- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
- Konu Sahibi gamzelihaller
gamzemi yok edesim geldi bir anda isminden tiksindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen planla bana söyle ben arkandayım. Başla geliyoruz.
Onun bizi etiketlemesine gerek kalmazLütfen biseyler yapmaya karar verdiğinizde bizi de etiketleyin ..
link yollayın özelden. elektra . kiminle dans ettiğini anlayacak o yakında. milyonluk instagram sayfalarında adını görünce dank edecek ,ama çok geç olacak tabi.Sen planla bana söyle ben arkandayım. Başla geliyoruz.
Yürü be koçumlink yollayın özelden. elektra . kiminle dans ettiğini anlayacak o yakında. milyonluk instagram sayfalarında adını görünce dank edecek ,ama çok geç olacak tabi.
Link atın bizee.
Siyasetten ban yiyeceğim ama geçen günlerde hayvan hakları yasası sorulduğunda 'neden sen hayvan mı öldürdün' diyerek gülen bir siyasetçimiz var. Çok bir şey olacağını sanmam.
Cocuk isterken baskasinin karnindakine mi beddua ediyor? Pes vallahiBir de ovulasyon takip ediyormuş çocuk sahibi olmak için. Sen Allah’ın verdiği cana zarar vermeyi düşünüp bir de Allahtan can isterken utanmıyor musun? Allah ıslah etsin
Twittersa geliyorum.Sen planla bana söyle ben arkandayım. Başla geliyoruz.
Çok fena kayaya çarptılink yollayın özelden. elektra . kiminle dans ettiğini anlayacak o yakında. milyonluk instagram sayfalarında adını görünce dank edecek ,ama çok geç olacak tabi.
Ay lütfen şoyle olsundutansiyonum cikti resmen. neyse yillardir kullanmadigim gelinlik kartimi kullanmak bu konuya nasip oldu. gamzelihaller cok eglenicez kiz.
Semde maşallah ajanlar başıAaaa bu aynı kişi
Bir de ovulasyon takip ediyormuş çocuk sahibi olmak için. Sen Allah’ın verdiği cana zarar vermeyi düşünüp bir de Allahtan can isterken utanmıyor musun? Allah ıslah etsin
Beddua da mı etti??? Onu görmedim. Ben hayvanlardan bahsettim. henüz okumadım yorumları bu kadarı bile sinirlerimin tepeme çıkmasına yetti.Cocuk isterken baskasinin karnindakine mi beddua ediyor? Pes vallahi
Ama eline ayağına dolandi zaten bedduasi, kendi bebegine etmis resmen. Yazik.