• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi yol gosterin ne olur akil sagligimi yitirmekten korkuyorum

Sizin bu çocukla ilgili pek çok konunuza denk geldim. Ufacık çocuk parmağında oynatıyor sizi. Cezalandırın ciddiyim defalarca konu açtınız her yolu denemişsiniz. Ben olsam bu kadar sabredemezdim. Çok arsız Bi kızını var. Ceza verin her dediğini yapmayın

Durumun üzücü ama bunun icin ölmeyi istemek nedir? kusura bakmayın burda eleştircem sizi.
Ben evladım olsun diye yırtınıyorum, olsunda tribi olsun napalım:)
evlatsızlık kadar kötü brsey yok bilmeyen anlayamaz. Değerini bilin evlatlarınızın.
Öyle en ufak problemde öleceksenizde lütfen cocuklar dogurmayın.
Benim tavsiyem araştırman olabilir eminim bu konuda cok daha uzman doktorlar vardır.
yada karşına alıp konuşman.Üzüldügünü belli etmen gerekirse birliktie yol almanız.
Ama lütfen ölümdü intihardı bu seylerle vakit harcamayın.
Iste durumlar hicte oyle degil allah herseyin hayirlisini versin evladinda herseyin
Yillarca bi dolu hastalikla ugrastim beynimde bi urla yasadim yetmedi 3 farkli psikolojik hastalik ve bi ton ilac hastaneler ..evime aileme bile hasret kaldim ne mutluki bi cok sey geride kaldi iki evladim var saglikli bin sukur
Bin bir hevesle yolladim okula alisverisler yaptim pastalar borekler yaptik birlikte yuzme kursuna gidelim dedim herseye heves ettim anne kiz iyi bi ekip olucaktik ama her hevesim kursagimda kaldi hayatta o hic boseyden zevk alamdikca benide soguttu yasamdan suan heryanimda yaralar cikti doktor stresten uzuntuden diyo aciyo kasiniyo kaniyo midem ise her sinirlendigimde kup gibi sisiyo ve kraplar giriyo guzel yemekler yapiyorum ozenip yemiyo kiyafet hevesleniyorum begenmiyo nerde dandik uyduruk sunuk sey var onu seciyo herseyi zittima yapiyo yoruldum anliyomusun allahin verdigi cani alcak degilim oni bunalimdan diyorum buda gecer diyorum ama bazende gucum kalmiyo

Oncelikle sunu belirteyim
Buraya ne zaman konu acsam sonra pisman oldum acimasiz elestiriler ahkam kesmeler suclamalar derken bi daha tovbe dedim ama suan oyle zorda oyle darda hissediyorumki hani tekbi kelimeyle kendimi balkondan bosluga salmaya niyetliyim bu allah rizasi icin yapici yorum yapmayacaklar yazmayiversin baktin okuyunca kiziyosun gicik oluyosun bas hemen geri putonuna kurban oluyum deme bisey ben cok kotuyum cunku..
Sorun buyuk kizim yasi 8
Daha oncede cok dert yandim sikayet ettim sizin deyiminizle ama sorunlar oyle buyuduki hayat bana cekilmez oldu artik kizim benim imtihanim diyorum insan olmek istermi olup kurtuluyum oda rahatlasin bende diyorum simdi gunluk rutinimizi anlatayim
Sabah operek uyandirir hergun kendime sozler veririm sabirli olucam diye uyandirdigimda tersler ne var yaa kalkmicam filan diye 3 senedir sabahciyiz ve kizim zaten 7 de kendi uyaniyo yani uykusuzluktan degil sonra soylenerek yuzunu yikar her sabah evet tam 3 yildir her sabah aglayarak bagris cagris corap giyer neymis corap giyince parmaklari aciyomus nefret ediyomus 20 cesit her turlu corap aldim yok arkadas ne hikmetse her corap acitiyo bunun ayagini sonra beslenmesine ne istiyosa onu yapar koyarim ugrasirim ama yok hic yemez koymayip cezalandirirncada baskasindan ister
Surekli beni tersleyerek tartisma icinde hazirlaniriz okula
3 yasinda bi kizim daha var
Babannemle ayni binadayiz buyugu okula o goturuyodu cunku kucuk o saate yatiyo diye ama bize cok rahat oluyodu ama buyuk kizim onuda sorun etti kadini tersliyo elinden firtip kendi basina gidiyo arti hep mizliyo soyleniyo diye her sabah kucuk kizimi uyandirip saat 7 de hep birlikte okula gidiyoruz sirf azcik yuzu guler belki biseyle mutlu olur diye ama yok
Okulda arkadasi yok
Herkesle hemen tartisir
Acayip laf sokak
Okulu sevmez
Ders sevmez
Spor veya faliyete yonlendirdim sevmez istemez
Evde iletisimimiz kotu diye dersleri de berbat diye hoca tuttuk istemedi sorun cikardi etud denedik gitmedi hergun agladi sorun cikardi annem cocuk psikolojisinden iyi anlayan bi egitimci ve emekli oldu ben calistiriyim dedi ve cok sabirlidir onu bile delirtti biktirdi esim deseniz sinirleri alinmis bi adamdir hayatta sesini bile yukseltmez onu bile cileden cikariyo
Sorun sadece ders degil mesela oyun parkina gotur mutsuz sinemaya gotur kisur bulur evi ister piknege gotur yoruldum diye aglar ve insanlari tahrik edip cildirmak icin proglanmis olsa yemin ederim bu kadar olur yasam enerjim tukendi yaa gun icinde hersey her animiz ayri problem
Okul alisverisi yaptik gitti suluk begendi aldik kaliteli guzel normal suluk bundan rahat icemiyorum petsise koy diyo kullanmiyo ayakkabi aldim deneyrek bu rahat degil diyo yani kasitli yapiyo
Okula baslayali 3 sene oldu ve pedagog psikolog aile terapisi neler denedim ama bende sorunlu bi kadinim okey ama farkli yollar denedim elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim ilaclsr kullandik onerileri dikkat aldik ama yok caresizim artik bi yol gosterin ama lutfen anneligimden benim sorunlu olusjmdan vurmayin valla canim burnumda allah askina yapici yorum yapin yol gosteren oneri veren yorumlar yapin
Iyi degilim zaten lutfen...

