Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

ayyy değişiyo bu erkekler benim eşimde hiçbişey beklemez "sen rahat ol.yorulma.boşver ben hallederim." tavrındadır.tam tersine istemediği halde bende adamcağız su içmeye gitse dibinde biterim.bide böyle dene bakalım o zaman nediyecek.

benim eşim yorulmamı geç, her gün düzenli masaj yapar.
her sabah kahvaltı yatağımda.
oturacağım vakit altıma koşarak kaz tüyü minder yetiştirir.
akşam çayımı çerezimi ihmal etmez.

Kiz ben ugrassam beceremem
Bende teknoloji özürlüsü bi bayanım bi bunu becerebildim zaten vallahi bende çok şaşırdım çoklu alıntı yı çok sonralar çözdüm link koymayı hala bilmiyorum bu nasıl oldu hala bilmiyorum şansss yada içimde ne cevherler varmış ta haberim yokmuşbide alkışlıyım kendimi

adam olacak kiza katılıyorum tamamen. Ayrıca yazdıklarında da art niyet görmedim. yani herkes sizin gibi düşünmüyor, sevgili konu sahibi.

ben de karşılıklı olacaksa emek verilmesinden yanayım. Kadınlara tek taraflı sorumluluklar yüklenmesini, erkeklerin ise bakıma muhtaç çocuklar gibi görülmesini doğru bulmuyorum.
evliyim, çalışıyorum. evden çıkmadan vakit buldukça hem esime hem kendime sandvic hazırlarim. Eşim de o sırada kıyafetlerimizi ütülüyor olur. is bölümü yani. çalışmıyor olsaydım da bu böyle olurdu.

Ayrıca ben de sorunu anlamayanlardanim. ilk mesajinizda dert yanmissiniz, başlık bile "sonu gelmeyen beklentiler". ilerleyen mesajlarinizda ise tam tersi yorumlar yapmışsınız. ee madem eşinizin size karşı sorumluluklarını yerine getirdiğini düşünüyor ve kahvalti vs beklentisini önemsiz goruyordunuz, neden konu actiniz?

Ben mesela eşime iş için sandviç hazırlarım ve yanına ufak notlar koyarım "seni seviyorum bak ekmek aşkım aşkım diyor duyuyormusun" gibi şeyler yazarım.
Bu arada bende çalışıyorum ama yinede eksik etmem.

Helal olsun vallahi ne diyeyim.Biz evde oturduğumuz halde bile bazen yapamıyoz.Siz ise hem iş hem böyle küçük süprizler...

Yalniz degilsin.Bende bilmiyorum;-)

Sabah kalkmiyorum kahvalti hazirlamiyorum onu kapidan ugurlamiyorum
Eve geldigi zaman hosgeldin demiyorum genelde isim oluyor ona bakiyorum kendisi geliyor hosbuldum diyor.
Sükür ki hic sorunda etmedi bunu 2 seenelik evliyiz..

Uyansam tartisiriz zaten yapı geregi ikimizdr sabah cok sinirli oluyoruz...

Sende birşey yapmamak için bahane arıyorsun gibi me geldi kız evlenmeseydin madem ki üşengeç ve tembelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…