem bunu hmen ama canm bse sorcam kılo olarakta bı kaybın oldmu yoksa sadce sıklastrıomu bde snde lanaform yuzunden etkı edıo olablrmı streclede yapsak aynı sonucu alırmyzkı?fisfisfis

ya ama zayıflatırsa kemikten ibaret olursam sonra:gitme: sirke zayıflatıyor ya

damla değil sanırım..bölgeye yetecek kadar sürülebilir zannımcaolumunekankayizsmile

inceltmeden derken su ile mi inceltcez o zman az kullancaz..göbüş büyükse 7-8 damla,küçükse3-4 damla gibiolumunekankayizsmile

100-200 ml suya 1-2 damla damlatıp vücudunza sürün diyormuş üzerinde yanlış uygulamayalım

inceltme dediği mesela -fındık yazmış bir arkadaş aklıma o yattı - fındık yağıyla biraz karıştırın demek.

ayy cok heycanlandm denycem bunu hmen ama canm bse sorcam kılo olarakta bı kaybın oldmu yoksa sadce sıklastrıomu bde snde lanaform yuzunden etkı edıo olablrmı streclede yapsak aynı sonucu alırmyzkı?fisfisfis

basladığımdan beri 4 kilo verdim snra bırakınca 1 kilo geri gelmişti bana yine azim geldi başladım o 1 kilo gitti simdi bi 6 kilo dha vermek istiyorum ama kilodan önce sıkılaşmak en iyisi ve streçle bi fark yok amaç orayı biseyle sarmak bska sormk isteğin bisey varsa sorablrsn :)

öhöööö kilo verdiriyorsa olmadı bu iş bi de bırakınca kg alıyormusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…