Bi konuya takığım kızlar..

Yuh
Musluk suyu kullanan okul mu kalmis yahu. Cocugu benc baska krese gonderin. Hepsi hazir su aliyor ben ilk defa duydum
Camii cesmesinden su icireni

Yuh
Musluk suyu kullanan okul mu kalmis yahu. Cocugu benc baska krese gonderin. Hepsi hazir su aliyor ben ilk defa duydum
Camii cesmesinden su icireni
Bide yakınya, direkt musluğa bağlanmış..Temizmiş çünkü herkes içiyormuş....burdaki ahali ye göre tuhaf olan biz oluyoruz, onlar değil :)
(Ortama ayak uydurma sorunu)

Bide yakınya, direkt musluğa bağlanmış..Temizmiş çünkü herkes içiyormuş....burdaki ahali ye göre tuhaf olan biz oluyoruz, onlar değil :)
(Ortama ayak uydurma sorunu)
Offf igrenc. Yazik gunah degil mi coluga cocuga ne bicim okullar var. bence siz cocugu baska okula gondermekle kalmayip ayrica da sikayet edin bunlari. Cimriler. Para yetmiyorsa istesinler damacana su alinsin nedir yani camii cesmesi

Peki bunu şikayet edeceğiniz bir birim yok mu?
Ben olsam onu araştırırdım.
Sonuçta bedava değil bu kreşler, bir denetimi vs. yok mu?

Peki bunu şikayet edeceğiniz bir birim yok mu?
Ben olsam onu araştırırdım.
Sonuçta bedava değil bu kreşler, bir denetimi vs. yok mu?
Var canım olmazmı, dediğim gibi ufak bi yer oldugundan genelde birbirini tanırsın,eşimi de herkes tanır..

Şimdi benim kız yeni başladı ve benden önce kimse bunu sorun olarak görmemiş, güllük gülistanlık geçinip gitmisler, içen içmiş hastalanan hastalanıp iyileşmiş filan..

Asıl sorun şu ki ben gelip düzenlerini bozmuş olacağım..

Dediğim gibi devlet kreşi ve komik olan da eşim sorumlu belediye'nin işleriyle, vs ilgilenen avukat :)

Top'u ona atıcam, ben kimseyle yüz göz olmadan çözsün bişekilde

Kesinlikle diğer ailelere de söylemelisin. Hep birlikte toplanıp idareye gitseniz Emin'im daha kolay çözüme ulaşır.

Arkadaşların dediği gibi bi sebil falan alınır. Yazık günah çocuklara. Kendileri de o Sudan içiyorlar mı acaba ?

Siz nerede yasiyorsunuz yahu?
Musluk suyu icmek ne demek ? Şok oldum okurken , hayatim boyunca musluktan su ictigimi bilmem yasim 40
Devlet okullarinda okudum hep , bir kere bile okulda musluktan su icmedik
Nasil ya beynim yandi cidden

Siz nerede yasiyorsunuz yahu?
Musluk suyu icmek ne demek ? Şok oldum okurken , hayatim boyunca musluktan su ictigimi bilmem yasim 40
Devlet okullarinda okudum hep , bir kere bile okulda musluktan su icmedik
Nasil ya beynim yandi cidden
Belirttim ya, hani böyle yeraltı doğal kaynak su'yu, temiz su çıkarırlar, içilebilir su dur..(onlara göre öyle) hatta çeşme akıyor, camii ye gelenler bidon bidon doldurup götürüyor..

Ben temiz olduğuna inanmıyorum fakat herkes inanıp içiyor, oyleki okul musluğuna bağlayacak kadar..

Çeşme suyu içirmek ne ya ben o suyu çaya, yemeklere bile koymuyorum.
Bir de küçücük çocuklara içiriyorlar
Madem devlet okulu bimere yazın, veliler de destek olur bence

Simdi uzun uzun anlatabilirim o sulardaki mikroplari bakterileri ama siz zaten biliyorsunuzdur
Artik yeryuzunde temiz su diye birsey kalmadi , o yuzden icirtirmeyin cocugunuza o suyu , milleti egitmekle de vakit kaybetmeyin direk okul mudurune gidip konusun yazik cocuklara gercekten

Niyeyse anlattığınız ortam bana çok dinginlik verdi. Apartman yok ses yok gürültü yok az insan var çok merak ettim nerede yaşıyorsunuz özelden de olsa söyler misiniz :)

Konuya yorumum da çocuğunuzun çantasına 2. Bir suluk koymaniz

Içiyorlar canım malesef sorun orda..

Anadolu'nun tam ortasında yaşıyorum, Ankara ya 250 km
Kayseri ye 150 km
Kapadokya ya 90 km
Bilin bakalım nerdeyim
Şaka biyana güzel evet, tatil köyü tarzında evlerin hepsi aynı tip..

Alışmam zor oldu mu oldu..Avrupa da doğup büyüdüm, evlendikten sonra turkiye ye ufacık biyere yerleştim.
Ama almanya da da ufak bi şehirde yaşıyodum, çok buyük şehirler bana göre değil, gezerken bile daralıyorum trafikten, insan kalabalığından..

Sudan hastalanabilirler ama bogaz enfeksiyonu vs sudan olmaz.
Sizin cocugunuzun yasadigi tipik viral hastaliklar.
Sinifa bir damacana alabilirsiniz, biraz da pet bardak. Velilerle konusup cozebilirsiniz bu meseleyi

ben kendim iciyorum musluktan cocuguma da icirmem,daha bardaga koyarken bi koku var cunku:/

oglum kreste bazen suyu bitiyor ama orda aritma var cocuklarin suyu biterse ögretmeni ordan doldurup veriyor

ama ben gene bir suluk ve bir kucuk su götürüyorum okula

o sekilde bakan görevliye de ayni sekilde bakkin ne münasebet ben izim vermeyecegim ama onlar israrla icirecek

bizim de süt alerjimiz vardi,şu an gecti amaa okulda dagitilan süte izin vermedim ögretmenimiz iciirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…