M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
Zira kızlarımız taviz verme yolunda diyorsunuz da bu taviz verme değil, adalettir. Aldatılmaya taviz vermişsiniz, insanlar harcama konusunda fikir belirtiyor diye taviz vermiş olmuyor. Eşyaların çoğunu siz almışsınız madem, o halde gelinliği de erkek tarafının alması gerekir. Kayınvalidenize bunu belirtin.Istediginiz kadar atlayiniz buyrun. Benden daha cok atlayin hatta. Zira kizlarimiz baya baya taviz verme yolunda ama tecrube konusuyo iste.
Hahaha aynen bende:d Kadersizim resmen. Şu an evde olmak isterdim ya. ALLATAN insafa geldi de 17:30 da çıkabilirsiniz dediSakin ol kız
Katmamak en güzeli hem kafan rahat hemde istediğine göre alıyorsun.
Bu arada hala işten çıkmadımKajmery34
Heh bakın şimdi aynı pencereden konuştuk. Zaten ben kayın validesine bir şey diyemedim, kime o fırsatı verseniz konuşur. Bunu erkek belirlemeli. Ama ne olursa olsun yine de kırmaya değmez bence.Bana göre erkek tarafı kız tarafı diye birşey yok. Evlenmek isteyen yetişkin iki insan var. Biz evlenirken ne kendi ailemize avuç açtık, nede karşı tarafa. Onun icin gelinliğime de kimse karışamadı. İnsanlara sadece mutluluğumuzu paylaşmak kaldı, masraflarimizi degil. Onun icin "o zaman kiz tarafı balayı yapsın" diye de birseye cevap vermek bile gerekli değil takdir edersiniz. Ha şayet kızım olsaydı ve ben yetiştirmiş olsaydım o zaten kimseye düğünü hakkında bu kadar söz hakkı tanımaz.. Yok Ankaraya gidecekmiş felan..
ilk o duvağı takarsın. Sonra çıkartırsın içeride. Ona uygun şekilde yapıyorlar zaten:) Kısa duvak bile veriyorlar isteyene.Ayy nasildi peki koluna dolayip mi dans ettin genelde oyle oluyomus galiba dusup de kv ye laf veresim yok
Aldatilmakla ilgisini goremiyorum konunun.Zira kızlarımız taviz verme yolunda diyorsunuz da bu taviz verme değil, adalettir. Aldatılmaya taviz vermişsiniz, insanlar harcama konusunda fikir belirtiyor diye taviz vermiş olmuyor. Eşyaların çoğunu siz almışsınız madem, o halde gelinliği de erkek tarafının alması gerekir. Kayınvalidenize bunu belirtin.
Ayy nasildi peki koluna dolayip mi dans ettin genelde oyle oluyomus galiba dusup de kv ye laf veresim yok
Heh bakın şimdi aynı pencereden konuştuk. Zaten ben kayın validesine bir şey diyemedim, kime o fırsatı verseniz konuşur. Bunu erkek belirlemeli. Ama ne olursa olsun yine de kırmaya değmez bence.
Bu mesajıda alıntılamasam olmazdıYa tamam güzel olsun sana yakissin ama baskalarinin 1 saat sonra hatirlamayacagi bir gekinlige para vermek cok sacna.. sabanci gelini olursin onu anlariz yillarca konusulur ... kisisinin gelinligi dillere destan dersin ama gerek yok canim icine sinen uygun bir gelinlik al.evlendiginin ertesi günü borclar nasil odenecek diye düşüne kalirsin vallahiiii
Kızlarımız taviz veriyor diyorsunuz ya, gelinliğe taviz vermek taviz vermek değildir demek istiyorum.Aldatilmakla ilgisini goremiyorum konunun.
Hahaha aynen bende:d Kadersizim resmen. Şu an evde olmak isterdim ya. ALLATAN insafa geldi de 17:30 da çıkabilirsiniz dediYarım saat kardayız
Kk bizden bıkacak deseneOff bugünün en şanssızı benim
7 de çıkıyorum normalde de ve hala belirti yok sanırım 7 ye kadar buradayım.
Seni kimse kovmasin benimle kalBu mesajıda alıntılamasam olmazdıAz sonra konudan kovulacağım.
Ama illa güzel bir gelinlik giymek için sabancı mı olmak lazım? Kimse zaten kimseyi hatırlamıyor ki. Ama siz giydiğiniz gelinliği ve hissettiklerinizi ömür boyu hatırlıyorsunuz. Gelinlik kimse için değil, kendimiz için giyilmeli bence.
Bu arada sakın ha sakın açık gelinliği tesettüre çevirme.Seni kimse kovmasin benimle kalseni cok sevdim valla
Kk bizden bıkacak deseneinşallah banlanmayız
Eyvah eyvah 1500 e onu yaptrrm demistim ama yaptrmiyimmiBu arada sakın ha sakın açık gelinliği tesettüre çevirme.
Hayatının hatasını yapmış olursun
kk okuyor sanırımSeni duydu patron şimdi 15 dakika sonra çıkıyoruz
Bir kere askılı ya da askısız modelse kapanınca aynı kumaş dahi olsa içinde ki balenden dolayı asla tam olarak aynı olamaz.Eyvah eyvah 1500 e onu yaptrrm demistim ama yaptrmiyimmigerci nisanligimda yaptm o hatayi mahvettiler de
Valla damatlık deyip geçmeyin.
En ucuzu 1.750 den başlıyor.
Sana zahmet bide hangi siteden aldiginj pgrenebilirmiyim bi bakim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?