- 15 Şubat 2013
- 24.375
- 91.775
-
- Konu Sahibi bilmediklerinokyanus
Lannnnnnnn hfhdhhdhhdhhdhdhdhhd gazoz burnumdan geri ciktibdbxbbdvbdbbxvbdDüşündüm şimdi diyelim 2000'liyim tamam mı.
Kazara bir erkek beni çevirip -Afedersiniz şu adrese nasıl gidebilirim ? diye sordu.
Ben de dönüp .
Ulan it senina ananı, avradını severim diye küfür mü ediyorum ne yani bu 2000'li sonrası doğan yeni nesil ve adres soran kişiye küfür etme şeysi ben anlamıyore sjfjaddhajdd
Eğleniyor ya çok belliBöyle trollük mü olur ya
Ciddi psikolojik ve zihinsel problemleri olabileceğini düşünüyorum şahsen.
Canlandırma yaptım ulenLannnnnnnn hfhdhhdhhdhhdhdhdhhd gazoz burnumdan geri ciktibdbxbbdvbdbbxvbd
Evet ülkenin böyle AKLI BAŞINDA kadınlarla dolmasını istiyorum.Düşündüm şimdi diyelim 2000'liyim tamam mı.
Kazara bir erkek beni çevirip -Afedersiniz şu adrese nasıl gidebilirim ? diye sordu.
Ben de dönüp .
Ulan it, senin ananı avradını severim diye küfür mü ediyorum ne yani bu 2000'li sonrası doğan yeni nesil ve adres soran kişiye küfür etme şeysi ben anlamıyore sjfjaddhajdd
Ben de çok eğleniyorum, gözümden yaş geldi deminEğleniyor ya çok belli
PuahahahhahahahahahahaahahahajahahahahahahahagaghahahabababahahahahEvet ülkenin böyle AKLI BAŞINDA kadınlarla dolmasını istiyorum.
O halde senin bu ülkeden Katmandu'ya iltica etmen gerek.Evet ülkenin böyle AKLI BAŞINDA kadınlarla dolmasını istiyorum.
JHshKSDHDJEvet ülkenin böyle AKLI BAŞINDA kadınlarla dolmasını istiyorum.
İyi günler hanfendu, Mecidiyeköy otopüs duraklarınin orda dönerci varmış, biliyo musunuz ne traafCanlandırma yaptım ulen
Hadi bana erkek ol ve adres sor bakiyim, deneme yapciz.
Biliyor musunuz gerçekten 2000 sonrasında küfür potansiyeli böyle leş , kızlar ama avrat birbirlerine küfrediyor iki konuşmalarından birina a.. gerçekten tiksindim yani nasıl bir jenerasyon anlam veremiyorum,belli ki bu kardeşimiz de onlardanDüşündüm şimdi diyelim 2000'liyim tamam mı.
Ben de dönüp .
Ulan it, senin ananı avradını severim diye küfür mü ediyorum ne yani bu 2000'li sonrası doğan yeni nesil ve adres soran kişiye küfür etme şeysi ben anlamıyore sjfjaddhajdd
(Ufff ne yakışıklı !)İyi günler hanfendu, Mecidiyeköy otopüs duraklarınin orda dönerci varmış, biliyo musunuz ne traafistirham etsem?
Ya tamam biliyorum ama adres soran amcaya küfür ne alakaBiliyor musunuz gerçekten 2000 sonrasında küfür potansiyeli böyle leş , kızlar ama avrat birbirlerine küfrediyor iki konuşmalarından birina a.. gerçekten tiksindim yani nasıl bir jenerasyon anlam veremiyorum,belli ki bu kardeşimiz de onlardan
Maalesef ortada, eğitim bitmiş ülkede, okuduğunu anlamayan, olaylar arası bağlantı kuramayan yeni jenerasyon, bı de temelsiz özgüvenliler ki nerde patlayacaklar belli degilBiliyor musunuz gerçekten 2000 sonrasında küfür potansiyeli böyle leş , kızlar ama avrat birbirlerine küfrediyor iki konuşmalarından birina a.. gerçekten tiksindim yani nasıl bir jenerasyon anlam veremiyorum,belli ki bu kardeşimiz de onlardan
Hayır SOSYAL HİZMET okumuştum 3 sene önce ve oradaki kızlar hiçbir erkeğin onları hak etmediğini,kadının değerini,arkadaşlığın değerini bilen mücadeleci,güçlü,akıllı kadınlardı.Erkeklerle hiç konuşmuyorduk en büyük avantajımız da kızların çok fazla olmasıydı.Keske o bölümde kalsaydım şimdiki bölümüm de kızlarla kavga edip disiplinlik oldum şaka gibi! Sosyal Hizmet bir genç kız için en ideal bölüm.Ebelik ful kız ama sorumluluğu çok ve sayısal yapamam.E azıcık da erkek olsun yoksa kimi aşağılayıcı küfredeceğiz di mi ama?Biliyor musunuz gerçekten 2000 sonrasında küfür potansiyeli böyle leş , kızlar ama avrat birbirlerine küfrediyor iki konuşmalarından birina a.. gerçekten tiksindim yani nasıl bir jenerasyon anlam veremiyorum,belli ki bu kardeşimiz de onlardan
Her kimse oturmuş ve şöyle bir trollük planı mı yapmış yani:Eğleniyor ya çok belli
Aaa gitti mi, gitme annem geri gel, hepimiz lezbiyen olacağuk söz, adres sorana da orta parmakla yön göstericik vallaKaçırdınız bebeyi. Azıcık eğleniyorduk yazınca
Kız değil kadınHayır SOSYAL HİZMET okumuştum 3 sene önce ve oradaki kızlar hiçbir erkeğin onları hak etmediğini,kadının değerini,arkadaşlığın değerini bilen mücadeleci,güçlü,akıllı kadınlardı.Erkeklerle hiç konuşmuyorduk en büyük avantajımız da kızların çok fazla olmasıydı.Keske o bölümde kalsaydım şimdiki bölümüm de kızlarla kavga edip disiplinlik oldum şaka gibi! Sosyal Hizmet bir genç kız için en ideal bölüm.Ebelik ful kız ama sorumluluğu çok ve sayısal yapamam.E azıcık da erkek olsun yoksa kimi aşağılayıcı küfredeceğiz di mi ama?
Burada öyle troller geldi geçti ki.Her kimse oturmuş ve şöyle bir trollük planı mı yapmış yani:
"Hmm, şimdi, ben 2000li bir kız olayım tamam mı, muhafazakar ve hetero olayım ama aynı zamanda da heterofobik olayım, heterolara, erkeklere ve 2000 öncesinde doğanlara saydırayım, diyeyim ki şimdi BİZ 2000 SONRASI DOĞAN KADINLAR MODERN VE GÜÇLÜYÜZ SİZ YAŞLI VE HOMOFOBIK BOOMERLAR ANLAYAMAZSINIZ filan, bu mesajı da 100 kere farklı permütasyonlarda tekrarlayayım, evet evet harika bir fikir, hemen başlayayım trollüğe."