Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
ben de bugün aldım biberiye yağını, yarın başlamayı planlıyorum. sürüp yatmıcam ama gündüz streçle sarıp egzersiz mekik, ve evde koşturmaca yaparken kullanırım. umarım işe yarar da göbeğime ilk defa elveda derimm

biraz geç kaldım cevaplar için ama kusura bakmayın. lanaform korseden bahsettim ben her eve lazımdan almıştım ama kesinlikle almanız için ısrarcı değilim ben sadece keyfime düşkün biri olarak streç filmdeki rahatsızlığı çekmek istemedim çnkü gece kullanıyorum ve uyumama engel olabilcek kadar rhatsızlık veriyo bana. ama lanaformun altına streç kullanmadım hiç. lanaformu almak istemem diyen olursa streç filmi sarıp onun üstüne normal bi korse giyebilirler ama dediğim gibi rahatsızlık verir

çok teşekkür ederim yardımınız için inşallah kurtulurum şu basenlerden

susam yağının tüyleri beslediğini duymuştum bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatsınlar yanlışım olabilir

canım kusura bakma bu ara foruma girememiştim yeni gördüm. susam yağını araştırayım bir ama başka bir yerlerde illa yazılmıştır da almışımdır:) tüh yahu kaş yapayım derken göz çıkarmıym.. bu arada iki kere yaptım sonra devam edemedim bu küre

Ben elma diyeti yapıyorum pazartesi bende alıp başlamak istiyorum. Birde sürdüğünüz bölgeyi yakmıyormu biberiye yağı ?????????????????

Ben elma diyeti yapıyorum pazartesi bende alıp başlamak istiyorum. Birde sürdüğünüz bölgeyi yakmıyormu biberiye yağı ?????????????????

yakmıyo canım, şuan 2 saattir göbek bölgemde var. temizlik yapmadan önce sürdüm.
yalnız kokusu çok keskin geliyo bana.

Kızlar bu biberiye yağı sadece göbeğimizi mi eritiyor?
Benim göbeğimde sorun yok. Üst bacaklalrımın iç kısmı biraz kalın orası için kullansam nasıl sonuç verir?İşe yarar mı?

Son düzenleme:
Ben bugün biberiye yağı aldım.
Akşam bacaklarıma süreceğim...

ilginç,bu korse normal korse olsa olmazmı hani sıcak tutsun diye alttan giyilen korseler :44:bende streçten hiç hoşlanmam normal korsem var bi deniyim bakalım ,ama önce biberiye yağı almak lazııım,acil eşime tel etmem lazım gelirken alsın

Benımde gobegımde sorun var ya. bıldıgın patates gıbı cıkmıs. Belımıde ınceltmem lazım. Ayrıca ust bacagımda kalın. Bu korseyı nerden almak gerek acaba. bıde ben soyle yapmak ıstıyorum bu yagı surcem strec fılm sarıcam ustunede normal korse gıycem boyle etkılı olurmu sızce? Cevap lutfen.

aynı dediğin gibi uyguluyorum ben canım kaç gündür,ama tuhaf olan şu varki,hiç sabah terlemiş olmuyo,resmen kupkuru göbeğim:44:

Ben biberiye ve kekik yağnı selülitlerim için kullanıyodum artık göbeğimede uygulıyım korseyide takıyım öle mekik çekiyim .. of of nasıl denize giricem böyle bilmiyorum bildiğniz futbol topunu yutmuş gibiyim

kızlar ben de yarın alıp başlayacağım. belim ipnce yaa kalçam ve bacaklarım çok kalın çok snirlerimi bozuo. pilatese de başlıorum inşallah faydası olur...

kızlar ben bir gün yaptım 1.5 cm inceldi bacaklarım ama ertesi gün regl oldum bıraktım bitince devam edicem. sizde gelişmeler var mı?

bende bugün aldım biberiye yağını. şuan göbeğime sürdüm ama kokusu o kadar keskin ki çok rahatsız oldum. eşim evdeyken yapamam herhalde bu kokuyla bu akşam bile nasıl uyucam onu düşünüyorum. aynı zamanda diyette uyguluyorum umarım işe yarar.

Biberiye yagi diye mi satiliyor yoksa bir marka adi altindami. Burdan baktigim kadariyla bulamadim boyle birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…