Yuh artik yaa ne sacma sapan yorumlar yapilmis. Arabami yukseltmek istiyorum, yok kocamdan bosancam masraflarim var, yok ev kredim. Insan gibi birsey danisiyorlar dalgaya aliyorsunuz sonrada kalp kirmamaktan basla diyorsunuz. Buraya gercekten konu acilmaya gelmiyor, yorum yapmak hakkim deyip gerekli gereksiz bos laf yapiliyor. Konu sahibi bugum bende bunu arastirdim. Netten asevlerine baktim. Gunluk, haftalil ve aylik olarak ucretleri belli o tutarlari yatirabilirsiniz. Ayrica instagram guvenilir bazi sitelerde yardima muhtac, hasta, engelli vatandaslar paylasiliyor. Onlari takip edip yardimda bulunabilirsiniz. Cocuk esirgeme kurumlarina yardimda bulunabilirsiniz. Ben ayrica merak ediyorum sehit aileleri icin nasil yardim yapabiliriz. Tv'lerde izliyoruz oyle yoksul insanlar ki insanin ici parcalaniyor. Bu ailelere nasil yardim yapilabilir? Bilen var mi? Burada bu tur seyleri paylasmakta yardimlasmayi cogaltir diye dusunuyorum. Hic aklinda olmayan biri bile burda okuyup neden olmasin diyebilir.