- 13 Eylül 2016
- 425
- 309
- 33
merhaba öncelikle başlık dikkat çeksin diye böyle tercih ettim . Evet ben birilerine yardım etmek istiyorum, yapılan iyilik unutulmalı ama fikir istiyorum sizden neler yapılabilir not: küçük yerde yaşıyorum dolasıyla yetiştirme yurdu vb. Yok ek olarak internet üzerinden de bişeyler olabilir
Kıyamam ya. Keşke tüm çocuklar eşit şartlarda olsa.Çocuk sevindirmek en güzel iyilik bence
Maddi durumu kötü olan bi çocuğa oyuncak hediye edin
Küçükken durumumuz iyi değildi hep bi barbi bebeğim olsun isterdim annemlere de söyleyemezdim alamazdı çünkü
Akrabalarımızın durumu iyiydi kuzenimin bebeğini istedim sende çok var bu benim olsun mu dedim çocuk aklı işte hayır dedi
Hiç unutmuyorum çok ağlamıştım
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız içinNe duyarsız insanlarsınız ya. Düzgünce cevap verenleri dahil etmiyorum kesinlikle arkadaşlar. Yani konu sahibi sormuş maddi olanağı var demek ki birilerine faydası dokunsun istiyo kimse kimseyi tanımıyo zaten sizlere gösteriş yapacak değil.
Ahuu14 bayram geliyo küçük yerde yaşıyormuşsunuz zaten az çok bilirsiniz ya da mahalle muhtarlarından bilgi edinip yetim öksüz çocuklara ulaşıp ayakkabı bi elbise alıp ulaştırabilirsiniz. Durumu kötü olanlara koliler hazırlayabilirsiniz peynir zeytin bulgur makarna yağ salça koyabilirsiniz. Öğrencilere kalemler defterler alabilirsiniz. Ama yakın akrabanız varsa durumu kötü olan önce onlardan başlayın derim. Maddi gücü düşük olan bi arabanızın bir aylık kirasına destek olabilir okuyan çocuğu varsa servis ücretini karşılayabilirsiniz. Allah kabul etsin inşallah. Allah razı olsun.
Hayvanlarla ilgili konu açıldığında hepiniz bi duyar kasıyosunuz yazıklar olsun. Aynı duyar burda da lazımdı.
Sizin gibi insanlar da hep var olsunyok bana yap, yok hesabımı vereyim hoş değil. çok şakalık bir konu olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.
lösev ve kızılaya yapıyorum ben internet bankacılığından. Allah kabul etsin böyle güzel gönlü olan insanlar çoğalsın inşallah..
müzisyen anne yazınca çıkıyorİsmini ne
özellikle yaz sıcaklarında kapının önüne düzenli su koyabilirsin sokak hayvanları içinmerhaba öncelikle başlık dikkat çeksin diye böyle tercih ettim . Evet ben birilerine yardım etmek istiyorum, yapılan iyilik unutulmalı ama fikir istiyorum sizden neler yapılabilir not: küçük yerde yaşıyorum dolasıyla yetiştirme yurdu vb. Yok ek olarak internet üzerinden de bişeyler olabilir
Aynen... Hiç olmadı kızılay var lösev varŞimdi neden iyilik yapmak istediğini anladım, üzerinde bayaaaaa negatif enerji olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?