- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
- Konu Sahibi __karamel__
-
Siyah ve bordo süper
Bu da bir o kadar şık ve sade...
ben de basenden aşağısı açılsın istiyorum, ama morunki gibi altından tül çıksın istiyorum. Rengi de mercan rengi olsun istiyorum:97:ben ennn sağdakini tercih ederim. kırmızı ile oldukça yakın bi model ama o nerdeyse bacağa kadar inio. basende kalması daha ii sanırım. :) :81:
ben de basenden aşağısı açılsın istiyorum, ama morunki gibi altından tül çıksın istiyorum. Rengi de mercan rengi olsun istiyorum:97:
Bu da bir o kadar şık ve sade...
cumartesi günü bir kaç model denedim, balık da denedim, kabarık da. Kalçadan aşağı bollaşan balıklar çok hoş oldu, 3tane çok beğendiğim model oldu, biri900tl, biri 1200tl biri de 1300tl. Bunların hepsi üzerime göre özel dikim olacak, ve pazarlık payı var. Şimdi modele ve renge kesin karar verip kayınvalidemi götürmekte sırabende hep istiyorum dedim netten modeller buldum ama moda evlerine güvenemiyorum. çok sade kısa abiyeler için binli fiyat biçtiler. sonunda gidip hazır alıcam eminim yani..
Gözün aydın karamelcim, fotografı yok mu elbisenin? nasıl bir şey ve ne kadara aldın?ve ve ve tahmin ettiğim gibi gittim hazır aldım
Gözün aydın karamelcim, fotografı yok mu elbisenin? nasıl bir şey ve ne kadara aldın?
Ben diktirmeye mecburum malesef, kayınvalideden start bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?