Tabikideee.coooooook super inanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güle güle kullan..başka fikre geçme bile... Çok hoslar... Bu sehpalarfan bende anneme almak istedim koltuklarimiz pembe.sehpalar nerede satiliyor ? İstersen ozelden fiyatini bilgilerini yazabilirsin.çok memnun olurum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhaba, düğüne az bir zaman kala hepimizin ortak telaşeleri var elbette...Beyaz eşyalarımızı geçen haftasonu aldık, bir de mobilya bakalım derken gözüme bunlar çarptı, ben, nişanlım ve anneler oturma odası için düşündük hemen, rengarek olması içimizi çok açtı :) Beyaz sade bir halı ile ve mobilyaların renklerinde tatlı bir tablo ile kafamda dekore ettiğimde çok güzel oluyor, ancak perdeler sıkıntı...Bu durumda perdeleri düz beyaz yapmam gerekiyor... Salon için zaten tüm mobilyaları beyaz düşünüyorum, orada da tam tersi rekli halı ve uygun tonda perdeler ile odayı neşelendirmeyi düşünüyorum. Sorum şu ki mu mobilyalar sizce de oturma odasına uygun mu? Yoksa biz çok beğendiğimiz için mi bize oldukça şirin görünüyor? Bir yardım edin noluurr... Mobaliyaların yanına eklediğim aksesuarlar da renkli sehpalar... Bunları da mobilyalarla beraber oturma odasına almayı düşünüyorum...Sizce nasıl olur? Eki Görüntüle 1039481 Eki Görüntüle 1039478
Ayyyy ne kadar güzeller bayıldım başka bir şeye hiç gerek yok bence böyle harikalar.
Salonu begendim ama yatak odasindaki o cizgi dtaylari olmamis.. Classic seviyorum ama bnde dahada modernize olmamis klasik daha jos olabilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzel bir seçim yapmışsın canım..
Kızlar merhaba, düğüne az bir zaman kala hepimizin ortak telaşeleri var elbette...Beyaz eşyalarımızı geçen haftasonu aldık, bir de mobilya bakalım derken gözüme bunlar çarptı, ben, nişanlım ve anneler oturma odası için düşündük hemen, rengarek olması içimizi çok açtı :) Beyaz sade bir halı ile ve mobilyaların renklerinde tatlı bir tablo ile kafamda dekore ettiğimde çok güzel oluyor, ancak perdeler sıkıntı...Bu durumda perdeleri düz beyaz yapmam gerekiyor... Salon için zaten tüm mobilyaları beyaz düşünüyorum, orada da tam tersi rekli halı ve uygun tonda perdeler ile odayı neşelendirmeyi düşünüyorum. Sorum şu ki mu mobilyalar sizce de oturma odasına uygun mu? Yoksa biz çok beğendiğimiz için mi bize oldukça şirin görünüyor? Bir yardım edin noluurr... Mobaliyaların yanına eklediğim aksesuarlar da renkli sehpalar... Bunları da mobilyalarla beraber oturma odasına almayı düşünüyorum...Sizce nasıl olur? Eki Görüntüle 1039481 Eki Görüntüle 1039478
Hangi ildesin canım secımlerın çok iyi ocelikle onunsoyleyım güle güle kullann
Yatak odasınn fıyatı nedır peki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkür ederim canım, çok sağol...Balıkesir'in ilçesindeyim ben ama bunları merkezden bulduk,aslında niyetimiz İzmir'e de bir bakmaktı ama bunları beğenince acaba oraya gitsek kafamız daha da mı karışır dedik ve şimdilik vazgeçtik. Yatak odasının fiyatı tek olarak 7.300 liraydı, yemek odası 6.500, koltuk takımı ise 4.500.Aslında hepsi teker teker baya bi pahalı, ancak yatak odası+ yemek odası+ salon koltuk takımı alınca adam hepsini 12.500'e bıraktıBaşka bir mobilyacıdan de yukarıdaki mavili pembeli koltukları beğendim,onları da oradan alacağız nasipse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?