Bi iyilik yapmak istiyorum

Bende çok isterim hatta bi okula gidip maddi durumu eksik varsa okutmak çok mantıklı

Böyle konuları konuşmak bile bana iyi geliyor ayrıca o kadar güzel fikirler aldım ki

Arkadasim bence iyilik sadece parayla olmaz.benim gorusum soyle.etrafjndakilere guler yuzlu davra,insana insan gibi davran.anneb baban varsa onlara simsiki saril.kalp kirmamaya calis.bence en buyuk iyilil bunlar.milyarlar dagitsand bunlari karsilamaz bence.bu arada senin icjn demiyorum genel olarak

kk da bi derdim var kismina bazi insanlar sirf dalga gecmek icin ya da derdine dert katmak icin giriyor malesefki..
ve hepimiz kadiniz en acisi da bu..
instagramda sehit ailelerinin isim soyisimleri gecebiliyor oradan aratarak kendi sayfakarini bulup iletisime gecebikirsiniz aslinda belki ya da bulunduklari sehrin belediyesini arasaniz belki yardimci olurlar
ben de soyle dusunuyorum acikcasi devletimiz sehit ailelerine sahip cikiyor imkanlar sunuyor daha da fazkasini hak ediyorlar ona asla suphe yok onlar olmasa biz olamazdik
lakin kiyaslama yapacak olursak ulkemizde bi cok hastaligin ilacini devlet karsilamiyo malesef ilaclar medical urunler ates pahasi hele ameliyat fiyatlari cok ucuk hele bazi hastaliklarin tedavisi yok arastirilamayan bi cok hastalik var bence boyle seylere daha cok yogunlasmak lazim
yani ben boyle dusunuyorum

Iyilik yapmak istiyorsanız.etrafınızda yada göremediğimiz aç ve fakir insanlara bakın yada dışarda aç kalan hayvanlara bakın yeter .

Maddi durumu iyi olmayan talebelere yardim edebilirsiniz.Okul mudurlukleri size bilgi verir.
Sokak hayvanlarına mama alabilirsiniz.
Yiyecek,giyecek,kitap, kırtasiye yardım kolisi hazırlayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz. Face ve instagramda bu işle uğraşan sayfalar var.
Mehmetçik vakfı, losev,kizilay gibi kurumlara bağışta bulunabilirsiniz.

Bende İnsanların burda komiklik yapmasına gerek olmadığını düşünüyorum

neden? siz birilerini mutlu etmek istemiyormuydunuz? burda insanların şaka yapması bence hoşunuza gitmeliydi 2-3 insanı güldürdüm diye. sonuçta birilerini güldürmekten daha büyük bir iyilik yok şu dönemde.

sahi siz nasıl yardım edileceğini biliyormusunuz? diğer türlü hiç tv izlemiyor olmalısınız, bulunduğunuz yer de hiç billboard olmamalı, etrafınızda ki insanlar hep maddi manevi çok iyi insanlar olmalı. siz nasıl burda " ben yardım ediceemmm" diye konu açabiliyorsanız buradaki insanlarda buna yorum yapabilir. sizi aşağılarlar o zaman anlarım tepkinizi ama size "insan" gibi yaklaşanlara bu şekilde davranamazsınız.

dün okumuştum hanımlardan biri çocuğuna 84 tl ye dönence almak istiyormuş ama bu aralar kendini çok aştığı için alamamış, madem bu kadar "iyi" bir insansınız gidip yazarsanız özelden, alırsınız.

hadi o da olmadı diyelim, burada o kadar insan konu açıyor çok zor durumdayım çaresizim diye, onlara yardım edersiniz. konu açmakta ki amacınız ne sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…