- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
- Konu Sahibi gamzelihaller
sizin bu konudaki tum mesajlarinizla birlikte sikayetci oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yinemi sen? Hala ınatla devam edıyorsun ya pes Pess.Hanımlar bulunduğum bölgede ciddi bir kopek nüfusu var.belediyeyi aramamıza rağmen sonuç alamıyoruz. Isırılan vakalar artıyor. Fazla sayıda agresif köpek var .
Geçen gün saldırıya uğradım .bugün de kendimi işyerinden zor attım.
internetten biber gazıyla elektroşok cihazı aldım. Bunları kullanıp sonuç alan var mı? Yoksa hayvanı daha mı fazla kışkırtır?çelik bilye atan havalı tabancalar varmış ama şimdilik ona başvurmak istemiyorum.
Kovucu cihaz araştırdım onlar da sağır köpeklere etkili değilmiş hatta bazı köpekleri daha da sinirlendiriyormus. Elektrosoklu cop var o da çantama sığar mı bilmiyorum.
Yurt dışında uzaktan ateslemeyle geçici felç eden taser var. Ama türkiyede bulunmuyor.Keske burada olsa.
inşallah karnimdaki bir köpeğe yem olur da o zaman öldürülen insanları anlarsın
Pitbull demiyor bu pislik , bildiğin zavallı zar zor yaşayan hayvanlardan bahsediyor ..Bence bu da doğru değil, hayvanlar bazen saldırganlaşıyorlar. Mesela geçen sene olması lazım, ayakkabı bağcığım açılmıştı bağlamak için durdum. Oto galerinin önüydü, adamların da pitbullu vardı. Hiç görmedim köpeği ben. Eğildiğim için mi bilmiyorum bana doğru koşmuştu, bağlıydı ama çok az bir mesafe vardı yani aramızda. Bir iki adım yakın olsam ısırabilirdi muhtemelen. Aç olduğunu sanmıyorum.
Gerçekten mağdursanız sesinizi duyurmak için burası doğru yer değil hayır yani show haberi bile arasanız olur sesiniz duyulur ama siz en vahşi yöntemleri seçiyorsunuzYok çocuğum o sensin.insanlar mağdur. Anlayana kadar tekrar edeceğim. Mağduruz
Bağa didi bağa. Hayatımın kötülüğü, mutsuzluğum herkesin dilinde zatenDiğer konusunda birine '' Senin hayatında kötü giden birşeyler var. '' demiş. Ne kadar komik, değil mi?
Ötenazi mi istediniz. Yerinde kararNeyse siz çıldırın. Çok şükür köpek diye bir derdim kalmayacak artık.
Kocan araba mı alıyor?Neyse siz çıldırın. Çok şükür köpek diye bir derdim kalmayacak artık.
Allah askina kendinde denesene onlari bir,Hanımlar bulunduğum bölgede ciddi bir kopek nüfusu var.belediyeyi aramamıza rağmen sonuç alamıyoruz. Isırılan vakalar artıyor. Fazla sayıda agresif köpek var .
internetten biber gazıyla elektroşok cihazı aldım. Bunları kullanıp sonuç alan var mı? Yoksa hayvanı daha mı fazla kışkırtır?çelik bilye atan havalı tabancalar varmış ama şimdilik ona başvurmak istemiyorum.
Kovucu cihaz araştırdım onlar da sağır köpeklere etkili değilmiş hatta bazı köpekleri daha da sinirlendiriyormus. Elektrosoklu cop var o da çantama sığar mı bilmiyorum.
Yurt dışında uzaktan ateslemeyle geçici felç eden taser var. Ama türkiyede bulunmuyor.Keske burada olsa.
Yok bacım dilime geliyor. Bak Otrera' ya " kaşar" demiş konu sahibi, oysa ben ona bacım demiştim ilk mesajimda.Çok arıyor musun bunları ciddiyim mesajlarını okurken ne demek istiyor diyp şöyle bir dk düşünüyorum. Neyse ki çözüyorum
Sor bakiim ötenazi ne biliyo muymus?Ötenazi mi istediniz. Yerinde karar
Eski sevgiliden dost, eski kaşardan tost olamazmış bacımYok bacım dilime geliyor. Bak Otrera' ya " kaşar" demiş konu sahibi, oysa ben ona bacım demiştim ilk mesajimda.
Simdi ona diyorum ki ; ben hata ettim bacı diyerek sana. Meğer soförden hacı, o....dan bacı olmazmış.
Siz ne biçim konuşuyorsunuz bu ne acımasız bir cümle. Nasıl bir sevgisizlik bu doğmamış bebeğe beddua ediyorsunuz. Çok kötü kalplisiniz çok gerçekten. Şerrinizden korusun.inşallah karnimdaki bir köpeğe yem olur da o zaman öldürülen insanları anlarsın
Kudra satışı yasak değil. Av malzemeleri satan dükkanlarda gördüm ben.Türk Ceza Kanunun 6’ncı maddesi çok nettir. TCK’nın 6’ncı maddesinin F bendi silah deyiminde, 'Ateşli silâhlar, patlayıcı maddeler, saldırı ve savunmada kullanılmak üzere yapılmış her türlü kesici, delici veya bereleyici alet, saldırı ve savunma amacıyla yapılmış olmasa bile fiilen saldırı ve savunmada kullanılmaya elverişli diğer şeyler' dedikten sonra, yakıcı, aşındırıcı, yaralayıcı, boğucu, zehirleyici, sürekli hastalığa yol açıcı nükleer, radyoaktif, kimyasal, biyolojik maddeler. Yani bu bizim iç hukukumuzda biber gazı silah demek. Örneğin bir kimseyi biber gazıyla yaraladığınızda bıçakla veya ateşli silahla yaralamış gibi bir rejime tabi tutulursunuz. Biber gazıyla işlenmiş bir suç, bizim iç hukukumuzda silahla işlenmiş sayılıyor. Dolayısıyla bir kimseyi ateşli silahla, bıçakla ya da biber gazıyla yaralarsanız kasten yaralama suçunun nitelikli hali söz konusu”
Alıntı
Bence bilerek açtınız bu konuyu daha geçen linç yediniz. Eğleniyor muyuzHanımlar bulunduğum bölgede ciddi bir kopek nüfusu var.belediyeyi aramamıza rağmen sonuç alamıyoruz. Isırılan vakalar artıyor. Fazla sayıda agresif köpek var .
Nazi dedi hımm Almanya da Naziler var aaa bana nazi misin dedi jajaksmsmSor bakiim ötenazi ne biliyo muymus?
dogru soyluyosun daha buyuk dert actin basinaNeyse siz çıldırın. Çok şükür köpek diye bir derdim kalmayacak artık.