- 17 Nisan 2016
- 147
- 39
- 13
- 29
- Konu Sahibi Youlost2224
-
Konuya ilgi duyup bu kadar şey yazdginz için öncelikle tesekkür ederim..konunun baslangıcında bi olayı örnek verip bi soru sordum herkes kendi bulunduğu konuma göre cevap verdi bazıları tavsiye verdi bazıları benim verdiğim örnekle kıyas yapıp kendi yaptıklarını anlattı..konu sorduğum sorudan ziyade erkeği uğurlama mevzusuna gitti..bazi olgun arkadaslar benm mevzuyu çözüp eşimin istemedgni ifade etsede aslında ilgi istediğini söyleyerek bana yardımcı oldular sagolsunlar..ben bir ev hanımı olduğum için tabiri caizse bu benm kafama yattı..eşimden ilgi ve alaka görüyorum karsılıklı olmasa zaten tat vermez bu konuda bazı arkadaslarla hemfikirim...Adam olacak kız ile aramızda gecen mevzuya değinmişsiniz kendini ifade ettikten sonra onunda samimiyetine inandım..adam olacak kiza katılıyorum tamamen. Ayrıca yazdıklarında da art niyet görmedim. yani herkes sizin gibi düşünmüyor, sevgili konu sahibi.
ben de karşılıklı olacaksa emek verilmesinden yanayım. Kadınlara tek taraflı sorumluluklar yüklenmesini, erkeklerin ise bakıma muhtaç çocuklar gibi görülmesini doğru bulmuyorum.
evliyim, çalışıyorum. evden çıkmadan vakit buldukça hem esime hem kendime sandvic hazırlarim. Eşim de o sırada kıyafetlerimizi ütülüyor olur. is bölümü yani. çalışmıyor olsaydım da bu böyle olurdu.
Ayrıca ben de sorunu anlamayanlardanim. ilk mesajinizda dert yanmissiniz, başlık bile "sonu gelmeyen beklentiler". ilerleyen mesajlarinizda ise tam tersi yorumlar yapmışsınız. ee madem eşinizin size karşı sorumluluklarını yerine getirdiğini düşünüyor ve kahvalti vs beklentisini önemsiz goruyordunuz, neden konu actiniz?
Hay Allahım yaaasabahları kalkıp kahvaltı hazırlamak mı
adam uykumu bölmemek için parmak uçlarıyla çıkıyor evden, çalışmıyorum bu arada
çalışıyorken de aynı saatlerde çıkıyorduk, ikimiz de işyerinde kahvaltı yapıyorduk, sabahın köründe kahvaltı etme alışkanlığı yok ikimizde de, önce bir ayılmamız lazım
Hay Allahım yaaa
Aman Allahım çetin cevize bakyeni evlilerde mi var dicem de biz yeni evliyken de uyandırmazdık birbirirmizi, hele bir uyandırsın, haftasonları 6 da kalkıyorum uyandırırım hiç acımam
Zaten kahvaltının yada eşe her hangi bir hizmeti görev olarak yapılmaması taraftarıyım.Önemli olan sevdiğimiz insanla güzel vakit geçirebilmek.Bu vakit nasıl olursa olsun.Ve ben eşimi işe giderken 15 dk mı ayırıp kahvaltısını hazırlıyorum ve bundan mutluluk duyuyorum.Belki o kahvaltı son kahvaltımız olacak belki ikimizden birine o gün birşey olacak mutlu ayrılıp mutlu ölecez bundan güzel birşey varmı.Hemde ikimiz için sağlıklı bir aktivite olacak.Zaten çiftlerin birbirine yaptığı herşey gören haline gelirse vay o evliliğin haline!!!Bir de Türk kızı piremses derler hep. Ya bu Türk erkeğinin prens halleri ne olacak? Sabah kalkıp ugurlayacakmissin, oldu paşam. Eşi kendinden erken çıkıyor olup da onun için kahvaltı hazırlayan, montunu getiren , opucukle ugurlayan kaç erkek var? Ve var olanlar vaay müthiş erkek olarak mı algılanıyor yoksa vazifesi olarak görülüyor mu? Bugün bunları merak ediyorum evet.
arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
hem senin içinde iyi olur düzenli olarak hergün kahvaltını yaparsın ben eşime hazırlamazsam o gün bende yiyemiyorum sevmiyorum zaten kahvaltı yapmayı eşim için kalkıyorum.Ama düşününce hem ikimizin sağlığı için hemde birlikte vakit geçiriyoruz.Ama her Pazar kahvaltı işi eşimdeBenim esimde hazirlasanda yapmaz kahvalti kalkma der.
