• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
ben gecen sene biberiyle kalca bölgemden baya incelmştm sporla birlikte tabiki. fakat kışın sınav finaller kpss stresi derken yurt yemekleri abur cuburla tekrar eski kiloma döndüm. şimdi tekrar başlyrm biberiye yağı sürmeye sonuçları size bildiririm:)

kızlar bende dün başladım ama bacaklarımda kullanıyorum dün gece sürüp streç sarıp yattım ama kokudan çok rahatsız oldum bugünde gündüz sürdüm koku fazla rahatsız etmedi bakalım sonuç ne olacak?

arkadaslar biberiye yagiyla portakalkabugu yagi kullandin,su anakadar3,1kilo verdim,tavsiyem birde kahvekrem yapin odacok etki etti bende,klavye yuzunden yazamadim,saglikli zayiflamalar

çok ilgimi çekti bu konu, ne yağmış bu böyle :3: bi çok sayfayı okudum. ama 5 aydır kimse bişey yazmamış.. kızlar akıbetiniz ne oldu.. bende yapacam çok heveslendim. hangi marka biberiye yağı önerirsiniz ??? inşallah görüp cevaplarsınız, benimde şu kocaman popom ve kalın bacaklarım, incecik belime uyum sağlar :5: :17:

biberiye yakıcı bir yağmış sanırım tek başına kullanılması doğrumudur? kokusu kötümü arkadaşlar?

Bu yaz denedim. Sürüp, bisiklet kullandım 20dakika. Evet çok terletti ama 1 hafta sonra bende alerji yaptı.. Ne çektim kızlar, bütün göbeğim belim kıpkırmızı oldu isilik gibi.. Kupkuruydu.. Mecbur bıraktım bende.. :(

basen ve baldırlarıma sürse banada etki eder mi acaba çok kalın bacaklara sahibim ya bıktım giydiklerim yakışmıyor:( lütfen cevap verinn..:(

ben de başladım bakalım yarayacak mı.. biberiye ve susam yağını karıştırıp sürdüm streçle kapladım yarım saat yürüdüm ama mezurayı bulamadığım için ölçülerimi alamadım:5:

ben biberiye yağını kullanmayı bıraktıktan sonra eski ölçülerime geri döndüm . şimdi staj dolayısıyla 104 basen ölçüsünden 94 e indim . sanırım merdiven inip çıkmak daha işe yaradı bende ama yinede basenlerimi büyük buluyorum çünkü vücudumla bi orantıya sahip değilim şöle 6-7 santim daha incelse iyi olur açıkçası size tavsiyem problemli bölgelerinizi çalıştımaya bakın :)

ben de başladım bakalım yarayacak mı.. biberiye ve susam yağını karıştırıp sürdüm streçle kapladım yarım saat yürüdüm ama mezurayı bulamadığım için ölçülerimi alamadım:5:

susam yağının tüyleri beslediğini duymuştum bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatsınlar yanlışım olabilir

Burada birşeyler okuyup sürekli aktarın yolunu tutuyorum daha doğrusu eşimle gidiyoruz yolları yeni öğrendiğim için :1: cilt için birşeyler aldım geçenlerde daha onları denememiştim şimdi bu konuyu gördüm. Şimdi de biberiye yağı alacağımı duysa eşim artık ne olur bilemiyorum :27:

burada okuyunca heves ettim. biberiye yağını sürdüm. streçle sardım 45 dakika leslie ile yürüdüm. haftaya cumartesi ölçü alıcam bakalım faydası olacak mı. slim 6 pack yapayım diyorum. ama nedense hiç başarılı olamıyorıum.

umarım yarın yagı alabılırmmm........... su 1 haftada ne kadar surersem o kadar ıyı.. bır ara bende hem yuruyus yapıyordum hem bıberıye yagı surmustum cok ıyıydı.

bende denemekk istiyorummm da hatun kızlar :54: peki kullanmayı bırakır bırakmaz geri aynı ölcülerinize mi döndunuz yoksa verdıgınız ölculerde mı kaldınz :26:

Geçen akşam biberiye yağı sürüp yattım sabah ne terlemiştim ne de başka bişi vardı.
Dün gece 2. olarak sürdüm ve streçle kaplayarak yattım, yine terlemedim.
Niye olmuyor acabaa
:44::44::44:

arkadaşlar diyetisyenden onaylı tarif 20 gr yasemin 20gr limon 20 gr portakal 20 gr biberiye 50 gr susam yağını karıştırıp her gün karın bölgenize sürüyorsunuz strecle sarıp 1-2 saat bekletiyorsunuz daha fazla bekletmeyn zararlı olabilyrmuş sonra suyla yıkayın büyük etkisi var hakkaten özellikle bi de diyet ve sporla yaparsanız

kzlar sper bisey bu smdi ölctüm bacaklarımdan ve kalcadan 2ser cm gitmis tek sferde bu snuc benm icn cok güzel ya insllah incelicez hepberaber :lepi:

öncelikle merhaba.aranıza yeni katıldım.benim sorunum basen bölgemde fakat bu yorumunuzu okuduktan sonra bunun kalıcı bir sorun olmadığını anladım yani bu sayenizde oldu:9:bende biran önce biberiye yağına başlicam fakat sormak istediğim bir kaç şey var.ilki lanaform korseden bahsediyorsunuz mümkünse nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim ben bi kaç internet adresinden araştırdım ama kullanan birinden öğrenmeyi tercih ettim.ikincisi ise bu lanaform korsenin altına yağı sürdükten sonra streç sarıyormuydunuz.şimdiden teşekkürler

Back