- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
- Konu Sahibi gamzelihaller
Yarın sabah üyeyi attık ,konuyu kapattık derler finito :))))O zaman moderatör olarak yeni birilerini alsınlar.
Gerçekten burada ben mi yanlış düşünüyorum diye kendimi sorguluyorum. Annem, ablam yaşında benden daha tecrübeli insanlar ve bir şeyler de öğreniyorum bu sitede. Bana kattığı gerçekten çok şey var.
Sadece yönetime toz kondurmamayı anlamıyorum. Burası da gayet reklam alan bir site. Yeni birilerini ekiplerine almak zor olmamalı. Üstelik Kazen daha önce siteye girişlerin azalmaması için whatsapp tarzı gruplar kurmanın yasak olduğunu belirtmişti. Daha doğrusu açılan bir topiği bırakıp whatsapptan devam edilmesini istemediğini dile getirmişti. Birçok siteye göre üyelerine daha fazla kurallar koyan, ceza sistemi uygulayan bir platform burası. Üyelerin gereksiz yere geyik yapılmaması bile isteniyor. Buradan biri herhangi bir şikayette bulununca da 'ama biz az kişiyiz, bizim de hayatımız var' diyerek azarlanıyor üyeler. Ben de daha hızlı çalışan bir yönetim istiyorum o zaman. Bu da benim hakkım.
Daha hızlı çalışan yönetimden kastım da sadece reklam ya da yanlış yerde açılan başlığa müdahale değil. Burada üyeler birbirini yeyip en sonunda diyecek bir şey kalmadığında konunun kilitlenmesi bana komik geliyor. Bol kaoslu konularda nedense hep geç kalıyor yönetim.
Konuşmayacağım bile ..
Belki de agam bizimle egleniyuuurdur bilemeyiz )))