heralde şımarmış bi temiz dövün akıllanır

Yapıcı yorum da yaptık zamanında hep sen de aynısın şimdi açtığın taktığın konulara bir bak istersen.
Ölmek istemek kolay yol kızınla birlikte katıl terapilere işte tek bildiğin o kızdan 6 yaşından beri şikayetçi olman. Sen de böyleysen annen sana nasıl katlandı neden o da ölmek istemedi bir düşün istersen.
Tamam da sunu diyorum suan zor durumda aci cekerek actim.konuyu yoruma cevapta yazdim ricada ettim niye israrla yazmaktan yanasin senin bildigini bende biliyorum ama duymaya gucum yok sende soylemesen ne olur yani ben sadece oneri vermek isteyenler icin actim konuyu elestririlmek eski konularim acikmak icin degil binuda en basta yazdim yapma lutfen

Arkadasimin kizini tarif etmissiniz. Corap meselesine kadar ayni. Onlaron ailede heo sesler yuksektir ve arkadasim kizin butun dediklerini yapar ama hep mutsuz hep mizmiz. Ayrica arkadasim mukemmelliyetcidir. Acaba siz de de var mi oyle sorunlar,

Bi anne olarak seni oyle iyi anliyorumki benim oglumda okadar olmasada benzer davranislar varr hem ailevi problrmler hem bu cocugun davranislari benide bunaltti ama yapacak bisi yok evlat istee kucuk diyoz gecer diyoz yok kizini fazla onemseme coxuk o ama dahada zivanadan cikarsa biraz korkyt gozunu doktor falan care etmediyse davranis ve huydan demekki sen daha otoriter ol her istedigini yapma brnde kendiminkine yapmicam yoksa parmaklatinda oynatiyolar

Kiz yok bacim oyle her istedigini yapmiyorum zaten hayati bana zindan ediyo bide her dedigini niye yapiyim odul gibi zaten yapmiyorum
Ama okulda durumu berbat
Yaz tatilinde desen tatile gidiyoruz burnumuzdan getiriyo mutsuz luna parkta bile mutsuz piknikte sokakta her yerde herani sorunlu
Yani bi insan hic mi bi yemegi sevmez hic mi bi olaydan mutlu olmaz hic mi bi ilgi alani olamaz mesela bi insan derse meraki yoksa resime olur muzige olur spora olur herkesin iyi oldugu sevdigi bi alan vardir bunun yok arkadas
Biri bisey sordu diyelim naber canim nasil dedi cevsp bile vermez dik dik bakar
Cocuklarla oynayacagim diye asagi iner 5 dk ua aglayarak gelir ve aksama kadar hep aglar artik sinirden vucudum yara dokuyo olsemde kurtulsam diyorum otesi varmi yaa delircem nokur bi akil verin
Allah Allah çok ilginç gerçekten. O kadar yardim destek de almışsınız, kişiliğine bu durum oturmaya başlamış geç olmadan engellemek lazım, konuşmayı deneyin diyeceğim klişe olarak ama o da fayda etmeyecek sanırım. Çok sevdiği görüşlerine değer verdiği akraba teyze amca filan yok mu, onlardan birisi konuşmayı denese

