• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
bende başladım göbek bölgesi incelsin istiyorum =)

acaba diyette yapıyor musun

hyr cnkü ben kendimi neyle kısıtlarsam o bna daha cazip gelmeye baslıyo o yzden ksıtlamadm suan kendimi ama bi baslık gördüm bal elma srkesi ve ılık suyla ilgili kullananlar cddi kilo verip skılaşmış bi göz at istersn

Ya selincimm başladım ama nolduuu biliomusun cildim soyuldu bide çok kaşıntı yaptı normalmi sendede olmuşmuydu devam edemıorum senağlama

aa kafamçokkarıştı bende hic öyle bisey olmadı cnm ya cok fazla mı tuttun acaba eyvahedigeldismile

ben de başladım biraz önce kaydirigubbakcemile3 inşallah faydalı olur, sen ne kadar bekletiyordun canım ?

Ya bu yağ dediğimiz şimdi küçük şişelerde olan yağlardan mı yoksa

başka bir şekilde mi bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
biberiyee yagıı göbekmi eritiyor gece sürüp yayıon ee bi zaraı varmı peki
denedin galiba incelmisnde terleme oldumu pekibilmiyorumkismile

ve kızlar suan son drum kaydirigubbakcemile3 göbek 87deb 79 bacakta 3 cm dha inceldi tplam 5 cm iki sferde :lepi:

biberiye yağı vucuttaki yağları çözme özelliği olan bir yağdır..vucuda direk uygulaybilrisiniz ve gerçekten incelmenize yardımcı olur ..cildi hasas olan arkadaşlar soyulma kızarıklık gibi olursa fındık yağıyla karışım yaparak kulanabilirsiniz. fındık yağıda sıkılaştırcı toparlayıcı özelliği vardır..alerji riskinide ortadan kaldırır..

bu kücük 20ml sise de ise demekki ucucu yag aslinda cilde direkt sürülmez tahris olabilir ama göbekte denemye deger. Acaba normal baz yag etki etmezmi bukadar ??
Selincim sisedeki bilgileri yazabilirmisin sana zahmet eter yag falan yaziyormu ?

bu kücük 20ml sise de ise demekki ucucu yag aslinda cilde direkt sürülmez tahris olabilir ama göbekte denemye deger. Acaba normal baz yag etki etmezmi bukadar ??
Selincim sisedeki bilgileri yazabilirmisin sana zahmet eter yag falan yaziyormu ?

eter flan yazmıyo cnm uyarısı vargnde 3-4 dmla kullanın die ucucu yağ bende bi sorun yratmadı göbeğim icn nerdeyse 2-3 hfta oldu bi sorun yok bacağımdada kullandım 2 gün ondada bi sorun yrtmadı cnm

benim dehşet abur cubur yeme hastalığım war..zayıfım ama göbek war..yemeye devam edip eritir mi acep olakaydirigubbakcemile3

Back