Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

@Saksi_Degilim_Ben heyy Saksı! Burada evlilik üzerine vaaz veriyoruz di mi, biraz kulak kesil, tüyoları sakla lazım olacak

Valla benimki memnun oluyormu bilmiyorum ama memnun etme çabasında değilim çok fazla şuan mutfak karmakarışık ev süpürülecek eşim 9 bucukta yattı horul horul uyurken bebeğim 7 aylık bugün çok huysuz olan bebeğim ve hiç susmayan 8yasındaki kızımla uğrastırdım durdum içtiğim çay bardağını kaldıramadım sehbadan baş ağrısıyla geçen saatlerde ha birde kocamıda özledim beni odaya çağırdı ama baktı gelecek halim yok dusa girdi hop uyudu ohh oda yoruldu elbet biliyorum ama akşam olunca yarım ölü oluyorum sanki hiç halim kalmıyor yapabileceğimiz işi bile yapamıyorum şuan kalkıp mutfağı toplayabilirim mesela ama bebeğim uyumusken dinlenmem gerekmiyormu benim bıraktım işi gücü ister pis desin ister dağınık kocam napim elinden gelen bu benim bu kadarını becerebiliyorum onun yalvarmalarıyla olan 2. Kısımla hiç bişey yaşamıyorum yapacakken de halim kalmıyor şükürler olsun varlığına ağır geliyor yoruyor yıllar sonra 2. Cocuk sabah kahvaltıda hazırlamıyorum bende isterdim çayımızı birlikte içelim ama bunu yapsam tam ben uyuyacakken bebeğim uyanıyor bende erkenden kalkınca uykusuz oluyorum off işler güçler kalınca sinirlendi yorumda benim beceriksizim acaba böyle olan varmı bulaşıkları makineye atamamıs mutfak tezgahı Türkiye haritasına dönen :/

Ama sen zaten çok yoğunsun her sabah kalkıp hazırlayamazsın ki eşin anlayışla karşılıyordur inşallah.

Benim çocuğum yokken öyle oluyor bazen düşün.Geçen gün balkonda balık yaptık bulaşıkları alalecele yerleştirdim.balkon silmeden uyudum o günde ev bakmıştık akşama kadar yorulmuştuk.2 haftalık ütü yü yeni yaptım tabi bu ilk defa oldu.Bahar yorgunluğu galiba insanın eli kolu kalkmıyo vallahi

ay valla ben bugünden sonra hiçbirşey yapmamaya karar verdim. bende onun gibi yapıcam. mesela birine birşey mi oldu,birşey mi sordu? ne olursa olsun aynı tepki,aynı kafa hareketi ve dudağımdan aynı sözcükler dökülücek ''ben bilmem''. işte karı olmakta koca olmak kadar kolay olucak böylece.

Benimkinin anne babasıısrarla hazırla der benimki kalkma der aksamdan biraz hazırlar demliıi hazır koyarım. Sorun etmedi hiç sükür. Amma ütü tmzlk olsun ister güler yüzle karsılayp aksam yemeği ğzl olsun yeter

Bir beklenti karşılamak adına değilde , yaşayan ev kokusu hissettirmek için hem kendinize hem eşinize , sabahları erken kalkın.

Çocuğunuz yok, yeni evlisiniz. Herşey daha kolay olur.
Kahvaltı yapamıyorsanız en azından bir sütlü kahve içersiniz birlikte. Ballı süt dediğiniz gibi v.s
Sonra kapıda uğurlarsiniz esinizi.

Kadın ya da erkek ugurlamali birbirini , buna önem veririm.

Sabah kapıyı çekip gitmek , yalnız olarak can sıkıcı bir durum.

Zor şeyler değil bu istekler.
Vakit varsa kaynayan çay sesi, ekmek kokusu gibisi yok evde.