Ya size çekmiş karakteri bu çocugun ya da ilgi çekmek istiyor ve bunun için de örnek olarak sizin davranışlarınızı almış, annem ilgiyi böyle topluyor üstüne diye. 3 sene diyorsunuz, 3 senede kıskançlık azalır, sevmeye de başlar bence. Bu çocuk çok yalnız kaldığı için ilgi çekmeye çalışmış bence, bunu da sizin yönteminizle yapıyor; çünkü önünde örnek siz varsınız bu şekilde ilgi toplayabilen. Zor bir çocuk, Allah yardımcınız olsun.
bu kadın ne yapıyor yani de size çekmiş diyorsunuz?

Arkadasimin kizini tarif etmissiniz. Corap meselesine kadar ayni. Onlaron ailede heo sesler yuksektir ve arkadasim kizin butun dediklerini yapar ama hep mutsuz hep mizmiz. Ayrica arkadasim mukemmelliyetcidir. Acaba siz de de var mi oyle sorunlar,
Ben mukemmelliyetci degilim sadece herkes kadar siradan bi anne kiz olmak istiyorum okuldada oyle aman aman basari beklemedim cunku biliyorum kapastesi belli zor algiliyo ama hic caba istek yok ben her dedigini yapip simartmiyorum ama her kosulda hep mutsuz sevdigi hic bisey yok cok uzuluyorum cok

Oncelikle sunu belirteyim
Buraya ne zaman konu acsam sonra pisman oldum acimasiz elestiriler ahkam kesmeler suclamalar derken bi daha tovbe dedim ama suan oyle zorda oyle darda hissediyorumki hani tekbi kelimeyle kendimi balkondan bosluga salmaya niyetliyim bu allah rizasi icin yapici yorum yapmayacaklar yazmayiversin baktin okuyunca kiziyosun gicik oluyosun bas hemen geri putonuna kurban oluyum deme bisey ben cok kotuyum cunku..
Sorun buyuk kizim yasi 8
Daha oncede cok dert yandim sikayet ettim sizin deyiminizle ama sorunlar oyle buyuduki hayat bana cekilmez oldu artik kizim benim imtihanim diyorum insan olmek istermi olup kurtuluyum oda rahatlasin bende diyorum simdi gunluk rutinimizi anlatayim
Sabah operek uyandirir hergun kendime sozler veririm sabirli olucam diye uyandirdigimda tersler ne var yaa kalkmicam filan diye 3 senedir sabahciyiz ve kizim zaten 7 de kendi uyaniyo yani uykusuzluktan degil sonra soylenerek yuzunu yikar her sabah evet tam 3 yildir her sabah aglayarak bagris cagris corap giyer neymis corap giyince parmaklari aciyomus nefret ediyomus 20 cesit her turlu corap aldim yok arkadas ne hikmetse her corap acitiyo bunun ayagini sonra beslenmesine ne istiyosa onu yapar koyarim ugrasirim ama yok hic yemez koymayip cezalandirirncada baskasindan ister
Surekli beni tersleyerek tartisma icinde hazirlaniriz okula
3 yasinda bi kizim daha var
Babannemle ayni binadayiz buyugu okula o goturuyodu cunku kucuk o saate yatiyo diye ama bize cok rahat oluyodu ama buyuk kizim onuda sorun etti kadini tersliyo elinden firtip kendi basina gidiyo arti hep mizliyo soyleniyo diye her sabah kucuk kizimi uyandirip saat 7 de hep birlikte okula gidiyoruz sirf azcik yuzu guler belki biseyle mutlu olur diye ama yok
Okulda arkadasi yok
Herkesle hemen tartisir
Acayip laf sokak
Okulu sevmez
Ders sevmez
Spor veya faliyete yonlendirdim sevmez istemez
Evde iletisimimiz kotu diye dersleri de berbat diye hoca tuttuk istemedi sorun cikardi etud denedik gitmedi hergun agladi sorun cikardi annem cocuk psikolojisinden iyi anlayan bi egitimci ve emekli oldu ben calistiriyim dedi ve cok sabirlidir onu bile delirtti biktirdi esim deseniz sinirleri alinmis bi adamdir hayatta sesini bile yukseltmez onu bile cileden cikariyo
Sorun sadece ders degil mesela oyun parkina gotur mutsuz sinemaya gotur kisur bulur evi ister piknege gotur yoruldum diye aglar ve insanlari tahrik edip cildirmak icin proglanmis olsa yemin ederim bu kadar olur yasam enerjim tukendi yaa gun icinde hersey her animiz ayri problem
Okul alisverisi yaptik gitti suluk begendi aldik kaliteli guzel normal suluk bundan rahat icemiyorum petsise koy diyo kullanmiyo ayakkabi aldim deneyrek bu rahat degil diyo yani kasitli yapiyo
Okula baslayali 3 sene oldu ve pedagog psikolog aile terapisi neler denedim ama bende sorunlu bi kadinim okey ama farkli yollar denedim elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim ilaclsr kullandik onerileri dikkat aldik ama yok caresizim artik bi yol gosterin ama lutfen anneligimden benim sorunlu olusjmdan vurmayin valla canim burnumda allah askina yapici yorum yapin yol gosteren oneri veren yorumlar yapin
Iyi degilim zaten lutfen...
canım dilinden anlayabilecegi yaşına uygun cezalar ver poposuna vur arada biraz canı yansın çok şımarmış bu sene daha gerekli yaşında biraz daha bilinçli biraz daha agır seni anlayabilecek duruma gelecek benimde ikizlerim var hergün cinnet geçiriyorum üzülme tek sen değilsin.

