öncelikle merhaba.aranıza yeni katıldım.benim sorunum basen bölgemde fakat bu yorumunuzu okuduktan sonra bunun kalıcı bir sorun olmadığını anladım yani bu sayenizde oldubende biran önce biberiye yağına başlicam fakat sormak istediğim bir kaç şey var.ilki lanaform korseden bahsediyorsunuz mümkünse nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim ben bi kaç internet adresinden araştırdım ama kullanan birinden öğrenmeyi tercih ettim.ikincisi ise bu lanaform korsenin altına yağı sürdükten sonra streç sarıyormuydunuz.şimdiden teşekkürler
biraz geç kaldım cevaplar için ama kusura bakmayın. lanaform korseden bahsettim ben her eve lazımdan almıştım ama kesinlikle almanız için ısrarcı değilim ben sadece keyfime düşkün biri olarak streç filmdeki rahatsızlığı çekmek istemedim çnkü gece kullanıyorum ve uyumama engel olabilcek kadar rhatsızlık veriyo bana. ama lanaformun altına streç kullanmadım hiç. lanaformu almak istemem diyen olursa streç filmi sarıp onun üstüne normal bi korse giyebilirler ama dediğim gibi rahatsızlık verir
susam yağının tüyleri beslediğini duymuştum bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatsınlar yanlışım olabilir
Ben elma diyeti yapıyorum pazartesi bende alıp başlamak istiyorum. Birde sürdüğünüz bölgeyi yakmıyormu biberiye yağı ?????????????????
benımde gobegımde sorun var ya. Bıldıgın patates gıbı cıkmıs. Belımıde ınceltmem lazım. Ayrıca ust bacagımda kalın. Bu korseyı nerden almak gerek acaba. Bıde ben soyle yapmak ıstıyorum bu yagı surcem strec fılm sarıcam ustunede normal korse gıycem boyle etkılı olurmu sızce? Cevap lutfen.
aynı dediğin gibi uyguluyorum ben canım kaç gündür,ama tuhaf olan şu varki,hiç sabah terlemiş olmuyo,resmen kupkuru göbeğim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?