• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
arkadaşlar ben 3 gündür yapıyorum ama bu gün şunu farkettim bennce gece değilde gündüz yapmak daha iyi arkadaşlar geceleri hiç terlemiyodu benim karnım ama genede vazgeçmedim çünkü sanki görünümünde bi değişiklik oldu ya daha düzgün görünüyo karnım bide ben doğum yaptım çatlaklarımda vaardı bugün gündüz yaptım sardım sonra biraz mekik felan çektim sonra eevi felan temizledim havada çok sıcaktı kızımla balkona çıktık biraz güneş alsın diye sonra içeriye girdik bende bi bunalma oldu göbeğime bi baktım nasıl terlemişim şoka girdim bundan sonra hep gündüzleri yapıcam zaten bluzun altında görünür diyede merak etmeyin hiç gözükmüyo yağda bulaşmıyo zaten arkadaşların dediği gibi uçucu bi yağ kesinlikle gündüz yapınnn derim ben

bende 4 gündür biberiye yağnı göbeğime belime sürüp streç film sarıorm,yürüyüşe .çıkıorum tempolu 1.5 saat yürüyorum. incelme olduğunu hissediorum, ama ölçmedim,kesinlikle işe yarıcağını düşünüorum ama sürüp yatmakla olmaz kesinlikle terleticek bi spor yapılmalı,dururken incelmez emek lazm...

sen bu mesajı yazalı bir sene olmuş ama, sonuç ne oldu? incelebildin mi acaba?

arkadaslar ben denedim.bende incelme oldu gercek ten ise yariyo.her gün televizyonda cikan inceltme kremleri satanlar da cok iyi .karnimi toparladi. bes santimde benden gitti.hemde bir haftada .süper bir sey herkesin denemesi ni isterim

sen neyi denedin canım?

ya arkadaşlar yeni üye olduğumdan özelden msj atamıyorum,
ürünün %100 biberiye yağı olmasına dikkat edin derim ,
bir de benim aktarım lahana yağı ile kullan ama çok güzel şekilde masaj yap demişti,kolum yorulana kadar yapıyorum kızlar ben.ardından streç folyo ile sar yat demişti,ben bir de üzerine titreşimli kemer uyguluyorum, ardından yatagidiyorum:):)
sabaha zaten sırılsıklam olmuş oluyor sardığım folyo,gerçi folyo kullanmıyorum buzdolabı poşetini ortadan ikiye ayırıp yapıştıyorum göbüşüme,folyo bükülüyor felan bi hoş oluoo... öle yaniii:)
uzun oldu galiba:)))

sonuç aldın mı canım? incelme oldu mu?

merhaba ben yeni katıldım aranıza :) biberiye yağını nerdeyse 1 haftadır kullanıyorum ve belimden 2cm kalçalarımdanda 2 cm incelme oldu bu yağı tavsiye edene çok teşekkür ederim ve gerçekten kullanmanızı öneririm :)

biberiye yagini ve basladim,kosmadan önce surdum cok terletti folio ile basedemeyince iyi bir sauna esofman aldim portakal yagiyla karistirdim esit miktarda masaj yaparak surdum hic ölcmedim göbegimi,ama sunu fark ettim sertlesme oldu karnimda 4gundur,göbegim hamile bir bayan gibi ama simdi sarkik deyilde toparlanmis gibi insallah zayiflariz una cooook ihtiyacim var göbek imden tiksinmeye basladim bunada sükür diyorum teselli oluyorum,,:2::2::2:

ya bunlari yurt disinda bulmak gercekten problem, aktar zaten yok bunlari satan eczaci fln bulmakta zor:50:

deriyi yakmasin diye baska birseyle birlikte kullanilmasi gerekiyo dimi?
normal aycicek aygi fln kullansam olazmi:27:
yada kutuda bi krem yada jellede kullanabilirsiniz yaziyo
normal bi nemlendiriciyle fln yapsam nasl olur acaba?

bio yerlerindede var,bende öyle aliyorum,bazen türk marketindede göruyorum haberin olsun,

merhaba ben yeni katıldım aranıza :) biberiye yağını nerdeyse 1 haftadır kullanıyorum ve belimden 2cm kalçalarımdanda 2 cm incelme oldu bu yağı tavsiye edene çok teşekkür ederim ve gerçekten kullanmanızı öneririm :)

sen de burada anlatıldığı gibi mi kullandın canım?

biberiye yağını direk uyguladığımda çok kötü bi yanma oldu bendede birz kakao yağı vardı onunla karıştırarak fısfıslı bi şişenin içine koydum öle çok fazla sürmedim bir bacağıma 3 yada 4 kere sıktım ve yedirdim streç film ile sardım sonra korse giydim biraz hareket yapınca zaten terlediğini hissediyorsun amarejim falan yapmadım ne bulduysam yedim birazda okuduğum bölüm dolayısıyla ağzım hiç boş durmuyo :1: banyoya girdiğimde bacağıma falan kese yapıyorum şimdilik gayet iyi inşallah dahada iyi olucak :66:

biberiye hapını kullanan arkadaşım vardı hatta 8 kilo vermişti ama zararlı diyip duruyordu, yağını duymamıştım en baştan okumalı mesajları:))

bende 4 gündür biberiye yağnı göbeğime belime sürüp streç film sarıorm,yürüyüşe .çıkıorum tempolu 1.5 saat yürüyorum. incelme olduğunu hissediorum, ama ölçmedim,kesinlikle işe yarıcağını düşünüorum ama sürüp yatmakla olmaz kesinlikle terleticek bi spor yapılmalı,dururken incelmez emek lazm...

mutlaka bende denicem ....:):)

ben biberiye yağını burnum tıkanınca damlatıyordum ve burnumu açıyordu. biliyorsunuzdur burun açıcı fısfısları 4-5 günden fazla kullanırsanız burnun mukoza tabakasını dolayısıyla burunu büyütüyo :( . neyse bende yaptım bu biberiye yağını sürdüm streçe sardım yürüdüm incelme oldu bacaklarımda. ama arkadaşlar SUSAM YAĞI İLE KARIŞTIRMAYIN BENCE. susam yağını normalde saça ve kirpige sürüyorlar tüyler güçlensin ve artsın diye çünkü susam yagı ve badem (tatlı) yağı tüyleri besliyor ve tüylerin artmasında güçlenmesinde etkili oluyor. durduk yerde karnınızdaki bacağınızdaki tüyler artmasın diye söylüyorum :70:

denemek gerek bunu da bacağa göbeğe saça vücuda bir sürü şey.. sapıtıyo insan

ya ufacık yağı tek başına sürersek zaten hemen biter fiyatınıda sordum 8 lira dediler. aktarıma sordum biberiyenin kesinlikle yan bi yağla kullanılması gerektiğini söyledi. bide bu biberiye yağının yapraklarından olan yağın inceltici özelligi varmış sadece.

merhaba kızlar,ben de tavsiye eden arkadaşı dinleyip göbek bölgemde kullandım.göbek bölgem 86 bel bölgem 76 idi 8 gündür biberiye yagı sürüyorum.biraz spor yapıp yatıyorum.şu an belim 72 göbek bölgem 82 oldu.umarım bu durum devam eder kutu kutu biberiye ve streç fil harcamaya razıyım:)ama sadece süreyim yatayımla olmuyor kızlar özellile sürdükten sonra mekik cekerseniz iyi olur.göbeksiz günlerr:):) :3:

Back