Ramazanda sahurda bile ben yemedigin icin bosuna kalkma ben hazirlarim demisti.kendi hazirlar yer yatardi.
ama bi tartismada icini doktu baya bi sorun ediyomus oysaki. yok kalkmiyomusun o beni opuyomus hergun giderken ben gozumu dahi acmiyomusum.
Artik kalkmaya basladim bende.hernekadar istemem uyu sen rahatsiz olma deselerde en azindan bi ugurlama bekliyolar.
Aralarındaki sevgi saygı nasıl babanda annene önem veriyor muAnnem her sabah babam ve benim için kalkar bir dilim ekmek yesek bile sofrada oturur sabah sohbeti yapar bizi öyle yolcu ederdi. Babama giyeceği takımı hazırlar öyle otururdu. Sanırım eşiniz de bu tür bir beklenti içinde
Aralarındaki sevgi saygı nasıl babanda annene önem veriyor mu
Tahmin etmiştim annene gerçekten helal olsunEvet oldukça fazla önem verir. İşten geldiği andan itibaren annemin dibinden ayrılmaz ev işi bile yapar tabi gücü yettiğince
O işe gitmek icin hazirlanirken senin orada gayesiz bir sekilde uyuman rahatsiz ediyordur, ki genelde erkekler boyle, tembel, uykucu hatun sevmezler. Kahvalti sart degil. Esinden 5-10 dk once uyanip kiyafetlerini hazirla, giyinirken gozun ustimde olsun bir eksigi bir istegi varsa ver, sonra da guzel sozlerle operek ugurla. Ama sakin sabah sabah uzun konusmalar yapma. Kisa kisa ihtiyac duydukca konus cunku sabah sabah en sinir bozucu sey surekli konusan bir insan. Oyle yapatsan bi daha hicbir sabah kalkmani istemez ama bu aksi tavri devam eder. Eger ki uykuya duskunsen ose gidince yine uyursun istedigin kadar, bir de aksam dondugunde kendine ozenmis bir hanim ile ozenle yapilmis bir aksam yemegi bulsun adam. Tum tavri bahsettiklerimin eksikliginden... tecrube konusuyor kizlar :)Öyle ama uyanınca kahvaalti yapamyor önceden beri öyleymiş..hal böyle oluncada uyanmamin bi manasi kalmıyor
Helal sana bayan tecrübeO işe gitmek icin hazirlanirken senin orada gayesiz bir sekilde uyuman rahatsiz ediyordur, ki genelde erkekler boyle, tembel, uykucu hatun sevmezler. Kahvalti sart degil. Esinden 5-10 dk once uyanip kiyafetlerini hazirla, giyinirken gozun ustimde olsun bir eksigi bir istegi varsa ver, sonra da guzel sozlerle operek ugurla. Ama sakin sabah sabah uzun konusmalar yapma. Kisa kisa ihtiyac duydukca konus cunku sabah sabah en sinir bozucu sey surekli konusan bir insan. Oyle yapatsan bi daha hicbir sabah kalkmani istemez ama bu aksi tavri devam eder. Eger ki uykuya duskunsen ose gidince yine uyursun istedigin kadar, bir de aksam dondugunde kendine ozenmis bir hanim ile ozenle yapilmis bir aksam yemegi bulsun adam. Tum tavri bahsettiklerimin eksikliginden... tecrube konusuyor kizlar :)
cnm zamanla hersey yoluna giriyor.birbirinize alisirsiniz biraz empati yapmaya calis.arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Tişikkirler sipirmenHelal sana bayan tecrübe
Bizdede oyle bazen benden once kalkar cocuklarin karnini doyurur pazar gunleri sen uyu ben hallettim der yatar geri:)hem senin içinde iyi olur düzenli olarak hergün kahvaltını yaparsın ben eşime hazırlamazsam o gün bende yiyemiyorum sevmiyorum zaten kahvaltı yapmayı eşim için kalkıyorum.Ama düşününce hem ikimizin sağlığı için hemde birlikte vakit geçiriyoruz.Ama her Pazar kahvaltı işi eşimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?