Ama sen zaten çok yoğunsun her sabah kalkıp hazırlayamazsın ki eşin anlayışla karşılıyordur inşallah.
Allaha şükür karşılıyor ya akşam yemek bile yemez lokantacı olduğu için çoğu zaman ama sabah kalkıp hazırlasam yokda demez hani kalvaltıya :)

Öyle sanırım ya birde yorgunlukta insanı tembelleştiriyor şahsen beni öyle yaptı bazen kendime bile aynada zor baktığım vakit hiç bi iş yapmak gelmiyor içimden evin kapısını kapayıp çıksam dolansam diyorum öylede yapınca akşam yetiş yetiştirebilirsen

Öyle ama uyanınca kahvaalti yapamyor önceden beri öyleymiş..hal böyle oluncada uyanmamin bi manasi kalmıyor
Bence oyle dusunme bende suqn calismiyorum yeni evliyim qma her sabah kalkip onu operek yolcu ediyorum kahvalti wtmiyo cok erken kalktigindan dolayi ama ben her sabah onla kalkjp onu yolcu edip gidinxw yataga gomuluyorum:) sabah istediklwrini vwriyorum yada aksamdan hazir ediyorum ama sorarim 3 4 gunde bi biai istiyo mu diye bence sizde operek yollayin her sabah erkekler bekler bole biaiyi sahsen bende beklerim yani o beni sabah opmeden gitse uzulurum

Çok büyük ve doğru tespitler tek kelimeyle brav Dönüş kısmında sıkıntı yok aynen dediğinz gibi ve gerçekten ona bayılıyor birde şu sabahları halletsek tam olucak bizmki ilgiyi çok sever ana kuzusu

Yaaa bazi arkadaslardan öğrenicek çok şey varmiş .. Anlattıklarınız kulağa çok hoş geliyor bakaçını da deniycem tesekkürler herkese ..)

Sizin gerekli sebepleriniz var hatta bu durumda eşinizin değil sizin beklentilerinizin olması lazım zaten bedenen yoruluyorsanız kafayı takmayın ve eşinizle bazı şeyleri paylaşıp onunda duruma el atmasini öneririm..

Tesekkür ederim bugün kalktım ve ceketini tuttum ayakkabısını çıkardım yapmadgım şeyler olduğu için garibime gidiyor ama onun hoşuna gittiği her halinden belli

Selam Canım. Öncelikle şunu söyleyeyim bu kadın erkek meselesi değil, çalışan sen olsan sen de eşinden benzer yardımlar talep edebilirdin. Eşine sabah kahvaltı ister misin diye sor, akşam ne istersin diye sor, o istemezse bile sen hazırla. Evdesin diğer işleri bırak ilk işin eşin olsun.

Eğer ki ev hanımı iseniz size yat dese de siz kalkın hazırlayın eşinizekahvaltı, hoş ben çalışsam da hazırlıyorum bence bu iyi geliyor eşime :)
Bunu yanı sıra ne olursa olsun kapıda karşılayın kapıdan yolcu edin bence olması gerekenler bunlar zaten
O gittikten sonra nasılsa tekrar uyuma şansınız var.
Birde belli ki ihtiyaçları için sizden yardım ve destek belkiyor ilgi manasında aa canım bence bunu al bak bu daha güzel oldu rengide açtı seni gibi birşeyler diyin :)
Madem yeni evlisiniz zaten oturacakk evliliğiniz endişe ve strese gerek yok sakin olun hatta hiçbirşey olmamış gibi davranın

Çok saolun arkadaslar bu ve benzeri fikrleriniz çok etkili oluyor buna benzer yorumları uygulamaya basladım eşiminde çok hoşuna gitti evet daha yeni evliyiz en çokta bu beni rahatlatıyor inşallah sizinde dediğiniz gibi herşey oturucak daha güzel olucak..güzel dilekleriniz için çoooook tesekkür ederim inşallah size ailenizle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim...aramızda çoook iyi niyetli arkadaslar var hep böyle kalmalarını dilerim buda beni çok mutlu etti inşallah böyle insanların sayısı artar...

bunu hallettiniz de diğer problemlerinizi de halledersiniz umarım. her zaman taviz veren, çabalayan taraf siz olmayın.

Öyle ama uyanınca kahvaalti yapamyor önceden beri öyleymiş..hal böyle oluncada uyanmamin bi manasi kalmıyor

eşinz bıraz naz yapıyor ılgı beklıyor sanırım bnce bıraz daha ılgı gösterın derım bde öyle deneyın... ben kışın eşm sabh ıse gıderken ayakkabılarnı ıcerı alp ıstrdm o kalkana kadr hsta olması dıye ewımz sobalı cnku sogk oluyo.. bunn gbı bıcok sey ve o zaman calısıyodm 1 2 13 saat.. ıcımden gelerek yapıyorum ama sevdgm sahplendgm ıcın... ıyı nıyetmn kıymetı bılndıgı surece gocunmamda kocama yapmcmda kıme yapcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…