Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bi kaç model önerim varr :)

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
39
Kızlar bi kaç model de ben ekleyeyeim dedim. önlü arkalı maviş bi elbise var. onun toz pembe renginde düşünüyorum şimdilik. ama bakalım özel dikim konusu biraz cesaret istio. iyi yapabilen bi yer bulmam gerek :/

Eki Görüntüle 216810

Ben siyah olanı çok beğendim, tek omuz harika Sadece rengini değiştirebilirsin

çevremden en çok bu kırmızı model beğenildi ama baya koyu bi lacivert, yada şeker pembe dediler saçım kısa olmasa çok güzel olurdu sanırım galiba :26:

ben ennn sağdakini tercih ederim. kırmızı ile oldukça yakın bi model ama o nerdeyse bacağa kadar inio. basende kalması daha ii sanırım. :) :81:
ben de basenden aşağısı açılsın istiyorum, ama morunki gibi altından tül çıksın istiyorum. Rengi de mercan rengi olsun istiyorum:97:

ben de basenden aşağısı açılsın istiyorum, ama morunki gibi altından tül çıksın istiyorum. Rengi de mercan rengi olsun istiyorum:97:

bende hep istiyorum dedim netten modeller buldum ama moda evlerine güvenemiyorum. çok sade kısa abiyeler için binli fiyat biçtiler. sonunda gidip hazır alıcam eminim yani..

bende hep istiyorum dedim netten modeller buldum ama moda evlerine güvenemiyorum. çok sade kısa abiyeler için binli fiyat biçtiler. sonunda gidip hazır alıcam eminim yani..
cumartesi günü bir kaç model denedim, balık da denedim, kabarık da. Kalçadan aşağı bollaşan balıklar çok hoş oldu, 3tane çok beğendiğim model oldu, biri900tl, biri 1200tl biri de 1300tl. Bunların hepsi üzerime göre özel dikim olacak, ve pazarlık payı var. Şimdi modele ve renge kesin karar verip kayınvalidemi götürmekte sıra hepsi birbirinden şık ve güzeldi, çok kararsızım, keşke fotoları olsaydı da koysaydım. Ama kesinlikle hepsi buraya koyduğum fotodakilerden daha güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…