Birde siz basedemiyosaniz soyle bi onerim var eger aileniz vrya esinin ailesi varsa biraz oraya yollsan cunku cocuklar dedelerle anarnelerle falan vakit gecirmeyi seviyolar belki bi deisim olur onun icin kardesini de kiskaniyo olabilir o yuzden faydasi olur belki

Bu ne hakkaten. Ya madem hep olumsuz kendi yaşayarak görsün bence. Giymek istemiyorsa çorapsiz gitsin okula mesela. Bakalım daha mi rahat. Sulugunu gözünün önünde başka çocuğa verin. Sabah saatle uyansin. Uyanamiyrsa geç kalsın. Hatta Okula gitmek istemiyorsa otursun bi sene evde. Parkta mutlu değilse nasılsa sevmiyorsun diye götürmeyin. Beynin de ciddi fiziksel bi sıkıntı yoksa, aşırı simarik. Kendi seçimlerinin sonuçlarını kendisi görsün.
katılıyorum biraz çekin kendinizi.

Önce siz terapiye gidip düzelin ki çocuğa faydanız olsun. Diğer yorumlara katılıyorum, sizi örnek alıyor olabilir. Biraz disipline ihtiyacı var.

Girmeyin allah askina konuyu bana bi kere baglamayon bi kere suclamayin bende sorunluyum diyorumya tibben tehsis konulmus 3 psikolojik hastaligim vsr evet hastayim evet bende sorunluyum ama kizim icin her seyi denedim birlikte esimde dahil aile terapisine gittik birlikte kaliteli valit gecirin dediler yuzmeye yazildik birlikte youtube kanali acalim istedi onu denedik ya herseyi yaptim arti bende buyuk olcude iyilestim suan vucudumdski kocmaan yaralar disinda tek derdim kizim doktor zona olmussun cokmu stres yasadim uzuldun doye hersn uzuluyorum

Eski konularını okuyun. Bu üye de hiçbir şeyden mutlu, memnun olamayan birisi. Çocuğun huyu annesine de çeker babasına da gayet doğal bir şey. Neyden rahatsız oldunuz bu kadar? Temel sebep bulunmazsa çözüm de bulunmaz bana göre. Konu sahibi başka birine ben de biliyorum; ama duymak istemiyorum demiş mesela, yanlış yolda doğru çözüm bulunmaz. Göz ardı etmemeli bence hiçbir şeyi.

