- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi Youlost2224
Aaa benim babam o. ben de bir bizde mi erkek hazırlıyor kahvaltiyi diye düşünüyordum yorumları okurken.ben de gelenekçiyim sanırım, annemle babam 40 yıllık evliler, annemin hiç babamdan önce uyanıp kahvaltı hazırladığını görmedim, biz öğrenciyken de babam hazırlar bizi okula bırakıp işyerine giderdi, ben de anacığımın izinden gidiyorum
bu arada annemle babam hayatımda gördüğüm en mutlu, huzurlu, sorunsuz çifttir, annem babamın daimi kraliçesi
yani evlilikte mutluluğun öyle sabah kalkıp kahvaltı hazırlamakla, hizmet etmekle, el pençe divan durmakla alakası yok, olsaydı benimki beni 11 yılda 11 kere boşardı. eğer kalkıp kahvaltı hazırlamak sizi mutlu ediyorsa yapın elbette ama bu sizin göreviniz değil, eli ayağı tutan koskoca adam karnını elbette doyurabilir.
Ya bir de madem calismiyorsun kalk hazırla demek ne kadar acimasizca yaa. Ben çalışmıyor olsam hiç bir kuvvet beni uyandiramaz o saate. yazık değil mi, ben acirim eşime kiyamam kalksın istemem sahsen. Ben uyumuyorum sen de uyuma gibi, bencillik bence.