- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
-
- Konu Sahibi gamzelihaller
Düzgün konuş be.Köpekten daha azilisin. Lan saldırıya uğradım kaşar. Bunun bir anlamı yok mu
Bağa didi bağa. Hayatımın kötülüğü, mutsuzluğum herkesin dilinde zaten
Hayirdir ölüyor musunuz kısmetse ?Neyse siz çıldırın. Çok şükür köpek diye bir derdim kalmayacak artık.
Dönüp dolaşmadan sahibini bulmuş.Karnımdaki yazmis zaten sinirinden kendine beddua etmis resmenmerak etmeyin
Buradaki herkes senden şikayetçi olucak emin ol. Seni seve sevede Twitter da rezil edeceğim. Sonra domala domala taş arayacaksınNeyse siz çıldırın. Çok şükür köpek diye bir derdim kalmayacak artık.
Seni tanımıyordogru soyluyosun daha buyuk dert actin basina
Birisi zehirlemiş bu yaratığı. Leşini çöpe atsalar bariHayirdir ölüyor musunuz kısmetse ?
Yuh pes ne demek şimdi bu haddinizi aşmayıninşallah karnimdaki bir köpeğe yem olur da o zaman öldürülen insanları anlarsın
ben bu kadını tüm türkiyeye rezil edeceğim. kesin. buluruz birlikte bi yolunu,sinirimiz geçsin de bi.Twitterda baslık mı acsak burdaki kadinlar yeter tt yapmaya evinden bi aldırsınlar bakim bu pisliği
tahmin etmiştim,sizin gibi naif bir ruhtan aksini beklemek saçma olurdu zatenBeğenmedime basacaktım tabi ki, yanlışlık olmuş.
sen bekle,korkunu ta buradan görüyorum ben senin. tutuştun değil mi? (hadi küfret bekliyorum)Neyse siz çıldırın. Çok şükür köpek diye bir derdim kalmayacak artık.
Seni yerim. Beni turkiyeye rezil edecek kişi daha doğmadı. Çiğ çiğ yerim.kuru tehditini götüne sok.cunku ben yaparım.hanımefendi,bak büyük söz veriyorum,sizi tüm sosyal medyada rezil etmezsem, bana da yazıklar olsun!
bakın ahdim var ,tüm Türkiye sizi tanıyacak,. bekleyin siz. öyle kolay yırtamayacaksınız bu işten. o lafları bir bir yiyeceksiniz.
Taşımak yasak. Satışı da yasak aslında ama o dükkanlar el altından satıyorlar.Kudra satışı yasak değil. Av malzemeleri satan dükkanlarda gördüm ben.
Bıçak gibi. İnsan öldürmek içinde kullanırsın, domates doğramaya da.
İtperest oldumSen bi sus lincci tayfa elebasi, bosanmaya sevkeden aile dusmani. Simdi de hayvansever mi oldun?
Aa yamyamSeni yerim. Beni turkiyeye rezil edecek kişi daha doğmadı. Çiğ çiğ yerim.kuru tehditini götüne sok.cunku ben yaparım.
seni turkiyeye rezil edecek kisi benim. dogali baya oldu.Seni yerim. Beni turkiyeye rezil edecek kişi daha doğmadı. Çiğ çiğ yerim.kuru tehditini götüne sok.cunku ben yaparım.
nerede kaldın?küfürler beddualar havalarda uçuşuyor.
Kocasına da birşey diyemiyorum artık.Diğer konusunda birine '' Senin hayatında kötü giden birşeyler var. '' demiş. Ne kadar komik, değil mi?