Cokk zor bir durum evlatlarmizla sinamasin allah hicbirimizi. Ne fayda eder bilmiyorum yorumlarin cogu siddet kisminda.. ben siddete cook karsi oldugm halde, heralde ben bile doverdim. Babasinin dewreye girmesi gerekiyor. Babasi konusmali, gerekiyorsa dovmeli. Benim evladimda olsa aynisi ki allah korusun esim onu kesin doverdi.. bende yapma demezdim ama, kardesler arasi yas farkini cok fazla tutmayin diyorlar ya acaba yas farkindanmi boyle? Mesela cocuk daha kucukken bi kardesi olsa hosuna bile gidebilirdi allah yardimcin olsun cok zorrr coook

Iste durumlar hicte oyle degil allah herseyin hayirlisini versin evladinda herseyin
Yillarca bi dolu hastalikla ugrastim beynimde bi urla yasadim yetmedi 3 farkli psikolojik hastalik ve bi ton ilac hastaneler ..evime aileme bile hasret kaldim ne mutluki bi cok sey geride kaldi iki evladim var saglikli bin sukur
Bin bir hevesle yolladim okula alisverisler yaptim pastalar borekler yaptik birlikte yuzme kursuna gidelim dedim herseye heves ettim anne kiz iyi bi ekip olucaktik ama her hevesim kursagimda kaldi hayatta o hic boseyden zevk alamdikca benide soguttu yasamdan suan heryanimda yaralar cikti doktor stresten uzuntuden diyo aciyo kasiniyo kaniyo midem ise her sinirlendigimde kup gibi sisiyo ve kraplar giriyo guzel yemekler yapiyorum ozenip yemiyo kiyafet hevesleniyorum begenmiyo nerde dandik uyduruk sunuk sey var onu seciyo herseyi zittima yapiyo yoruldum anliyomusun allahin verdigi cani alcak degilim oni bunalimdan diyorum buda gecer diyorum ama bazende gucum kalmiyo

Yemek yaptığınızda eşinizle ve küçük kızınızla birlikte yiyin, büyük kızınız canı istemiyorsa yemesin. Sizin beğendiğiniz kıyafeti seçmeyebilir, kendi beğendiği kıyafet size göre korkunç olabilir ama karışmayın. Ben çocukken mosmor şeyler giyerdim, rugan ayakkabılarım filan vardı ve annem bana hiç karışmazdı. Beğendiğim neyse onu alırdık. Büyüdükçe "bu ne ya, bunları mı giymişim?" dedim. Sizin zıttınıza gitmesi için sizin bu duruma sinirlendiğinizi anlamış olması lazım. Tepki vermeyin, sinirlenmeyin. Yansıtmıyorum dersiniz ama ufacık mimiğinizden, sesinizin tonundan anlar. Demek ki istediği tepkiyi görüyor ki devam ediyor yapmaya. Biraz daha rahat bırakın kendinizi. Kendi haline bırakın onu da. Çok üstüne düşüyorsunuz muhtemelen.

Birde siz basedemiyosaniz soyle bi onerim var eger aileniz vrya esinin ailesi varsa biraz oraya yollsan cunku cocuklar dedelerle anarnelerle falan vakit gecirmeyi seviyolar belki bi deisim olur onun icin kardesini de kiskaniyo olabilir o yuzden faydasi olur belki
Canim bunu yazin denedim benim annemde emekli egitimci ve cok sabirli cocuk psikolojisi uzerine calismis bi kadin ama onlarida delirtmis bezdirmis annemde kizmis oda sabaha kadar aglamis ve kendini eve birsktirmis

Ben bu hal ve hareketlerin tamamen anneden kaynaklı olduğunu düşünmekteyim,
Bir arkadaşım geldi geçenlerde misafirliğe 4 yaşında kızı i pad var evde verdim annesinin teli önünde eşimin bilgisayarını istedi ve arkadaşım izinsiz verdi eline markasını yazmıycam amaçok pahalı bir bilgisayar bişey demedim baktım çocuk düşürdü düşürecek bunu kaldıralım i pad le oynasın dedim istemiyor i padi diyo istemiyosa oynamasın ozaman dedim sinirlendim...
Sonra ruj istedi ruj ver ablası eline dedi çocuk aldı ruju gitti aldım elinden tamam yeter dedim!
Kek yapmaya kalktık mikseri eline verdi
Bu çocuk büyüyünce nasıl olacak sizce?
Kendi evinde bile çocuğun belli kısıtlamaları olması gerektiğine inanıyorum kaldı ki başkasının evinde böyle yaparsanız o çocuğun önüne geçemezsiniz!!

Back