- 17 Nisan 2016
- 147
- 39
- 13
- 29
- Konu Sahibi Youlost2224
Konuya ilgi duyup bu kadar şey yazdginz için öncelikle tesekkür ederim..konunun baslangıcında bi olayı örnek verip bi soru sordum herkes kendi bulunduğu konuma göre cevap verdi bazıları tavsiye verdi bazıları benim verdiğim örnekle kıyas yapıp kendi yaptıklarını anlattı..konu sorduğum sorudan ziyade erkeği uğurlama mevzusuna gitti..bazi olgun arkadaslar benm mevzuyu çözüp eşimin istemedgni ifade etsede aslında ilgi istediğini söyleyerek bana yardımcı oldular sagolsunlar..ben bir ev hanımı olduğum için tabiri caizse bu benm kafama yattı..eşimden ilgi ve alaka görüyorum karsılıklı olmasa zaten tat vermez bu konuda bazı arkadaslarla hemfikirim...Adam olacak kız ile aramızda gecen mevzuya değinmişsiniz kendini ifade ettikten sonra onunda samimiyetine inandım..adam olacak kiza katılıyorum tamamen. Ayrıca yazdıklarında da art niyet görmedim. yani herkes sizin gibi düşünmüyor, sevgili konu sahibi.
ben de karşılıklı olacaksa emek verilmesinden yanayım. Kadınlara tek taraflı sorumluluklar yüklenmesini, erkeklerin ise bakıma muhtaç çocuklar gibi görülmesini doğru bulmuyorum.
evliyim, çalışıyorum. evden çıkmadan vakit buldukça hem esime hem kendime sandvic hazırlarim. Eşim de o sırada kıyafetlerimizi ütülüyor olur. is bölümü yani. çalışmıyor olsaydım da bu böyle olurdu.
Ayrıca ben de sorunu anlamayanlardanim. ilk mesajinizda dert yanmissiniz, başlık bile "sonu gelmeyen beklentiler". ilerleyen mesajlarinizda ise tam tersi yorumlar yapmışsınız. ee madem eşinizin size karşı sorumluluklarını yerine getirdiğini düşünüyor ve kahvalti vs beklentisini önemsiz goruyordunuz, neden konu actiniz?