- 11 Aralık 2018
- 39.629
- 245.578
- Konu Sahibi gamzelihaller
Link at ya da hashtag destek olalımBuradaki herkes senden şikayetçi olucak emin ol. Seni seve sevede Twitter da rezil edeceğim. Sonra domala domala taş arayacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Link at ya da hashtag destek olalımBuradaki herkes senden şikayetçi olucak emin ol. Seni seve sevede Twitter da rezil edeceğim. Sonra domala domala taş arayacaksın
Nasipte varsa, hayırlısıysaHayirdir ölüyor musunuz kısmetse ?
Ben reşit olmadığım için mi öyle söylemişlerdi acaba bilemedim şimdi. Polise sormuştuk çünkü. Yasak değilse şu an bile yanımda bulundururum. Hayvandan değil ama yıllardır peşime bela olan birinden korkuyorum ben de.Biber gazı yasak değil gatsby. Av malzemeleri satan mağazalarda var.
Geç kaldım da bir anda konuyu görünce ohaaa falan oldum yaniiinerede kaldın?küfürler beddualar havalarda uçuşuyor.
seni turkiyeye rezil edecek kisi benim. dogali baya oldu.
sen önce kocana sözünü geçir, abinden kiranı al,gel sonra bana beylik laflar et.Seni yerim. Beni turkiyeye rezil edecek kişi daha doğmadı. Çiğ çiğ yerim.kuru tehditini götüne sok.cunku ben yaparım.
ohaaa lafı az kalır bu konuya.dehşetle izliyorummmGeç kaldım da bir anda konuyu görünce ohaaa falan oldum yaniii
Tedbirsiz abdest bozan domala domala taş ararmış artık kimin dötü tutuşucak görcez. Ailen yakınların senin ne mal olduğunu öğrenecek belkide bildiklerinden sevmiyorlarSeni yerim. Beni turkiyeye rezil edecek kişi daha doğmadı. Çiğ çiğ yerim.kuru tehditini götüne sok.cunku ben yaparım.
Aa deliSeni yerim. Beni turkiyeye rezil edecek kişi daha doğmadı. Çiğ çiğ yerim.kuru tehditini götüne sok.cunku ben yaparım.
Eksi yazari var mi acaba aramizda? Ben bir turlu onay suresini bekleyemedigim icin hesabim yokLink at ya da hashtag destek olalım
Hayvandüşmanıgamzeli diye bir hashtag açılabilir aslındaLink at ya da hashtag destek olalım
+1000000000Aa deli
Ne kadar da benEksi yazari var mi acaba aramizda? Ben bir turlu onay suresini bekleyemedigim icin hesabim yok
Yavrum polis bile kullansa boğuşma anında mahkemelik oluyor mutlaka. Alma. Silah taşımış olursun.Ben reşit olmadığım için mi öyle söylemişlerdi acaba bilemedim şimdi. Polise sormuştuk çünkü. Yasak değilse şu an bile yanımda bulundururum. Hayvandan değil ama yıllardır peşime bela olan birinden korkuyorum ben de.
Abboovvvvvvv
Eksi yazari var mi acaba aramizda? Ben bir turlu onay suresini bekleyemedigim icin hesabim yok