• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi süre bebek yapmayı düşünmüyorum bi sakıncasi olurmu lütfenn bilgilerinizi paylaşın...!

Baharyagmur08

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
99
43
13
  1. henüz 7-8aylik evliyim hemen bebek düşünmüyorum ama bazi şeyler beni tedirgin ediyor...yumurtalıkların küsebileceği ilerde hamile kalamama ihtimalinden falan bahsediyorlar.arkadaşlar böyle bi inaniş dogrumu bilginiz varsa açıklarsaniz memnun olurum tesekkür ederim ...

bizim için bi sakıncası yok asdfghjkl

şaka maka erken olduğunu düşünüyorsan yapma. öyle genel geçer bi kural yok yani bi sene içinde çocuk yapmazsan yumurtalıkların küser vs diye.
Sagolun isabet oldu:KK70:
İki senede olablir herkes bu fikirde ..yok ilk cocugu muhakkak gecktirmemeliymişmde ikinciyi uzatabilirmism falan filan..eşim bile etkilendi adamcagız :KK57:

Sagolun isabet oldu:KK70:
İki senede olablir herkes bu fikirde ..yok ilk cocugu muhakkak gecktirmemeliymişmde ikinciyi uzatabilirmism falan filan..eşim bile etkilendi adamcagız :KK57:

kim diyor bunu? doktor dışında kimsenin dediğine kulak asma. ayrıca 21 yaşındaymışsın. çok küçüksün daha.

2 sene yapmadık, korunmayı kestiğimiz an 3 - 4 ay geçmedi hamile kaldım.
Küsmek demeyelim de, genetik faktörler, stres, yaş, sigara kullanımı, fazla kilo vb. bunların hepsi birer tembelleşme etkeni.
Doğru doğum kontrol yöntemini belirlemek için en yakınındaki sağlık ocağından yardım alabilirsin.

21 yaşında ne bebesi zaten ya, gez canım gez toz şıkır şıkır.

:KK6::KK6::KK37::KK6::KK6::KK6::KK6:
2 sene yapmadık, korunmayı kestiğimiz an 3 - 4 ay geçmedi hamile kaldım.
Küsmek demeyelim de, genetik faktörler, stres, yaş, sigara kullanımı, fazla kilo vb. bunların hepsi birer tembelleşme etkeni.
Doğru doğum kontrol yöntemini belirlemek için en yakınındaki sağlık ocağından yardım alabilirsin.

21 yaşında ne bebesi zaten ya, gez canım gez toz şıkır şıkır.
Bu saydıklaronzin hiçbiri yok çok sükür hatta annem bana sen daha çocuksun bu zayıflıkla nasl cocuk doğurcan diyo

o yasta ben daha unv bitirmedim kiz..kusmez kusmez..evliliginizde probleminiz yoksa gecinebiliyorsaniz esiniz size deger veriyorsa iyi bir es ve baba olacaksa sizde oyleyseniz cocugu cokta geciktirmeyin.genc yasta anne olmak daha guzeldir bence..
Hihhh çevremde bi de bu fikir var benden çok beni düşünen sizin gibi insanlar var sagolsunlar eksik olmasinlar ama lafm size değil çok baskıya uğruyorum yeni taniştiğimi teyzeler bile nasihat ediyor

Back